Cum să găsiți şi exploraţi oraşul antic în Minecraft 1.19: Ghid pas cu pas

How to Find Ancient City in Minecraft 1.19
⏱️ 9 min read

Minecraft 1.19 este ultima versiune a jocului care aduce cu sine noi caracteristici și elemente de joc. Printre acestea se numără și posibilitatea de a găsi orașe antice, care pot fi o adevărată comoară.

Pentru a găsi un astfel de oraș, prima etapă este să aveți versiunea 1.19 instalată și să începeți căutările în lumea jocului. Este important să căutați în zonele cu un istoric și o arhitectură bogată, cum ar fi munți, deșerturi sau câmpii.

O altă metodă este să utilizați o hartă specială în joc, care poate fi descărcată de pe site-uri specializate. Aceasta vă va ajuta să localizați mai ușor orașele antice din toată lumea jocului.

De asemenea, este important să fiți pregătiți pentru aventură și să aveți provizii necesare, împreună cu un set complet de arme și armuri. Când veți găsi orașul antic, fiți atenți la capcanele și protejați-vă împotriva inamicilor sau creaturilor periculoase.

Una dintre cele mai interesante aspecte ale jocului este acela că fiecare oraș antic poate fi unic și să conțină secrete și comori ascunse. Așa că, încercați să fiți creativi și să explorați fiecare colț al orașului pentru a descoperi toate comorile ascunse.

În concluzie, găsirea unui oraș antic în Minecraft 1.19 poate fi o experiență fascinantă și o oportunitate pentru a descoperi secrete și comori ascunse. Încercați aceste sfaturi și bucurați-vă de aventură!

Orașele antice sunt cu ușurință cea mai populară caracteristică din Minecraft 1.19: Actualizarea sălbatică. Ei aduc jocului un nou pradă interesantă, împreună cu un paznic adecvat, sub forma Warden. Dar, din cauza ratei sale scăzute de apariție, s-ar putea să nu fie ușor să găsești orașul antic doar explorând peșterile. Aici va fi util acest ghid. Aici, vă explicăm cum puteți găsi un oraș antic în Minecraft 1.19 cu cele mai fiabile metode și câteva trucuri simple. Acestea fiind spuse, să începem!

Găsiți orașul antic în Minecraft (2022)

Există mai multe metode de a găsi orașul antic în joc și funcționează în edițiile Bedrock și Java. Puteți folosi următoarele pentru a afla despre metoda care vă este cea mai utilă.

Ce este un oraș antic în Minecraft?

Orașele antice sunt o nouă structură în Minecraft 1.19 găsită sub dimensiunea lumii exterioare în peșterile Deep Dark. sunt casa puternicei gloate ostile, Guardianși are, de asemenea, cea mai bună pradă pe care o poți obține în lumea de peste. Structura este cunoscută ca un „oraș” deoarece are mai multe structuri mai mici, cufere și zone asemănătoare templului.

Unde a apărut orașul antic?

Orașul Vechi apare doar în biom adânc întunecat de Minecraft. Este un nou biom de peșteră în joc și de obicei apare mai aproape de nivelul Bedrock al lumii. Îl puteți identifica după noile blocuri de sculk care cresc în zona acestui biom.

Biomul peșterilor adânci și întunecate

În ceea ce privește înălțimea mondială, cel Orașul antic apare de obicei sub înălțimea Y=-20. Cel mai frecvent le puteți descoperi la înălțimea Y=-40, dar acest lucru ar putea fi afectat de alți biomi de peșteră din zonă. Deci, dacă doriți să găsiți un oraș antic în mod natural, explorarea peșterilor la valori negative de înălțime este cea mai bună cale de a merge. Cu toate acestea, vă sugerăm să faceți o poțiune de vedere nocturnă înainte de a vă îndrepta către zonele subterane întunecate.

Cum găsești orașul antic în Minecraft?

Cum să activezi trucurile în minecraft

Dacă ruta tradițională de căutare și minerit nu funcționează pentru tine, jocul oferă și comenzi pentru a găsi orașul antic în Minecraft. Dar trebuie să activați trucurile în joc pentru a utiliza aceste comenzi.

Permite trucuri în minecraft

Puteți găsi „activați trucuri” în setările jocului din meniul de pauză din ediția Bedrock. Între timp, trebuie să activați trucurile din „Opțiuni LAN” din meniul de pauză pentru editare Java.

Utilizați comanda locație pentru a ajunge în orașul antic

Comanda „locate” din Minecraft ne permite să găsim structuri și biomi în joc și, ei bine, o puteți folosi și pentru a găsi un oraș antic. Așa funcționează

1. Mai întâi, introduceți comanda de localizare pentru ediția de joc în secțiunea de chat și apăsați Enter.

Comanda pentru a găsi orașul antic în ediția Java:

/locate minecraft structure:old_city

Comanda pentru a găsi orașul antic în ediția Bedrock:

/localizează orașul vechi

2. Apoi jocul va afișa coordonatele celui mai apropiat oraș antic. Le poți folosi pentru a călători sau a te teleporta în Minecraft în orașul antic din biomul Deep Dark.

Coordonatele Orașului Vechi

Cele mai bune semințe de oraș vechi din Minecraft

Lăsând la o parte cercetarea și comenzile, cea mai fiabilă metodă de a ajunge în orașul antic în Minecraft 1.19 este să apară peste unul. Puteți folosi următoarele semințe pentru a apărea deasupra orașelor antice. Atunci trebuie doar să sapi pentru a ajunge în oraș.

Oraș antic în ediția Spawn în Java

Sapă doar semințe de CA

Această sămânță te dă icre într-un biom de pădure, ceea ce este suficient pentru a te ajuta să aduni hrană și unelte de bază. Odată ce ești gata, trebuie doar să sapi. În primul rând, vei găsi un Mineshaft a cărui pradă te poate ajuta să treci cu ușurință la nivel. Apoi, veți întâlni orașul antic de sub Mineshaft, care vă oferă cea mai bună pradă din joc.

  • Cod semințe: 2817169686383787731
  • Biomul generației: pădure
  • Coordonatele orașului vechi: 488, -40, -600

Ancient City Seed pentru Bedrock Edition

Oraș antic în Spawn

Pregătește-te pentru o sesiune lungă de săpături, deoarece această sămânță Minecraft 1.19 te depune pe vârful unui munte sub care se află un oraș antic masiv. Dar va trebui să sapi adânc și mult pentru a ajunge la el. Din fericire, orașul din apropiere vă ajută să obțineți toată mâncarea și instrumentele de care aveți nevoie pentru aventură.

  • Cod semințe: -7969402200478764570
  • Biomul generației: pante înzăpezite
  • Coordonatele orașului vechi: 8, -43, 136

Dacă aceste semințe nu reușesc să vă impresioneze, lista noastră de Cele mai bune semințe de oraș vechi în Minecraft 1.19 are mai multă varietate. Puteți găsi totul, de la biomi îmbinați până la structuri cu probleme în ele.

Găsiți orașul antic în minecraft astăzi

Cu asta, v-am învățat cele mai bune metode de a găsi un oraș antic în Minecraft. Le poți folosi pentru a-ți extinde inventarul și chiar pentru a încerca să-l învingi pe Guardian în Minecraft. Dar este mai bine să nu mergi în astfel de aventuri într-un stadiu incipient al jocului. În schimb, ar trebui să încercați să vă asigurați unele dintre cele mai bune descântece Minecraft pentru a vă ridica personajul. Și cele mai bune moduri de Minecraft te pot ajuta să faci asta fără a muta măcar un singur bloc. Revenind la orașele antice, structura asemănătoare unui portal din centrul său rămâne un mister fără răspuns. Care credeți că este scopul portalului Orașului antic? Cum îl vom activa? Împărtășește-ne teoriile tale în secțiunea de comentarii!

Orașele antice sunt una dintre cele mai populare caracteristici ale lui Minecraft 1.19: Actualizarea sălbatică. Acestea aduc jocului o nouă și interesantă pradă, împreună cu un paznic adecvat, sub forma Warden. Cu toate acestea, datorită ratei scăzute de apariție, poate fi dificil să găsești un oraș antic doar explorând peșterile. În această situație, ghidul oferit poate fi de mare ajutor, explicând cum puteți găsi un oraș antic în Minecraft 1.19 cu cele mai fiabile metode și câteva trucuri simple. Cele mai bune metode includ explorarea peșterilor la valori negative de înălțime și utilizarea comenzii de localizare. În plus, există și semințe specifice care vă pot ajuta să găsiți orașul antic. Pentru a extinde aventura în Minecraft, este recomandat să vă asigurați cele mai bune descântece și moduri pentru a-ți ridica personajul.
”Și cu asta am ajuns la finalul acestei postări despre tehnologie. Sper că v-am fost de ajutor și că ați putut afla informații utile și interesante. Nu uitați să ne urmăriți și pe viitor pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și noutăți din lumea tehnologiei. Până data viitoare, rămâneți conectați și să aveți o zi plină de inovații!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x