Cum să găsiți și să vedeți pur și simplu toate comentariile pe care le-ați făcut pe Instagram?

pexels kerde severin 1542252 1
⏱️ 3 min read

Știai că poți vedea toate comentariile pe care le-ai postat vreodată pe Instagram? Funcția de activitate a profilului Instagram permite utilizatorilor să-și vadă comentariile, aprecierile, răspunsurile la povești și recenziile în aplicație. Accesarea „activitatea ta” pe Instagram este destul de simplă și nu va dura deloc. În acest articol, vă arătăm cum să găsiți și să vedeți toate comentariile pe care le-ați făcut pe Instagram în cazul în care doriți să le revedeți sau să le ștergeți/modificați.

Citeste si: Routech Awards 2022: Cele mai mari nominalizări la premiile pentru tehnologie și gadgeturi pentru consumatori

Verifică-ți activitatea pe Instagram

Pasul 1: Deschide aplicația Instagram și accesează profilul tău.

Pasul 2: Atingeți pictograma meniului hamburger din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 2: Atingeți meniul de hamburger din colțul din dreapta sus al ecranului.  cum să vezi postările apreciate pe instagram

Pasul 3: Selectați „Activitatea dvs.”.

Pasul 3: Selectați „Activitatea dvs.”.  cum să vezi postările apreciate pe instagram

Pasul 4: Atingeți „Interacțiuni” și selectați „Comentarii”.

Pasul 4: Atingeți „Interacțiuni” și selectați „Comentarii”.  Cum să găsiți și să vedeți pur și simplu toate comentariile pe care le-ați făcut pe Instagram?

Pasul 5: Aici puteți vedea toate comentariile pe care le-ați făcut la postările de pe Instagram. Vă puteți sorta comentariile de la cel mai vechi la cel mai nou dacă doriți să le vedeți în ordine cronologică. Puteți chiar să vă vedeți comentariile dintr-o anumită perioadă de timp introducând datele de început și de sfârșit.

Puteți sorta comentariile de la cel mai vechi la cel mai nou sau invers.  Cum să găsiți și să vedeți pur și simplu toate comentariile pe care le-ați făcut pe Instagram?

Pasul 6: Puteți elimina cu ușurință comentariile atingând pe ele și selectând „Șterge”. De asemenea, puteți elimina mai multe comentarii atingând „Selectați” în colțul din dreapta sus al ecranului și apoi atingând „Ștergeți”.

Descărcați datele dvs. de Instagram

Instagram păstrează un dosar cu datele tale personale care conține toată activitatea ta pe platformă din ziua în care te-ai alăturat. Acestea includ comentarii, mesaje, postări, setări și multe altele. Puteți solicita Instagram să vă furnizeze datele compilate și să le utilizați pentru a vă vedea toate comentariile. Iată cum poți face asta.

Pasul 1: Deschide Instagram aplicație și accesați profilul dvs.

Pasul 2: Atingeți meniul de hamburger.

Pasul 2: Atingeți meniul de hamburger din colțul din dreapta sus al ecranului.  cum să vezi postările apreciate pe instagram.  Cum să găsiți și să vedeți pur și simplu toate comentariile pe care le-ați făcut pe Instagram?

Pasul 3: Selectați „Activitatea dvs.”.

Pasul 3: Selectați „Activitatea dvs.”.  cum să vezi postările apreciate pe instagram

Pasul 4: Derulați în jos și accesați „Descărcați informațiile dvs.”.

Pasul 4: Derulați în jos și accesați „Descărcați informațiile”.  Cum să găsiți și să vedeți pur și simplu toate comentariile pe care le-ați făcut pe Instagram?

Pasul 5: În fereastra următoare, introduceți adresa de e-mail și parola Instagram.

Pasul 5: În fereastra următoare, introduceți adresa de e-mail și parola Instagram.

Pasul 6: Instagram vă va trimite datele dvs. în e-mailul pe care l-ați furnizat mai devreme.

Pasul 7: Descărcați fișierul de date și căutați comentariile dvs. în folderul „Comentarii”.

Sfat bonus

Cum să găsești toate postările pe care le-ai apreciat pe Instagram

Pasul 1: Deschide Instagram aplicația și accesați profilul dvs.

Pasul 2: Atingeți pictograma meniului hamburger din colțul din dreapta sus al ecranului.

1668022671 290 Cum sa salvezi un Instagram Reel si sa il vezi

Pasul 3: — Activitatea ta.

Wie konnen Sie Ihre Lieblingsbeitrage auf Instagram sehen

Pasul 4: Atingeți „Interacțiuni” și selectați „Îmi place”.

1669170532 418 Wie konnen Sie Ihre Lieblingsbeitrage auf Instagram sehen

Veți putea vedea toate postările pe care le-ați apreciat pe Instagram. Puteți sorta postările după oră, dată și autor.

Citeste si: POCO anunță oferte de sfârșit de an în timpul zilelor mari de economisire Flipkart

Concluzie

Așa puteți găsi și vedea toate comentariile pe care le-ați făcut pe Instagram. Dacă nu reușiți să găsiți un anumit comentariu pe care îl căutați, este posibil să fie din cauză că utilizatorul fie a șters postarea, fie a blocat contul dvs. De asemenea, este posibil ca utilizatorul să își seteze profilul la privat și să nu-l urmărești. Dacă ați găsit acest articol util, spuneți-ne în comentarii!

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x