Cum să încarci un videoclip TikTok folosind un PC sau Mac? Cel mai simplu mod

TikTok
⏱️ 2 min read

TIC-tacAscensiunea lui ca platformă de partajare video a fost deloc uluitoare. În doar câțiva ani, platforma a câștigat popularitate globală și se mândrește cu peste un miliard de utilizatori activi lunar. Este posibil ca unii utilizatori să nu știe acest lucru, dar TikTok poate fi accesat și de pe site-ul său web. Deși experiența nu este la fel de simplă și distractivă precum aplicația sa pentru smartphone, puteți în continuare să efectuați funcțiile de bază prin intermediul site-ului web. În acest articol, vă arătăm cum să încărcați un videoclip TikTok folosind un PC sau un Mac.

Citeste si: Purificatorul de aer auto Qubo este acum disponibil pentru cumpărare prin Amazon

Iată cum puteți încărca un videoclip pe TikTok folosind un PC sau Mac

Pasul 1: Deschideți browserul web de pe laptop și accesați www.tiktok.com.

Pasul 2: Faceți clic pe „login” în colțul din dreapta sus al ecranului și introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă conecta.

Pasul 2: Faceți clic pe „login” în colțul din dreapta sus al ecranului și introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă conecta.

Pasul 4: Faceți clic pe butonul de încărcare cu semnul plus.

Pasul 4: Faceți clic pe butonul de încărcare cu semnul plus.  Cum să încarci un videoclip TikTok folosind un PC sau Mac?

Pasul 5: Selectați un videoclip de pe computer. Videoclipul trebuie să fie în format mp4 sau WebM și să aibă o rezoluție de 720 x 1280p sau mai mare. Puteți încărca videoclipuri cu o durată de până la 10 minute. Dimensiunea fișierului trebuie să fie sub 2 GB. Asigurați-vă că videoclipul este editat înainte de a-l încărca, deoarece portalul web al TikTok nu vă permite să editați videoclipuri.

Selectați un videoclip de pe computer.  Cum să încarci un videoclip TikTok folosind un PC sau Mac?

Pasul 6: Introduceți o legendă și selectați o imagine de copertă. De asemenea, puteți selecta cine poate viziona videoclipul.

Pasul 7: Faceți clic pe butonul de postare pentru a vă publica videoclipul.

Citeste si: Cum să schimbi numărul de telefon asociat ID-ului tău Apple

Concluzie

Acesta este modul în care puteți încărca un videoclip pe TikTok de pe un PC sau Mac folosind un browser web. Deoarece site-ul web al TikTok nu permite utilizatorilor să editeze videoclipurile, va trebui să le editați pe laptop înainte de a le încărca. Există o mulțime de instrumente de editare video și software pentru Windows și Mac pe care le puteți folosi pentru videoclipurile dvs. TikTok. Puteți consulta lista noastră cu primele 10 programe gratuite de editare video pentru Windows Aici.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x