Cum să încărcați aplicații Android pe Windows 11

So laden Sie Android Apps unter Windows 11 von der Seite.webp
⏱️ 5 min read

Pe Windows 11, este posibil să descărcați practic orice aplicație Android de pe computer, iar în acest ghid veți afla cum. Capacitatea de a instala și rula aplicații Android este disponibilă pentru testerii cu dispozitive înscrise în canalul beta al programului Windows Insider, folosind subsistemul Windows pentru Android (WSA) și Amazon Appstore. Cu toate acestea, este, de asemenea, posibil să descărcați aplicații apk pentru Android (cum ar fi Gmail, Twitter și, practic, orice aplicație) folosind un instrument specific terță parte, cunoscut sub numele de ADB (Android Debug Bridge) Installer.

Procesul de a rula aplicații Android pe Windows 11 necesită platforma WSA deja instalată pe computer. Dacă nu îl aveți deja instalat, urmați mai întâi aceste instrucțiuni și continuați cu pașii de mai jos.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a încărca aplicațiile Android în afara Amazon Appstore pe Windows 11. (Consultați și acest tutorial video în canalul YouTube Pureinfotech, explicând cum să finalizați această sarcină.)

Cum să încărcați aplicații Android pe Windows 11

Pentru a încărca aplicații Android pe Windows 11 prin platforma WSA, urmați acești pași:

 1. Deschide Instalator ADB pagină web.

 2. În secțiunea „ADB și fastboot”, faceți clic pe Descarca butonul pentru platforma Windows 11.

 3. Salvați fișierul zip pe computer.

 4. Faceți dublu clic pe platforme-instrumente dosar zip.

 5. Apasă pe Extrage tot butonul din bara de comandă.

  Extras platforma instrumente zip

 6. Selectați locația pentru a extrage fișierele care permit încărcarea laterală a aplicațiilor Android.

 7. Apasă pe Extrage buton.

 8. Deschis start.

 9. Caută Subsistemul Windows pentru Android și faceți clic pe rezultatul de sus pentru a deschide setările aplicației.

 10. Porniți Modul dezvoltator comutator.

  Subsistemul Windows pentru modul Dezvoltator Android

 11. Apasă pe Gestionați setările pentru dezvoltatori opțiunea de a porni WSA pe Windows 11 (dacă este cazul).

 12. Apasă pe Reîmprospăta butonul din setarea „Adresă IP”.

 13. Apasă pe Copie butonul pentru a copia adresa IP a mașinii virtuale „Windows Subsystem for Android” în clipboard.

  WSA copie adresa IP

 14. Deschis start.

 15. Caută Prompt de comandă, faceți clic dreapta pe rezultatul de sus și selectați Rulat ca administrator opțiune.

 16. Tastați următoarea comandă pentru a naviga la folderul platform-tools și apăsați introduce:

  cd C:\platform-tools

  În comandă, schimbați calea cu locația în care ați extras fișierele.

 17. Tastați următoarea comandă pentru a vă conecta la aplicația Windows Subsystem pentru Android și apăsați introduce:

  adb connect 172.30.96.225

  În comandă, modificați adresa IP corespunzătoare instanței dvs. WSA.

 18. Tastați următoarea comandă pentru a descărca aplicația apk Android pe Windows 11 și apăsați introduce:

  adb install gmail.apk

  Încărcați lateral aplicația Android pe Windows 11

  În comandă, specificați numele pachetului apk pe care l-ați descărcat din altă sursă și doriți să îl instalați pe Windows 11. De asemenea, fișierul .apk ar trebui să fie stocat în folderul platform-tools pentru a funcționa.

După ce finalizați pașii, aplicația Android se va instala pe Windows 11 și va fi disponibilă din meniul Start ca orice altă aplicație.

Dacă doriți să dezinstalați aplicația, faceți clic dreapta pe aplicație din start meniu și selectați Dezinstalează buton.

Instalați Windows Subsystem pentru Android și Amazon Appstore

Înainte de a instala aplicații Android pe Windows 11, mai întâi trebuie să instalați subsistemul Windows pentru Android. Cu toate acestea, virtualizarea trebuie să fie activată pe firmware-ul plăcii de bază înainte de a adăuga platforma. Dacă nu aveți această funcție activată, verificați producătorul computerului pentru a găsi detaliile specifice pentru a finaliza această sarcină.

În plus, trebuie să vă asigurați că Platforma de mașini virtuale este activat pe pagina Funcții Windows. Puteți activa acest lucru deschizând start, căutare de „Activați sau dezactivați funcțiile Windows,” și faceți clic pe rezultatul de sus. Apoi verificați Platforma de mașini virtuale opțiunea, faceți clic pe O.K butonul, apoi reporniți computerul.

Aplicațiile din Amazon Appstore necesită 8 GB de RAM (16 GB recomandat), o unitate SSD și un procesor acceptat (Intel Core i3 a 8-a generație, AMD Ryzen 3000, Qualcomm Snapdragon 8c sau mai sus) și Microsoft Aplicația magazinului trebuie să fie versiunea 22110.1402.6.0 sau mai mare. Puteți verifica făcând clic pe Obțineți actualizări butonul din fila Bibliotecă a aplicației (colțul din stânga jos).

La momentul scrierii acestui articol, WSA este disponibil numai pentru dispozitivele bazate pe Statele Unite ale Americii înscrise în canalul beta al programului Windows Insider.

Vă puteți înregistra dispozitivul accesând Setări > Windows Update > Programul Windows Insider și schimbarea Setări interne la Canalul beta. Sau făcând clic pe Incepe butonul urmând instrucțiunile de pe ecran, conectând un cont Microsoft și selectând Canalul beta opțiune.

Odată ce computerul este înscris în programul Windows Insider, instalați Amazon Appstore din Microsoft Store care instalează și subsistemul Windows pentru platforma Android pe computer în mod automat.

Dacă intenționați să utilizați Amazon Appstore, va trebui, de asemenea, să vă conectați cu un cont Amazon din Statele Unite. După ce computerul are toate componentele, puteți continua descărcare laterală a aplicațiilor Android.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x