Cum să găsiți servere Discord pentru a vă alătura

Find Discord Servers Featured
⏱️ 11 min read

Serverele sunt principalele blocuri pentru Discord. Gândiți-vă la ele ca pe niște camere de chat create în jurul unor subiecte diverse, unde puteți discuta dezavantajele subiectelor care vă interesează.

Dacă tocmai v-ați alăturat Discord, găsirea celor mai bune servere care să răspundă pasiunilor dvs. specifice ar putea părea puțin descurajantă la început. Nu vă faceți griji, deoarece această postare pune în lumină cum să găsiți servere interesante și interesante la care să vă alăturați. Chiar dacă te-ai obișnuit deja destul de mult cu Discord, este posibil să poți găsi servere Discord despre care nu știai.

Cel mai simplu mod de a găsi rapid noi servere la care să se alăture este să folosești căutarea integrată a serverelor Discord. Accesați-l din aplicația desktop Discord, precum și din cea mobilă, urmând pașii de mai jos.

 1. Deschideți Discord pe dispozitivul dvs.
 2. Faceți clic pe pictograma busolă din lista de servere din partea stângă a ecranului.
Găsiți servere Discord Servere cu pictograme busolă

Aceasta va deschide pagina „Găsiți-vă comunitatea pe Discord”.

Găsiți servere Discord Discover
 1. Utilizați bara de căutare „Explorați comunități” din partea de sus pentru servere, folosind cuvinte cheie legate de interesele dvs. De exemplu, încercați să căutați „Valheim”, „artă abstractă” sau orice altceva care vă atrage.
Găsiți servere Discord Căutare cuvânt cheie
 1. Privește rezultatele căutării și alege serverul tău preferat. Alăturarea unui server este la fel de simplă ca și clic pe numele serverului sau pe miniatura asociată.
 2. Dacă nu vă puteți gândi la un anumit cuvânt cheie, nu vă faceți griji. Căutați în partea stângă a ecranului o listă de categorii prin care puteți răsfoi, inclusiv Muzică, Jocuri și Educație. Derulează și alege-ți preferatul.
Găsiți servere Discord Descoperiți după categorie

2. Căutați cu Google

Acesta este un alt lucru ușor de făcut dacă doriți rapid să vedeți dacă există o comunitate Discord afiliată unuia dintre interesele dvs. Iată un exemplu rapid. Să presupunem că ești un fan al Focus Entertainment, deoarece ți-a plăcut să joci „A Plague Tale: Innocence” în ultima vreme și ai vrea să discuti cu alți fani ai jocului. Accesați Google și căutați „Focus Entertainment Discord”. Prima lovitură pe care o obțineți ar trebui să fie linkul de invitație care vă va duce la serverul oficial Focus Entertainment de pe Discord.

Găsiți Termen specific Google pentru serverele Discord

Dacă termenul dvs. de căutare este puțin vag sau generic, rezultatele dvs. ar putea fi un amestec amestecat. De exemplu, spuneți că sunteți interesat de „muzică dreampop” și că doriți să găsiți mai mulți fani ai genului cu care să împărtășiți impresii. Puteți încerca să căutați „dreampop discord” sau „dreampop discord server”. Rezultatele vor fi mai variate, unele vă conduc către directoarele online Discord sau Reddit. Rețineți că al treilea hit este o invitație oficială pe un server Discord care se concentrează pe gen.

Găsiți serverele Discord Căutare Google Termen de muzică

3. Găsiți servere Discord cu directoare online

O altă modalitate de a găsi un server la care să se alăture este să parcurgeți unul dintre directoarele online care agreg serverele Discord. În scopul acestui articol, vă prezentăm în jur disboard.org. Acest site web prezintă mii de opțiuni care sunt grupate în diferite categorii. Pentru a accesa serverele de pe Disboard:

 1. Apăsați pe „Servere” în partea de sus.
 2. Începeți să faceți clic pe mega-categorii enumerate mai jos „Servere Publice Discord” sau pe tack-ul de mai jos pentru a dezvălui mai multe etichete populare.
Găsiți servere Discord Servere publice Disboard

De asemenea, este posibil să utilizați funcția de căutare în navigare pentru a căuta servere mai specifice.

Găsiți servere Discord Disboard Search
 1. Faceți clic pe un server pentru a citi descrierea completă a acestuia, pentru a vedea numărul de membri și pentru a citi recenziile de la utilizatorii Disboard care s-au alăturat serverului.
 2. Apăsați butonul „Alăturați-vă acestui server” de sub o listă care vă place să faceți parte din acea comunitate. (Unele servere necesită să creați o poreclă separată atunci când vă alăturați.)
Găsiți servere Discord Disboard Join

Disboard nu este singurul site web de acest gen; sunt altele pe care ar trebui să le încerci. Unele dintre ele oferă, de asemenea, acces la o listă cuprinzătoare de roboți pe care poate doriți să îi adăugați pe server.

4. Încercați Reddit, Facebook și alte site-uri de social media

Dacă sunteți pe rețelele sociale și vă urmăriți comunitățile preferate acolo, profitați de asta. Fii cu ochii pe orice mențiuni despre serverele lor Discord afiliate. Iată câteva locuri pentru a găsi servere Discord pe rețelele sociale.

 • Subreddite: Multe subreddit populare Reddit au și canale Discord. De exemplu, LifeProTipsun subreddit cu peste 20 de milioane de abonați, și-a dezvăluit recent propriul său Canalul Discord numită „Rețeaua Pozitivității”. Dacă sunteți pe Reddit, țineți ochii deschiși în timp ce răsfoiți firele preferate. Alternativ, puteți căuta într-un anumit subreddit orice informații legate de Discord folosind bara de căutare din partea de sus.
Găsiți serverele Discord Reddit Search Bar
 • comunități Facebook: dacă au configurat un server dedicat, cu siguranță vor face publicitate informațiilor pe Facebook în timp ce vor distribui și invitația.
 • Profiluri și fluxuri de social media ale jucătorilor și streamerilor: dacă urmăriți oameni pe Twitch, YouTube Gaming și alte platforme similare, verificați dacă există informații despre serverul Discord în profilurile lor sau în cronologia rețelelor sociale.
 • Podcasturi: podcasterii creează, de asemenea, comunități Discord într-un efort de a facilita interacțiunile dintre fanii lor. Țineți urechile deschise, deoarece aceștia pot împărtăși acele informații la începutul sau la sfârșitul episoadelor. Un exemplu în acest sens este Cerul albastru de la subsolun podcast de comedie mascalat ca un podcast de știință și tehnologie.

Uneori, veți întâlni o invitație pe un server Discord care a expirat. Din fericire, există o modalitate ușoară de a remedia acest lucru: copiați numele serverului în Google, apoi adăugați „discord” sau „discord server” lângă el și căutați. Ar trebui să puteți găsi noul link în cel mai scurt timp.

Cum să găsiți servere private Discord

Folosind metodele descrise mai sus, veți găsi în principal servere Discord publice. Cu toate acestea, există și servere private de luat în considerare, deși veți avea nevoie de o invitație pentru a vă alătura.

Patreon, o platformă care are o integrare puternică cu Discord, este un loc bun pentru a începe să căutați servere private. Drept urmare, mulți creatori oferă acces la serverele private Discord pentru susținătorii lor, care contribuie cu o taxă în schimbul accesării conținutului. Dacă urmăriți un creator pe Patreon, verificați dacă există un server Discord configurat.

Găsiți servere Discord Google Pateron View

Serverele private sunt, de obicei, mult mai exclusive și nu includ atât de mulți membri ca serverele publice. Din acest motiv, nici ei nu sunt la fel de activi. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți parte dintr-o comunitate de elită de cunoscători, serverele private Discord sunt pe bune.

Alternativ, Reddit poate fi, de asemenea, un loc bun pentru a căuta servere private, dar va trebui să faceți câteva săpături. În același timp, va trebui să găsești o modalitate de a lua legătura cu proprietarul serverului sau cu cineva care este membru al acelui server și să-l convingi să-ți trimită o invitație. Altfel nu vei putea intra.

Interesant este că unele dintre site-urile web de agregare pe care le-am enumerat în această postare au o categorie sau o etichetă „Servere private”, care prezintă servere care pot fi conectate fără invitație.

Găsiți servere Discord Servere private

întrebări frecvente

La câte servere Discord te poți alătura?

Nu vă puteți alătura unui număr nesfârșit de servere Discord. Deocamdată, limita maximă este setată la 100. Odată ce ați atins-o, singura modalitate de a vă alătura serverelor noi este renunțând la unele dintre serverele la care v-ați alăturat deja. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe săgeata în jos de lângă numele serverului din partea stângă a afișajului și selectați „Părăsiți serverul”. Această limitare de 100 de servere se aplică utilizatorilor Discord gratuit. Dacă sunteți utilizator Nitro, vă puteți alătura până la 200.

Cum mă pot alătura unui server Discord complet?

Uneori, nu vă veți putea alătura unui server Discord, deoarece a fost atinsă capacitatea maximă a acestuia. Dacă doriți cu adevărat să vă alăturați acel server, încercați din nou mai târziu. Există șansa ca unii utilizatori să fi părăsit serverul. Alternativ, unele ar fi putut fi interzise sau eliminate din diverse motive. Continuați să verificați pentru a vedea dacă un loc s-a curățat.

Care sunt câteva servere Discord interesante la care mă pot alătura?

Dacă nu aveți o idee clară despre tipul de servere Discord la care doriți să vă alăturați, atunci poate că veți găsi ceva inspirație privind lista noastră de servere Discord interesante pe care ar trebui să le încercați.

Credit imagine: Yan Krukov via Pexeli

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x