Cum să încarci un Instagram Reel folosind un PC sau Mac?

Instagram F
⏱️ 3 min read

Instagram a fost lansat inițial ca o aplicație de partajare a fotografiilor și majoritatea utilizatorilor săi încă o folosesc în această formă. Instagram poate fi accesat și folosind site-ul său web. Multă vreme, site-ul Instagram a oferit un set foarte limitat de funcții. Nu puteai face nimic altceva decât să-ți răsfoiești feedul. De-a lungul unei perioade de timp, Instagram a lansat încet mai multe funcții pentru site-urile sale web, inclusiv capacitatea de a încărca videoclipuri și de a vizualiza povești. În forma sa actuală, site-ul Instagram oferă o experiență decentă, dar îi lipsesc încă câteva funcții. În acest articol, vă arătăm cum să încărcați un Instagram Reel folosind un PC sau Mac.

Citeste si: MediaTek a anunțat modemul T800, alături de chipset-urile Kompanio 520 și Kompanio 528 pentru Chromebookurile de gamă medie

Încărcați o bobină pe Instagram folosind browserul web

Pasul 1: Mergi la www.instagram.com și conectează-te la profilul tău Instagram.

Pasul 2: Faceți clic pe butonul Creare din meniul lateral.

Pasul 2: Faceți clic pe butonul Creare din meniul lateral.

Pasul 3: Încărcați Reelul de pe computer. Asigurați-vă că Reel este editat, deoarece site-ul Instagram nu vă permite să-l mai editați.

Pasul 3: Încărcați Reelul de pe computer.  Asigurați-vă că Reel este editat, deoarece site-ul Instagram nu vă permite să-l mai editați.

Pasul 4: Decupați videoclipul la un raport de aspect de 9:16 făcând clic pe pictograma din colțul din stânga jos al panoului. Faceți clic pe „Următorul”.

Pasul 4: Decupați videoclipul la un raport de aspect de 9:16 făcând clic pe pictograma din colțul din stânga jos al panoului.  Faceți clic pe „Următorul”.

Pasul 5: Selectați o fotografie de copertă pentru Reel. Puteți alege o miniatură din videoclipul propriu-zis sau puteți încărca o imagine de pe computer. Tăiați tamburul și apăsați Next.

Pasul 5: Selectați o fotografie de copertă pentru Reel.  Puteți alege o miniatură din videoclipul propriu-zis sau puteți încărca o imagine de pe computer.  Tăiați tamburul și apăsați Next.

Pasul 6: Scrieți o legendă pentru Reel-ul dvs. De asemenea, puteți alege să dezactivați comentariile și să ascundeți contorul de like. După ce ați terminat, selectați „Partajați”.

Pasul 6: scrieți o legendă pentru Reel.  De asemenea, puteți alege să dezactivați comentariile și să ascundeți contorul de like.  După ce ați terminat, selectați „Partajați”.  Încarcă reel de instagram folosind computerul

Reel-ul tău va fi publicat pe profilul tău Instagram.

Utilizați un instrument terță parte

Utilizați un instrument terță parte.  Încarcă reel de instagram folosind computerul

Există mai multe instrumente și software terță parte pe care le puteți folosi pentru a încărca un Reel pe Instagram de pe PC sau Mac. Clienți precum Sked Social, Gramblr și Ramme vă ajută să vă gestionați contul de Instagram și vă oferă funcții avansate precum programarea ulterioară, informații și multe altele. Unii clienți îți permit, de asemenea, să-ți editezi Reel-ul înainte de a-l încărca pe Instagram. Asigurați-vă că clientul terță parte este de încredere și bine revizuit înainte de a-l folosi pentru a vă conecta la Instagram. Pentru o siguranță sporită, activați autorizarea cu doi factori pentru contul dvs. de Instagram.

Citeste si: Snapchat nu încarcă instantanee? Iată 7 remedieri ușoare

Concluzie

Acesta este modul în care puteți încărca un Instagram Rolă folosind un PC sau Mac. În timp ce site-ul Instagram este mult mai bun decât înainte, îi lipsesc încă unele caracteristici importante, cum ar fi permiterea utilizatorilor să încarce o poveste. Dacă găsiți că metodele menționate mai sus sunt utile, anunțați-ne în comentarii. Pentru un ghid complet despre cum să utilizați avatarul Instagram recent lansat, citiți articolul nostru Aici.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x