Cum să împiedicați alți utilizatori de Instagram să vă găsească

Cum să împiedicați alți utilizatori de Instagram să vă găsească
⏱️ 3 min read

Încetul cu încetul, Instagram este locul în care toată lumea va vorbi cu prietenii lor. Pentru ca prietenii dvs. să vă găsească mai ușor, puteți adăuga lucruri în cont, cum ar fi numărul dvs. de telefon sau contul dvs. Facebook. În curând, toată lumea te poate găsi cu informațiile tale.

Puteți fi găsit dacă contul dvs. nu este privat, dar dacă doriți să le îngreunați, încercați cu siguranță următoarele sfaturi. Eliminând informații specifice, chiar dacă persoana respectivă are numărul dvs. de telefon, nu vă va putea găsi pe rețeaua socială.

Eliminați contul dvs. Facebook de pe Instagram

Pentru a vă ușura lucrurile, Instagram vă permite să vă conectați cu contul dvs. de Facebook. Acest lucru face, de asemenea, mai ușor pentru alții cu Facebook să vă găsească. Pentru a vă elimina contul Facebook, apăsați pe pictograma profilului din dreapta jos.

Atingeți Setări și glisați în jos la „Confidențialitate și securitate”. Atingeți „Conturi conectate” și veți vedea o serie de conturi pe care le puteți conecta la Instagram. Cele care sunt în albastru sunt cele conectate. Atingeți contul dvs. Facebook și, în partea de jos, veți vedea un buton gri de deconectare.

După ce vă deconectați contul de Facebook, nu veți mai apărea în „Urmăriți lista de prieteni Facebook”.

Eliminați numărul de telefon de pe Instagram

Înainte de a continua eliminarea numărului de telefon de pe Instagram, rețineți că nu veți putea activa funcția de autentificare cu doi factori. De asemenea, trebuie să aveți o adresă de e-mail verificată pentru ca aceasta să funcționeze, deoarece Instagram necesită cel puțin o modalitate verificată de a vă contacta.

Puteți dezactiva autentificarea în doi factori accesând „Setări -> Confidențialitate și securitate -> Autentificare în doi factori”. Selectați comutarea de lângă opțiunea Mesaj text.

ascunde-număr

Pentru a vă elimina numărul de telefon, atingeți pictograma profilului și selectați „Editați profilul”. Glisați în jos la Informații private, iar numărul dvs. de telefon va fi al doilea în jos.

Împiedicați-vă prietenii să vă găsească în conturi similare

Persoana de care încerci să te ascunzi te poate găsi cu ușurință dacă urmărește un cont similar cu al tău. Pentru a dezactiva această caracteristică, accesați Instagram pe browserul de pe desktop. Nu veți putea dezactiva această funcție pe telefon sau tabletă.

asemănător cu pielea

După ce ați accesat Instagram pe web, faceți clic pe pictograma profilului și apoi pe butonul „Editați profilul”. În partea de jos veți vedea o casetă pe care o puteți debifa, care va împiedica apariția contului dvs. în rezultate similare ale contului. Nu uitați să faceți clic pe butonul albastru Trimiteți.

Dezactivați starea dvs. online

ascunde-online

Dacă doriți și mai multă confidențialitate, dezactivarea statutului dvs. online este un pas în direcția cea bună. Pentru a vă ascunde statutul online de alte persoane, accesați Setări la fel cum ați făcut în sfaturile anterioare și glisați în jos la Confidențialitate și securitate. Atingeți Starea activității și dezactivați butonul „Afișați starea activității”. Dacă butonul este albastru, înseamnă că este activat, iar dacă este gri este dezactivat.

Concluzie

Singura modalitate prin care nimeni nu vă va putea găsi este dacă vă ștergeți contul. Dar, din moment ce poate nu doriți să faceți asta, ascunderea este cel mai bun pariu. Cum te ascunzi în umbrele Instagram? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x