Cum să găsiți jocuri noi și interesante pentru a juca pe Android

Cum să găsiți jocuri noi și interesante pentru a juca pe Android
⏱️ 7 min read

Jocurile mobile sunt în creștere, în special datorită contextului actual de pandemie în care oamenii trebuie să rămână în interior, ceea ce îi determină să petreacă mult mai mult timp pe telefoanele lor. Dacă și tu căutați un nou joc care să merite timpul și atenția dvs., dar nu știți de unde să începeți, acest articol este pentru dvs., deoarece discută câteva modalități prin care puteți identifica rapid următoarea dvs. sursă de divertisment.

Găsirea unui joc mobil bun nu este o sarcină ușoară. Pentru cei noi la jocurile mobile, cantitatea mare de aplicații disponibile în Google Play Store va părea destul de copleșitoare la început, în timp ce jucătorii experimentați se pot lupta să găsească jocuri demne pe care nu le-au încercat până acum. Pentru a face lucrurile mai ușoare pentru toată lumea, am creat un ghid ușor care explică cum să găsiți rapid jocuri Android noi și interesante fără a pierde timp sau bani.

Cum să găsiți jocuri noi în Google Play Store

Magazinul Google Play este o bază de date masivă de jocuri, dar găsirea celui mai recent lot poate fi puțin dificil. Iată cum să procedăm:

Deschideți Magazin Google Play pe telefon. Ar trebui să afișeze mai întâi secțiunea Jocuri. De acolo, găsiți fila Categorii în partea superioară a afișajului, chiar sub bara de căutare și apăsați pe ea. O listă a categoriilor de jocuri va intra în vizualizare completă. Alegeți-vă nișa de joc preferată, fie că este casual, educațional, puzzle de sport. După ce te hotărăști, atinge categoria pe care o alegi.

Veți vedea o serie de liste sub acea categorie de jocuri. De exemplu, Jocuri de top, Jocuri offline, Jocuri Premium, etc. Derulați în jos și veți găsi secțiunea „Jocuri noi și actualizate”. Veți găsi cele mai recente jocuri din categoria respectivă de jocuri.

Găsiți jocuri noi în Android Play Store Jocuri noi actualizate

Acum tot ce trebuie să faceți este să răsfoiți titlurile și să le instalați pe cele care vi se par distractive. Rețineți că pentru unele categorii de jocuri, este posibil ca secțiunea „Nou și actualizat” să nu fie amplasată complet în partea de jos, caz în care va trebui să o căutați în mijloc.

Vă sugerăm să încercați această soluție dacă sunteți un jucător cu ceva mai multă experiență, care este deja familiarizat cu jocurile populare și a încercat deja majoritatea titlurilor din topurile Google Play.

Verificați recenziile pentru mai multe jocuri mobile noi

Sistemul de evaluare Google Play poate oferi o oarecare înțelegere cu privire la calitatea unui joc, dar dacă credeți că nu este 100% de încredere, atunci poate doriți să încercați o alternativă. Instalare MiniReview din Magazin Play – o aplicație susținută de o comunitate în creștere de recenzori pasionați de jocurile mobile și care le va oferi cititorilor mini-recenzii obiective și informative care evaluează aspecte importante ale jocurilor în discuție.

Găsiți jocuri noi pe Android Minireview Views

Pe măsură ce deschideți aplicația, veți vedea cele mai recente recenzii în baza de date. Există două moduri de vizualizare disponibile. Implicit se mândrește cu capturi de ecran ale jocurilor de deasupra fiecărei liste. Alternativa mai intuitivă prezintă pictograma aplicației alături de numele aplicației și dezvoltator, etichete de gen și scoruri. Puteți comuta între cele două vizualizări atingând între cele două pictograme din colțul din dreapta sus de sub diapozitivul foto. Folosind al doilea mod de vizionare, utilizatorii pot vizualiza mai multe postări dintr-o privire și pot observa rapid jocurile cu ratinguri mai mari.

Căutați jocuri noi în aplicația MiniReview

În aplicație, atingeți meniul hamburger din colțul din stânga sus, apoi atingeți opțiunile Jocuri noi. Această acțiune deschide secțiunea care acoperă cele mai recente jocuri, iar utilizatorii pot derula listele și pot găsi jocuri noi despre care nu au auzit până acum.

Găsiți jocuri noi pe Android Minireview Jocuri noi

Fiecare postare prezintă o recenzie care oferă cititorilor o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra jocului. Sub autor sunt scorurile pentru patru aspecte majore ale jocului: controale, stil de artă, joc și monetizare.

O serie de etichete oferă informații suplimentare, iar utilizatorii pot citi, de asemenea, detalii despre data lansării, ultima actualizare, dimensiunea descărcării, permisiunea și IAP. Dacă ți-a plăcut recenzia și vrei să încerci jocul imediat, există un buton de descărcare în partea de jos a postării, care te duce direct la Google Play Store.

Configurați filtre pentru a găsi anumite jocuri

Căutați un anumit tip de joc? Cea mai bună parte despre MiniReview este că include o opțiune de filtrare super utilă. Reveniți la meniul hamburger din colțul din stânga sus și atingeți-l pentru a selecta un gen de joc din listă pentru a vedea toate jocurile disponibile din această categorie.

Găsiți jocuri noi pe filtrul Android Minireview

Căutați să vă restrângeți căutarea și mai mult? Atingeți butonul Înapoi pentru a reveni la ecranul principal al aplicației. Sub diapozitivul foto, în partea de sus a paginii, în colțul din stânga, ar trebui să vedeți „Ultima adăugare”. Atingeți-l pentru a deschide filtrul. De aici puteți selecta numărul de jucători, tipul de generare de bani, categoria de jocuri și multe altele pe care doriți să le aibă următorul dvs. joc. Puteți alege chiar să apară doar jocurile cu cele mai mari scoruri.

Fii la curent cu noutățile din jocurile mobile

Doriți să fiți la curent cu cele mai recente jocuri? Utilizatorii pot configura notificări care vor fi trimise de fiecare dată când sunt postate noi recenzii în aplicație. Deschideți din nou meniul lateral și căutați și atingeți opțiunea Notificări.

Găsiți jocuri noi pe Android Minireview Notifications

Activați comutatorul „Primiți notificări pentru recenzii noi” și selectați genurile de joc pentru care doriți să primiți alerte. Acum nu mai trebuie să vă faceți griji că vă veți găsi următorul joc mobil.

În concluzie, dacă ați încercat deja cele două soluții prezentate mai sus, dar considerați că mai căutați idei de jocuri, vă recomandăm să aruncați o privire la sugestiile noastre pentru cele mai bune jocuri de matematică pentru Android.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x