Cum să găsiți cu ușurință adresa de e-mail a oricui în câteva secunde

Cum să găsiți cu ușurință adresa de e-mail a oricui în câteva secunde
⏱️ 5 min read

Căutați adresa de e-mail a unui vechi prieten pe care nu l-ați mai văzut de ani de zile? Sau încercați cu disperare să găsiți adresa de e-mail a unui potențial contact de afaceri? Cu condiția să-și fi distribuit e-mailurile în mod public, nu este greu să localizezi adresa de e-mail a nimănui în câteva secunde. Iată câteva strategii care pot fi folosite atunci când încercați să găsiți adrese de e-mail.

Înainte de a începe cu strategiile, trebuie să vă spun că, dacă un e-mail nu este listat public, aceste instrumente nu sunt de mare ajutor. De asemenea, dacă găsiți e-mailul personal, numărul de telefon și alte date personale ale cuiva și le postați public, în unele țări aceasta reprezintă o încălcare a confidențialității și s-ar putea să vă confruntați cu probleme legale.

1. Căutați cu Google

Să începem cu cea mai ușoară, deși cu siguranță nu cea mai eficientă abordare. Chiar și o simplă căutare a numelui unei persoane sau a unei companii cu Google poate dezvălui dacă persoana a cărei adresă de e-mail căutați are o pagină Web, un site, profiluri în rețelele de socializare etc. Dacă o face, verificați aceste pagini web și profiluri pentru a vedea dacă e-mailul lor sau orice alte informații de contact sunt listate.

Aceasta nu este cea mai bună abordare cu siguranță și, cu siguranță, nu va dura doar câteva secunde, dar pentru aceste e-mailuri care nu sunt listate cu motoarele de căutare prin e-mail, aceasta este singura soluție – găsiți o pagină / profil și contactați persoana pentru cereți-le e-mailul.

Alternativ, dacă credeți că persoana respectivă are e-mailurile sale listate public, încercați să căutați

  • [name] + adresa de e-mail (sau) e-mail

(a inlocui [name] cu numele real al persoanei pe care o căutați).

Dacă doriți să vă limitați căutarea la un domeniu, cum ar fi doar site-ul companiei, utilizați acest lucru:

  • site-ul: companywebsite.com + [name] + e-mail
  • site-ul: companywebsite.com + [name] + contact

Din nou, înlocuiți „companywebsite.com” cu numele de domeniu real și [name] cu numele propriu-zis al persoanei.

2. Extensia Chrome Clearbit Connect

În timp ce căutarea simplă în Google ar putea face truc, dacă doriți informații mai avansate despre o persoană, încercați câteva dintre serviciile specializate de căutare prin e-mail. Sunt multe, dar Clearbit și Extensia Chrome Clearbit Connect sunt printre preferatele mele.

găsiți-adresa-e-mail-02-clearbit

Clearbit se integrează frumos cu Gmail. Puteți căuta adrese de e-mail chiar din căsuța de e-mail Gmail. Puteți vedea, de asemenea, date extinse, cum ar fi handlerele sociale, rolul companiei, datele generale ale companiei etc. despre persoanele care vă trimit prin e-mail.

Dacă introduceți un nume de companie și un rol de angajat (de exemplu, asistent de vânzări), veți vedea o listă a tuturor persoanelor care se potrivesc cu această descriere și le puteți trimite pe toate simultan sau puteți găsi e-mailul unui nou angajat în rolul de interes pentru tine.

3. Serviciu Hunter și extensie Chrome

Vânător serviciu, disponibil și ca serviciu Extensie Chrome, poate fi folosit pentru a găsi toate adresele de e-mail ale unei companii listate public și pentru a obține date suplimentare, cum ar fi numele, titlul, numărul de telefon, mânerele sociale. De asemenea, arată unde apare o adresă de e-mail online, așa că, atunci când contactați persoana respectivă, în loc să spuneți că ați găsit adresa acesteia cu un motor de căutare prin e-mail (deoarece sună cam spam, dacă nu disperat), puteți spune că ați primit e-mail de la acest loc.

găsiți-adresa-de-e-mail-03-vânător

Hunter oferă, de asemenea, verificarea prin e-mail. Aceasta înseamnă că, dacă ați găsit o adresă de e-mail în altă parte, înainte de a trimite un e-mail doar pentru a fi returnat, deoarece adresa este greșită, puteți rula o verificare pentru a verifica dacă adresa este în regulă. Puteți chiar verifica o listă întreagă de e-mailuri simultan.

Hunter este gratuit pentru până la 150 de căutări pe lună. Dacă aveți nevoie de mai mult decât atât, luați în considerare câteva dintre planurile plătite care încep de la 39 Euro pe lună.

4. Găsiți e-mailul oricui – Contactați-vă

Dacă sunteți interesat să găsiți e-mailuri comerciale, iată o altă extensie Chrome. Găsiți e-mailul oricui – Contactați-vă este un favorit printre recrutor, deoarece afișează numere de telefon, adrese de e-mail și linkuri către Twitter, Github, site-uri personale etc.

găsiți-adresa-e-mail-04-contact-out

ei susțin că au peste 600 de milioane de e-mailuri în baza lor de date, triplu verificat și 97% precis. Ei susțin, de asemenea, că majoritatea marilor companii le folosesc, iar algoritmul lor de căutare AI este mult mai eficient decât cel al concurenților lor, dar de obicei sunt sceptic cu privire la astfel de afirmații de marketing.

5. Raportiv

Nici o listă de căutători de e-mail nu este completă fără Raportiv. Acesta este unul dintre cele mai vechi servicii, deși nu neapărat cel mai corect. Este un supliment gratuit pentru Gmail pe Chrome și Firefox și, similar cu omologii săi, vă arată totul (accesibil publicului) despre contactele dvs. chiar în interiorul Mesajelor primite.

găsiți-adresa-e-mail-05-raportivă1

Lista serviciilor de căutare prin e-mail nu se termină aici. Există, ca un miliard, alte servicii similare, cum ar fi Da, Voila Norbert, și Căutător de e-mail. Acestea folosesc mai mult sau mai puțin aceleași principii și, prin urmare, obțineți de obicei aceleași rezultate. Practic, este o chestiune de preferință personală să alegeți pe care să le utilizați. Încercați doar câteva dintre ele și vedeți care dintre ele funcționează cel mai bine pentru dvs. și respectați-le.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x