Cum să găsiți melodii noi în tendințe pentru rolele Instagram?

1669167366 pexels freestocksorg 35177 1
⏱️ 4 min read

Dacă ești un nou creator de conținut pe Instagram, găsirea melodiilor potrivite pentru Reels-ul tău este esențială dacă vrei să câștigi popularitate pe platformă. Instagram le permite utilizatorilor să răsfoiască Reels după sunetul de fundal, așa că dacă Reel-ul tău ajunge pe pagina unei melodii în tendințe, vei putea ajunge la o mulțime de oameni. Utilizarea cântecelor populare pe Reels crește, de asemenea, probabilitatea ca conținutul dvs. să fie împins de algoritm. În acest articol, vă arătăm cum să găsiți melodii noi în tendințe pentru Instagram Reels.

Citeste si: OnePlus Nord Watch Review: Un ceas inteligent complet la prețuri accesibile

Răsfoiți Reels populare

Nu există o modalitate mai bună de a ține pasul cu tendințele decât răsfoind în mod regulat Reels populare. Pur și simplu accesați pagina dvs. de explorare și vedeți ce vă sugerează Instagram. De asemenea, puteți face clic pe pictograma Reels de pe pagina de pornire și puteți începe explorarea de acolo. Răsfoind Reels populare vă va permite să știți ce fel de conținut fac alți creatori populari. Veți găsi, de asemenea, melodii noi în tendințe folosite pe o mulțime de populare Reels Instagram.

Căutați pictograma săgeată

Căutați pictograma săgeată

Acum că răsfoiți Reels populare, cum vă veți da seama dacă o melodie sau un sunet este în tendințe? Ei bine, Instagram vă ușurează. Dacă o melodie sau un sunet este în tendințe, Instagram pune un simbol săgeată chiar lângă titlu, în colțul din stânga jos al ecranului. Fiți atenți la această săgeată în timp ce răsfoiți Reels. Instagram nu specifică criteriile care fac o „tendință” audio, dar implicarea utilizatorilor și frecvența de utilizare au un rol important în popularitatea unei melodii.

Urmărește contul Instagram @Creators

Urmărește contul Instagram @Creators.  cum să găsești melodii în tendințe pentru rolele instagram

de Instagram Creatori contul este dedicat special creatorilor de conținut în devenire de pe platformă. Dacă sunteți un nou creator, urmărirea acestui cont vă va fi de mare ajutor. În fiecare vineri, contul Creators postează un „Raport de tendințe”, care rezumă tendințele populare de pe Instagram în acea săptămână. Puteți găsi o mulțime de melodii noi la modă pentru Instagram Reels și alte dansuri și teme populare pe care oamenilor le-a plăcut să le urmărească în acea săptămână.

Căutați melodiile de top în topurile globale

Nu este surprinzător faptul că cele mai populare melodii din topurile globale au tendința și pe Instagram. Pentru a afla melodii care sunt populare în rândul unui public global, vizitați Billboard Top 100 graficul muzical și lista de redare „Top Songs – Global” de la Spotify. De asemenea, puteți căuta melodiile care sunt populare în regiunea dvs. și puteți alege muzica pentru Reels în consecință.

Urmărește creatorii de conținut populari pe Instagram

Chiar dacă nu vă place conținutul lor, urmărirea creatorilor populari pe Instagram vă va oferi o idee despre ce melodii sunt populare pe platformă. Urmărirea creatorilor populari ajută, de asemenea, să ținem pasul cu tendințele și alte trepte de pe Instagram. De asemenea, vă veți face o idee despre ce fel de conținut ajunge la mai mulți oameni pe Instagram.

Găsiți melodii la modă pe TikTok

TIC-tac.  cum să găsești melodii în tendințe pentru rolele instagram

Instagram Reels și TikTok au o suprapunere masivă în conținut, datorită asemănării celor două platforme. Chiar dacă creați conținut exclusiv pentru Instagram, este o idee bună să vedeți ce este popular pe TikTok din când în când. Este obișnuit ca tendințele să apară dintr-o platformă și să devină populare și pe cealaltă platformă. Rămâneți în fața curbei și fiți atenți la ceea ce este popular pe TikTok. Veți găsi o mulțime de melodii în tendințe pe TikTok care sunt populare și pe Instagram.

Citeste si: IoT în asistența medicală: Cum este utilizat IoT în MedTech?

Concluzie

Acesta este modul în care puteți găsi melodii noi în tendințe pentru Instagram Reels. Dacă ați găsit aceste sfaturi utile, spuneți-ne în comentarii! Pentru mai multe tendințe și sfaturi utile, urmăriți contul Instagram Creators. Dacă doriți să descărcați un sunet Instagram Reel ca mp3, citiți articolul nostru aici.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x