Cum să încărcați videoclipuri pe Instagram de pe computerul dvs

Post To Instagram Featured
⏱️ 6 min read

Instagram oferă o mulțime de modalități interesante de a partaja și de a crea conținut pe platformă, dar știți că puteți încărca direct videoclipuri pe Instagram de pe computer? Majoritatea utilizatorilor își editează videoclipurile pe computerele lor, deoarece oferă mai multe opțiuni și ușurință de utilizare decât editarea pe un telefon mobil. Folosind metodele menționate în această postare, puteți încărca direct acele videoclipuri pe Instagram de pe computer.

Înainte să începem…

Există câteva reguli video Instagram pe care trebuie să le respectați pentru a încărca cu succes videoclipul.

  • Formatul preferat este MP4.
  • Dimensiunea fișierului nu trebuie să depășească 4 GB.
  • Videoclipurile trebuie să aibă o rată minimă de cadre de 30 fps.
  • Rezoluția minimă acceptată este 720p.
  • Utilizatorii pot încărca un videoclip vertical cu un raport de aspect de 9:16, un videoclip orizontal cu un raport de aspect de 16:9 și un videoclip pătrat cu un raport de aspect de 1:1.

1. Folosind Creator Studio pentru Instagram

Instagram Creator Studio este una dintre cele mai bune modalități oficiale de a încărca videoclipuri pe Instagram de pe un computer. De asemenea, puteți utiliza funcții precum etichetarea persoanelor sau a urmăritorilor dvs., selectarea unei coperți și adăugarea unei legende, la fel ca și pe telefonul mobil. Iată cum să utilizați Instagram Creator Studio:

1. În primul rând, asigură-te că profilul tău este setat ca cont de afaceri. Puteți face acest lucru mergând la „Setări -> Cont -> Comutare la un cont profesional”.

Încărcați videoclipuri pe Instagram de pe contul de afaceri de pe computer

2. Alegeți o categorie pentru afacerea dvs. și selectați opțiunea „Cont de afaceri”.

Încărcați videoclipuri pe Instagram de pe contul de computer

3. Treceți la computer și deschideți Studio de creație pe un browser web. Vor fi două opțiuni în partea de sus: Facebook și Instagram. Trebuie să selectați sigla Instagram.

Creator Studio Instagram

4. Conectați-vă la Instagram cu acreditările contului dvs. Veți fi redirecționat către pagina de pornire a studioului de creație.

5. Veți putea vedea toate poveștile, postările, videoclipurile, etc. pe profilul dvs. de Instagram.

6. Apăsați butonul „Creați postare” din stânga sus. Puteți alege fie să încărcați un videoclip ca postare, fie ca videoclip IGTV.

Creați o postare pe Instagram

7. Va apărea o nouă casetă de dialog. Atingeți „Adăugați conținut”.

Încărcați videoclipul Instagram de pe computer Adaugă

8. Răsfoiți locația fișierului și selectați videoclipul pe care doriți să îl încărcați pe Instagram.

9. După ce ați încărcat videoclipul, puteți adăuga și detalii la postarea dvs., cum ar fi informații despre postare. Alege fotografia de copertă a postării tale.

10. În cele din urmă, apăsați butonul „Publicare” din dreapta jos. Asta e! Ați încărcat un videoclip pe Instagram de pe computer.

Încărcați Publicare video

2. Folosind extensia Chrome INSSIST

De asemenea, puteți utiliza o extensie de browser Chrome numită INSSIST. Nu numai că vă permite să încărcați videoclipuri de pe computer, dar vă permite și să vă bucurați de o interfață completă de utilizator mobil pe computer.

1. Descărcați extensia INSSIST Chrome din Magazinul web Chrome și adăugați-l în Chrome.

Insist Extension

2. Faceți clic pe pictograma extensiei INSSIST din browser și conectați-vă la contul dvs. de Instagram.

3. Odată ce v-ați conectat cu succes, vi se va afișa o interfață mobilă a profilului dvs. Instagram exact așa cum o utilizați pe smartphone.

4. La fel cum ați încărca o postare pe mobil, apăsați butonul „+” din meniul de jos și selectați opțiunea „Foto/Video”.

Insistați încărcarea videoclipului cu extensia

5. Pur și simplu răsfoiți și selectați fișierul video pe care doriți să îl încărcați pe Instagram și apăsați butonul „Următorul”.

Insistați încărcarea extensiei și publicați

6. Etichetează persoane, adaugă subtitrări, folosește hashtag-uri etc. și încarcă videoclipul.

Rețineți că, deși încărcarea videoclipurilor folosind extensia Chrome INSSIST este gratuită, puteți achiziționa versiunea pro la 4,99 USD/lună, care oferă opțiuni precum adăugarea de miniaturi/coperți video personalizate și programare în bloc.

Încheierea

Acestea sunt cele mai bune două metode de a încărca videoclipuri pe Instagram de pe un computer. Eu personal folosesc INSSIST pentru a posta videoclipuri sau orice altă postare pe profilul meu de Instagram, deoarece interfața reproduce interfața mobilă.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x