Cum să gestionați mai multe conturi Gmail și să verificați e-mailul într-un singur loc

Cum să gestionați mai multe conturi Gmail și să verificați e-mailul într-un singur loc

⌛ Reading Time: 7 minutes

Pentru mulți dintre noi, Gmail este punctul culminant care leagă întreaga noastră experiență online. Furnizorul universal de e-mail gestionează accesul nostru de conectare unică (SSO), ne notifică cu privire la alerte importante, se sincronizează cu aplicațiile de întâlnire în echipă și se poate conecta cu ușurință la domeniile de lucru. Având în vedere o astfel de versatilitate, este destul de obișnuit să avem mai multe conturi Gmail pentru a ne gestiona activitățile zilnice.

Este important să știți că nu trebuie să vă amintiți parolele separate pentru fiecare cont Gmail. Există mai multe moduri de a accesa mai multe conturi Gmail dintr-un singur loc și de a verifica toate e-mailurile simultan.

1. Folosind Gmail Sign-in Add Account

Gmail are o funcție de conectare „adăugare cont” care vă permite să adăugați conturi Gmail secundare la adresa dvs. Gmail principală. Aceasta este, fără îndoială, cea mai rapidă, mai ușoară și cea mai utilizată metodă pentru a vă păstra toate adresele Gmail într-un singur loc.

Pe computer / laptop

Dacă utilizați Gmail mai ales pe un computer / laptop, puteți adăuga noi conturi Gmail din litera dvs. de profil de utilizator din partea dreaptă sus. Este vizibil în mod vizibil, iar adăugarea unui cont Gmail secundar este destul de ușoară. Faceți clic pe „Adăugați un alt cont” pentru a continua.

Adăugați un alt cont Gmail din profilul Gmail

Apoi va apărea o pagină de conectare Google. Conectați-vă cu conturile dvs. Gmail secundare și parola pentru a continua.

Gmail Multiple Gestionare Adăugați un alt cont Conectare
Pagina de conectare la contul Gmail secundar

După ce vă conectați, puteți vizualiza imediat adresa Gmail adăugată recent în căsuța dvs. primară Gmail. De fiecare dată când faceți clic pe acea regiune, acesta va deschide căsuța de e-mail secundară în paralel cu căsuța de e-mail principală Gmail.

Gmail Multiple Gestionare Adăugați un alt cont secundar
Accesarea Gmail secundar nou adăugat din e-mailul principal

Pe mobil / tabletă

Pentru utilizatorii de smartphone-uri și tablete Android și iOS, opțiunea de a adăuga noi adrese de e-mail în aplicația Gmail este aceeași cu desktopul. De asemenea, puteți deschide Gmail în orice browser mobil pentru o navigare mai privată.

Gmail Multiple Gestionare Adăugare cont Tabletă mobilă
Adăugarea unui cont Gmail nou pe Android

2. Prin Navigare privată / Mod Incognito

O altă metodă ușoară și intuitivă de a accesa mai multe conturi Gmail este să alegeți navigarea în modul privat sau incognito. Această metodă este specifică browserului, dar ideea de bază este că puteți accesa câte conturi Gmail doriți, în funcție de numărul de ferestre de navigare incognito deschise. Este minunat pentru multitaskeri!

Pe Google Chrome

Pentru a gestiona mai multe conturi Gmail, utilizatorii Google Chrome pot accesa modul incognito din meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus.

Gmail multiplu Gestionați modul incognito Chrome
Emailuri multiple folosind modul incognito în Google Chrome

Pe Mozilla Firefox

Mozilla Firefox are o destinație de plasare similară pentru navigarea privată. Accesați meniul hamburger din colțul din dreapta sus și deschideți „fereastră privată nouă” pentru a continua.

Gmail Multiple Gestionați fereastra privată Firefox
Fereastra privată Gmail în Firefox

3. Utilizarea mai multor profiluri de browser

Se pot crea mai multe profiluri de browser pentru a accesa diferite conturi Gmail. Din nou, această metodă este specifică browserului, așa cum se arată mai jos.

Pe Microsoft Edge

Utilizatorii Microsoft Edge pot accesa profiluri suplimentare de browser din pictograma „utilizator” din colțul din dreapta sus. Puteți alege fie să navigați ca invitat, ceea ce vă va oferi și conturi Gmail separate, fie faceți clic pe „Adăugați profil”, așa cum se arată aici.

Gmail Multiple Gestionați profilul de browser Edge Add
Adăugarea unui nou profil de browser în Edge

Puteți crea oricâte profiluri de browser aveți nevoie în Edge pentru a accesa mai multe conturi de e-mail Gmail într-un singur loc.

Gestionare multiplă a profilului browserului
Accesarea Gmail dintr-un profil diferit din Edge

Pe Google Chrome

Google Chrome are un mediu mai sofisticat pentru mai multe profiluri de browser. Faceți clic pe profilul dvs. de utilizator din colțul din dreapta sus și accesați „Adăugați”, care este descris printr-un semn plus.

Gmail Multiple Gestionați profilul browserului Adăugați Chrome
Adăugarea unui profil de browser nou în Chrome

Puteți personaliza mult profilul dvs. Google Chrome secundar, inclusiv culorile temei, care vor marca diferite ferestre Gmail separat.

Gmail multiplu Gestionați profilul browserului Chrome personalizat
Personalizați profilul Chrome

Următorul ecran afișează accesul la mai multe conturi Gmail bazate pe diferite profiluri de browser.

Multiple Gmail Gestionează profilul browserului Gmail Gmail
Accesarea Gmail prin profil Chrome separat

De asemenea, puteți crea noi profiluri de e-mail în browserul Firefox, care are mult mai mulți pași.

4. Cu Thunderbird Gmail Settings

Dacă utilizați Thunderbird ca cont principal de e-mail, este foarte ușor să adăugați mai multe conturi Gmail din setările Gmail Thunderbird. Există o opțiune pentru a configura un cont din „E-mail” așa cum se arată aici.

Gmail Multiple Gestionați Thunderbird Setați un e-mail nou
Configurarea unui cont de e-mail nou în Thunderbird

După câțiva pași, veți fi întâmpinat de o pagină de conectare în care trebuie introduse acreditările contului Gmail. Pentru pași detaliați despre cum să adăugați Gmail la clientul Thunderbird, avem un tutorial extins.

Gmail multiplu Gestionați acreditările Gmail Thunderbird
Acreditări Gmail adăugate în Thunderbird

5. Cu setările Gmail Outlook

Mulți utilizatori de Windows au Outlook ca client implicit de e-mail. De asemenea, acceptă adăugarea mai multor conturi de e-mail, inclusiv adrese Gmail.

Gmail Multiple Gestionați setările contului Outlook
Setările contului Outlook

Accesați „Setări cont” din pagina principală a clientului Outlook. Aici puteți adăuga o nouă adresă de e-mail din categoria de e-mail „Nou” vizibilă vizibil. Aceasta va deschide o nouă fereastră pop-up, unde puteți introduce adresa contului dvs. Gmail.

Gmail Multiple Gestionați Outlook Adăugarea Gmail
Adăugarea Gmail în Outlook

Odată ce ați introdus parola Gmail, veți observa o altă fereastră pop-up cu acreditări de conectare Gmail.

Gmail Multiple Gestionați semnarea Outlook în Gmail
Conectați-vă cu Gmail pe Outlook

În ecranul următor, veți putea vizualiza o notificare care spune: „Aplicațiile și serviciile Microsoft doresc să vă acceseze contul Gmail”. Faceți clic pe OK pentru a continua.

Gmail Multiple Gestionați permisiunile Gmail Outlook
Permisiunea Microsoft Apps pentru Gmail

Contul Gmail a fost adăugat la Outlook. Puteți accesa mai multe conturi Gmail într-un singur loc chiar aici.

Gmail Multiple Gestionați Outlook Adăugat Gmail
Gmail adăugat în Outlook

6. Pe diferite browsere web

Desigur, ultimul și cel mai simplu mod de a accesa mai multe conturi Gmail este să îl deschideți separat pe diferite browsere web. Următorul ecran arată Gmail deschis pe Edge, Chrome și Firefox.

Gmail Multiple Gestionați Firefox Chrome Edge
Gmail Deschis în mai multe browsere: Edge, Chrome și Firefox

A avea mai multe conturi Gmail este o necesitate profesională astăzi. Aici am acoperit o serie de metode testate care vă permit să verificați mai multe conturi Gmail într-un singur loc. De asemenea, puteți învăța să creați propria aplicație desktop Gmail pentru o productivitate mai mare și să vă îmbunătățiți sfaturile de căutare pentru rezultate mai rapide.

Legate de:

  • Cum să setați aplicația Mail să șteargă Gmail în loc să arhiveze
  • Cum să dezactivați vizualizarea conversației în Gmail
  • Foaie de cheats pentru comenzi rapide Gmail

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *