Cum să încărcați audio pe Youtube folosind Audioship? Consultați recenzia și descărcarea.

⏱️ 7 min read

Bună, oameni buni, sper că vă plac toate articolele anterioare. Pentru a continua să ofer cele mai bune cunoștințe valoroase, voi împărtăși tutorialul despre cum să încărcați audio folosind aplicația Audioship. De asemenea, voi explica toate detaliile despre Audioship. Așadar, continuă să citești și bucură-te.

Ei bine, YouTube este cea mai vizionată platformă video din întreaga lume. Și YouTube are milioane de creatori și miliarde de vizitatori și utilizatori care vizionează videoclipuri zilnic pe YouTube.

Așadar, pentru a deveni un creator YouTube ai nevoie de niște platforme și software pentru a produce cu succes videoclipuri sau pot spune cu ușurință. Deci, veți avea nevoie de software de editare video, software de editare audio sau aplicații și, de asemenea, veți avea nevoie de hardware cum ar fi un microfon, lumini softbox și o cameră bună.

Ei bine, iată soluția despre Cum să încarci audio pe YouTube, software-ul sau aplicația este Audioship!! Deci, continuați să citiți acest articol, vă va ajuta și să creați videoclipuri YouTube bune și profesionale. Emotionat!! sa afli mai multe despre asta???

Deci, să începem cu articolul.

Audioship – Încarcă audio pe YouTube din mers!

Idee de bază despre Audioship –

Deși YouTube este o stație bogată în videoclipuri, care găzduiește canale video minunate, dar tendința de a încărca melodii audio cu versuri sau imagini interesante este în creștere pe aproape fiecare canal de muzică. Cea mai bună parte este că încărcarea audio de înaltă calitate a devenit atât de ușoară cu un singur instrument simplu: Audioship!

Audioship vă permite să vă încărcați melodiile audio sau albumul complet într-un minut fără a reduce calitatea sunetului.

De asemenea, citiți articolul nostru despre Cum să ștergeți contul Steam în pași simpli.

În secțiunile următoare, voi împărtăși detalii complete despre funcții și, de asemenea, vă voi ghida despre cum să încărcați audio pe YouTube.

Permiteți-mi să vă împărtășesc caracteristicile.

Caracteristici bogate ale Audioship –

 • Rapid conversia vă permite să convertiți fișierele audio în fișiere video literalmente în câteva secunde. Conversia audio de patru minute durează 6 secunde! Puteți găsi ușor cu Audioship.
 • Audioship vă oferă un serviciu de încărcare fără filigran.
 • Vă permite să încărcați un singur fișier sau mai multe audio în vrac în același timp (încărcare în serie). Încărcarea întregului album audio nu a fost niciodată mai ușoară.
 • Cu Audioship poți alege imagini la alegere cu sunetul pe care doriți să îl încărcați.
 • Audioship nu reduce calitatea sunetului în timpul conversiei.
 • Acceptă diverse formate audio, cum ar fi MP3, AAC, FLAC, WAVE și OGG.
 • Audioship vă permite să încărcați pe mai multe canale de pe YouTube.
 • Nu există limite cu Audioship. Puteți încărca fișiere audio de orice dimensiune.
 • Audioship are o bibliotecă bogată de imagini stoc. Puteți selecta și utiliza orice imagine cu sunetul pe care îl încărcați.

Acum aveți o idee despre funcțiile Audioship, permiteți-mi să vă împărtășesc cum să utilizați Audioship pentru a încărca sunet în videoclipuri YouTube.

Nu veți crede cât de simplu este să utilizați această aplicație pentru a încărca conținut audio și a o converti în video și a încărca pe YouTube. Permiteți-mi să vă ofer o privire de ansamblu rapidă asupra modului în care funcționează.

Checkout – Cele mai bune 30 de site-uri gratuite de streaming sportiv.

Cum funcționează Audioship?

Iată 3 pași simpli:

 1. Selectați fișierul audio pe care doriți să îl adăugați la videoclip.
 2. În pasul următor, selectați orice imagine pe care doriți să o puneți în videoclip.
 3. Acum faceți clic pe încărcare și veți fi gata să încărcați videoclipul pe YouTube.

Cum să încărcați audio pe YouTube. Ghid pas cu pas.

Acum, veți cunoaște în detaliu pașii:

1. Vizitați site-ul Audioship.

2. Faceți clic pe „Alegeți fișierele audio pentru a începe”.

3. Navigați la folderul în care ați stocat fișierele audio.

4. Când selectați fișierul dorit, apare o casetă de dialog de autentificare.

5. Selectați o opțiune de conectare din Google sau Facebook.

6. După ce ați ales o opțiune de conectare, faceți clic pe „Permite” pentru a vă conecta contul YouTube la Audioship.

(Va posta direct videoclipul pe canalul dvs. de YouTube)

7. Faceți clic pe „pictograma imagine” pentru a deschide caseta pop-up de selecție a imaginii (Pentru ca imaginea să fie afișată în prim-planul audio încărcat).

8. Introduceți descrierea videoclipului dvs. (Nu este obligatoriu completarea tuturor câmpurilor)

9. Faceți clic pe „Postați toate videoclipurile pe YouTube”. IT va combina fișierul dvs. audio MP3 cu imaginea și îl va încărca pe YouTube, transformându-l într-un videoclip.

Acesta este totul despre cum să utilizați această aplicație.

Întrebări frecvente

Citiți câteva întrebări aici:

Este gratuit de utilizat?

Pot să spun da și nu ambele. Audioship are diferite pachete din care puteți selecta. Există și un plan gratuit prin care puteți obține 1 oră de încărcare pe lună.

Ce formate audio sunt acceptate de Audioship?

Toate formatele audio populare, inclusiv MP3, AAC, FLAC, WAVE, OGG sunt acceptate de Audioship.

Ce înseamnă calculul timpului de încărcare?

Când un utilizator încarcă două fișiere audio de 5 minute pe două canale diferite de YouTube, timpul total este calculat ca 10 minute. În mod similar, audio de 5 minute încărcat pe patru canale diferite este considerat un timp de încărcare de 20 de minute. Timpul total de încărcare se numește „calcul timpului de încărcare”.

De ce primesc o eroare în fișierele mele audio mai lungi de cincisprezece minute?

Opțiunea pentru videoclipuri mai lungi din contul dvs. YouTube a fost dezactivată în mod prestabilit. Trebuie să-l porniți/activați pentru a vă încărca videoclipurile cu o durată mai mare de cincisprezece minute.

Citește și – LunaPic Free Online Photo Editor- Ghid detaliat.

Cuvinte finale –

Acesta este un instrument grozav și trebuie să spun că trebuie să îl încercați dacă sunteți YouTube sau folosiți orice instrument pentru a crea videoclipuri de marketing sau ceva de genul acesta. Este un site web sau un instrument grozav cu funcții ușor de utilizat și bine gestionate.

Ei bine, în general, nu folosesc astfel de instrumente pentru munca mea, dar după ce am intrat în acest instrument, am început să folosesc acest instrument pentru unele dintre încărcările mele de marketing.

Deși nu este gratuit sau pot spune că este gratuit în mod pasiv, dacă doriți să îl utilizați pentru mai multe lucruri, cum ar fi editarea și creșterea canalului dvs. YouTube sau altceva, trebuie să încărcați o mulțime de videoclipuri pe YouTube și trebuie să vă spun că pentru acest tip de utilizare aveți nevoie pentru a achiziționa planurile plătite pentru a o utiliza.

Iată planurile plătite pentru Audioship:

 • Timp de încărcare de 3 ore – 3,99 USD
 • Timp de încărcare 10 ore – 9,99 USD
 • Timp de încărcare de 40 de ore – 19,99 USD
 • Timp de încărcare de 100 de ore – 29,99 USD
 • Timp de încărcare de 400 de ore – 59,99 USD

Încercați să accesați site-ul web Audioship și să verificați planurile – Click aici pentru a accesa site-ul web

Audioship

Trebuie să vă spun că este un instrument minunat și un site web de folosit. Puteți încerca să vă construiți videoclipurile și să vă gestionați canalul YouTube.

Spune-mi părerile tale mai jos în comentarii.

Android fericit…

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x