Cum să importați chat-urile dvs. WhatsApp în Telegram

Cum să importați chat-urile dvs. WhatsApp în Telegram

⌛ Reading Time: 4 minutes

În urma controversei recente create în jurul modificării politicii de confidențialitate WhatsApp, o mulțime de utilizatori au optat pentru a întrerupe legăturile cu aplicația de mesagerie și a utiliza alternative precum Telegram și Signal.

De fapt, trecerea la Telegram este o chestiune nedureroasă, mai ales că este posibil să vă transferați chat-urile WhatsApp, precum și videoclipurile și documentele în aplicație, urmând câțiva pași rapizi.

Dacă v-ați gândit să saltați singuri nava, dar v-ați simțit ezitant până acum, acest articol vă arată cum puteți migra cu ușurință la Telegram în timp ce luați toate datele cu dvs., astfel încât să nu pierdeți nimic.

Cum să vă mutați rapid chat-urile de pe WhatsApp pe Telegram

Puteți exporta chat-urile dvs. WhatsApp numai din aplicația mobilă. Pentru moment, această funcționalitate nu este disponibilă în versiunea web. Telegram are, de asemenea, un client web și, până când ați terminat acest tutorial, chaturile importate vor deveni vizibile în versiunea desktop a aplicației, precum și pe mobil.

1. Deschideți WhatsApp pe dispozitivul dvs. Android.

2. Navigați la chatul pe care doriți să-l exportați și atingeți meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus. Selectați Mai multe din opțiuni.

3. Selectați „Export chat”.

Cum să importați Istoricul Whatsapp Setări Telegramă Exportați Chat

4. WhatsApp vă va întreba dacă doriți ca exportul dvs. să includă toate media pe care le-ați partajat înainte și înapoi cu acel contact. Dacă decideți să alegeți această opțiune, rețineți că media va crește dimensiunea exportului de chat.

Cum să importați istoricul Whatsapp Export Telegramă Includeți mass-media

5. Selectați aplicația în care doriți să transferați datele.

Cum să importați istoricul Whatsapp Telegram Selectați aplicația pe care să o exportați

6. Apăsați pe chat în Telegram unde doriți să meargă toate datele.

7. Va apărea o fereastră pop-up care vă va întreba dacă doriți să continuați cu importul. Apăsați „Import” pentru a începe operațiunea.

Cum să importați istoricul Whatsapp Import date telegramă

8. O animație de import va apărea pe ecran, arătând o bară de progres.

Cum să importați istoricul Whatsapp Telegrama în curs de import Chat

9. Când totul este finalizat, apăsați Terminat.

Cum să importați istoricul Whatsapp Telegrama Importarea chatului a fost realizat

10. Importurile vor începe să apară în caseta dvs. de chat.

Mesajele sunt importate în ziua curentă, dar vor include marcajele de timp originale. Toți participanții la chat (indiferent dacă vă aflați într-un grup sau un chat individual) vor putea vizualiza mesajele nou importate.

Mesajele și conținutul media pe care îl mutați nu vor ocupa spațiu suplimentar pe dispozitivul dvs. Aplicațiile mai vechi foloseau pentru a stoca toate datele pe telefonul utilizat, dar Telegram nu are aproape niciun spațiu de stocare, în timp ce vă permite să accesați mesaje, fotografii și videoclipuri ori de câte ori este necesar.

Toate suporturile media rămân în cloud Telegram și pot fi descărcate din nou la cerere. Dacă dețineți un Android cu un card SD, puteți stoca acolo și datele Telegram.

Pentru a vă asigura că economisiți spațiu, accesați „Setări -> Utilizare date și stocare -> Utilizare stocare” și setați „Păstrați conținut media” pentru a elimina în mod regulat elementele neutilizate.

Cum să importați istoria Whatsapp Utilizarea stocării telegramelor

Puteți importa chat-uri din alte aplicații în Telegram. Dacă sunteți pe Line sau KakaoTalk, pașii pentru a vă introduce datele în noua aplicație de chat sunt destul de similare.

Telegram este un înlocuitor solid al WhatsApp, dar nu este în niciun caz singurul de acolo. Descoperă alte opțiuni scufundându-te în lista noastră cu cele mai bune patru alternative la WhatsApp care îți respectă de fapt confidențialitatea sau te educă cu privire la diferențele cheie dintre WhatsApp, Telegram și Signal.

Legate de:

  • Cum să dezactivați chitanțele citite în WhatsApp
  • Cum să trimiteți mesaje care dispar cu WhatsApp
  • Cum se folosește WhatsApp Web pe desktop și Chrome

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *