Cum să înființezi și să gestionezi o fermă de albine în jocul Minecraft

Cum să faci o fermă de albine în minecraft
⏱️ 11 min read

Dacă vrei să îți creezi o fermă de albine în lumea virtuală Minecraft, îți trebuie în primul rând miere. Prin urmare, nu vei putea construi ferma imediat, ci va trebui să găsești albine sălbătice și să construiești un stup pentru a le adăposti. Alege un loc unde să construiești stupul, ideal ar fi un câmp de flori. Plasează stupii și le umple cu faguri până la trei ferestre; fagurii trebuie să fie într-o orientare est-vest. După câteva zile, albinele vor începe să facă miere în faguri, astfel că vei putea începe să colectezi miere. Asigură-te că ai suficientă protecție împotriva înțepăturilor, iar apoi poți să te bucuri de mierea dulce preparată din propriul stup!

Albinele sunt probabil cea mai muncitoare entitate din lumea Minecraft. Ei iau cele mai scurte pauze, oferă practic o cantitate nesfârșită de miere și sunt, de asemenea, cele mai drăguțe creaturi din joc. Și după cum veți citi astăzi, acestea pot fi, de asemenea, una dintre cele mai bune resurse auto din joc. Acestea fiind spuse, în acest ghid vom explica tot ce trebuie să știți despre cum să faceți o fermă de albine în Minecraft. Cu cele mai bune locații și lista completă de articole, procesul de creare a fermei tale de albine ar trebui să fie ușor. Acum, să cercetăm și să vedem pașii pentru a face o fermă automată de albine în Minecraft.

Faceți o fermă automată de albine în Minecraft (2022)

Doar asigurați-vă că vă actualizați jocul la actualizarea Minecraft 1.18 mai întâi. Vă va ajuta să economisiți mult timp în depanarea. Metoda pe care o acoperim funcționează pe edițiile Minecraft Java și Bedrock. Aceasta vine de la creatorul Youtube-ului. SemineuSwift11. De asemenea, am împărțit tutorialul în secțiuni separate pentru a fi mai ușor de urmat de către jucători. Utilizați graficul de mai jos pentru a explora cum să faceți o fermă de albine în Minecraft pentru miere și fagure.

Pentru ce sunt folosite fermele de albine în Minecraft?

Fermele de albine din Minecraft pot servi pentru o varietate de scopuri. Puteți folosi fermele de albine pentru a:

 • Creați miere automat
 • faguri de recoltare
 • depun mai multe albine
 • În unele cazuri, pentru a recolta recoltele.

Indiferent de modul în care vă folosiți ferma, metodologia de realizare a unei ferme de albine în Minecraft este aceeași. În plus, elementele necesare pentru a face acest lucru sunt, de asemenea, ușor de găsit.

Elementele necesare pentru a face o fermă de albine

Aveți nevoie de următoarele articole pentru a face o fermă de albine în Minecraft:

 1. O floare sau bloc de azalee înflorit
 2. 5 blocuri de piatră (sau orice alte blocuri de construcție)
 3. 2 plăci
 4. un dozator
 5. un cufar
 6. 4 blocuri de sticla
 7. un buncăr
 8. Un comparator Redstone
 9. 1 fagure
 10. 2 albine
 11. Sticle pentru miere sau foarfece pentru fagure

Cum să găsești albine în Minecraft

După cum probabil ați ghicit, cel mai critic aspect al fermei noastre sunt albinele. Albinele se înmulțesc cel mai des în biomul pășunilor, dar le puteți găsi în diferite biomi de pădure și câmpie. Stupii se găsesc de obicei atașați de mesteacăn sau stejar în acești biomi. Puteți folosi tutorialul nostru despre cum să obțineți albine în Minecraft pentru a le găsi și captura rapid. În timp ce sunteți la asta, puteți încerca, de asemenea, să obțineți un cuib de albine care are deja albine în el.

Cea mai bună locație pentru a construi o fermă automată de albine

Când găsiți locația perfectă pentru a face o fermă de albine, trebuie să aveți în vedere două lucruri: productivitate și siguranță. Spre deosebire de sătenii din Minecraft, albinele urmează ciclul zi/noapte doar dacă se află în lumea exterioară. Deci, dacă faci ferma de albine în dimensiunea Nether sau End, albinele vor lucra neobosit. Desigur, se vor odihni din când în când. Dar ciclul zi și noapte nu le va afecta și veți avea o cantitate nesfârșită de miere.

delte de bazalt

Vă sugerăm să rămâneți cu Nether pentru un acces mai ușor la supralum folosind Nether Portals în Minecraft. În ceea ce privește securitatea, puteți construi o structură pentru a vă proteja ferma de mafioți sau pentru a căuta delte de bazalt. Este cel mai sigur biom din dimensiunea Nether a Minecraft. Singurele gloate care apar în Bestas Deltas sunt cuburi de magmă și sunt foarte ușor de ucis.

Pași pentru a face o fermă de albine în Minecraft

Scopul nostru cu această fermă de albine Minecraft este ia miere, fagureși, eventual, mai multe albine. Din fericire, putem face totul în această fermă complet automat. Deci, trebuie să faci munca grea o singură dată. Acum, să parcurgem fiecare segment pe rând și să ne construim ferma de albine.

Depozitare și consumabile

Baza pentru ferma de albine din Minecraft

Pentru început, așezați un cufăr pe pământ și un buncăr deasupra acestuia. Apoi plasați bloc de azalee înflorite atașat la buncăr, plutind deasupra solului. Alternativ, puteți folosiți și o floare și puneți-l deasupra unui bloc de murdărie.

camera de sticla albinelor

camera de sticla in cuib

Următorul, construiți o cameră de sticlă folosind patru blocuri de sticlă înconjurând azalea sau floarea. Nu uitați să acoperiți partea superioară. Nu uitați că poate fi necesar să plasați mai întâi un bloc temporar pentru a plasa blocurile de sticlă plutitoare. Apoi plasați Cuib de albine cu faţa la camera de sticlă din partea superioară a buncărului. Cel mai bine este să aveți albina deja în cuib, altfel introducerea ei în cameră poate fi dificilă.

Adună miere și fagure

dozator de miere si fagure

Din moment ce facem miere în această fermă, avem nevoie și de o modalitate de a o colecta. Din același motiv, ar trebui puneți un dozator deasupra din cuibul de albine Asa de, pune sticle de sticla in dozatorastfel încât mierea să fie colectată automat de fiecare dată când este produsă.

Alternativ, puteți atașa și foarfece la dozator pentru a face și colecta automat piepteni. Asigurați-vă că umpleți toate coloanele dozatorului cu articolul pe care îl utilizați. De asemenea, rețineți că distribuitorul ar trebui să fie cu fața în jos atunci când îl așezați. O modalitate ușoară de a vă asigura de acest lucru este să stați sub fermă și să priviți în sus când se conectează la blocul de sticlă.

mecanism de piatră roșie

În ceea ce privește pasul final, trebuie să creăm un mecanic Redstone care va face automat mașina noastră să colecteze miere sau fagure când este gata. În primul rând, trebuie să creați o structură cu plăci și blocuri de piatră. Apoi trebuie să pui un compactor de piatră roșie și conectați-l la mașina principală. Modul simplu de a face acest lucru este prin replicarea structurii din această captură de ecran.

Mecanism de piatră roșie a fermei de albine.

Concentrându-te pe structură, poți folosi și orice bloc de construcție din joc dincolo de pietre. Există două blocuri conectate la dozator și o placă la capătul acestor blocuri. Apoi, există un bloc în spatele cuibului de albine. După aceea, aveți două blocuri cu un singur spațiu de bloc lângă buncăr. În cele din urmă, există o placă așezată lângă cuib cu fața în sus din blocul final. Va trebui să părăsiți un blocaj temporar înainte de a pune această placă plutitoare deconectată.

După ce plasarea este completă, așezați compactorul Redstone pe primul bloc din spatele buncărului. Între timp, restul suprafețelor de piatră orientate în sus vor avea nevoie de 5 praf de piatră pentru a finaliza structura. Așadar, odată ce aspectul dvs. arată ca captura de ecran de mai sus, tot ce trebuie să faceți este să așteptați.

Cum funcționează o fermă de albine în Minecraft?

Cuibul de albine se umple încet în timp ce albinele dansează neobosit în jurul florilor. Odată ce cuibul de albine atinge cel mai înalt nivel, va activa cele cinci pulberi Redstone pe care le-am plasat pe structura noastră. Dacă o faci, dozatorul va scăpa foarfecele sau sticlele. Acest proces va duce la colectarea sticlelor de miere sau fagure în cuferele de dedesubt.

Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă când utilizați foarfece, deoarece acestea provoacă daune cuibului de albine atunci când sunt folosite. Odată ce a trecut suficient timp, puteți deschide lada și aduna sticlele de miere sau fagure. Destul de ușor, nu?

Cum să extinzi o fermă automată de albine

Ferma de albine funcționează cu o mecanică simplă, după cum poate ați observat. Din acest motiv, îl puteți extinde și mai mult cu mai multe albine. Cu fiecare albină pe care o puneți în sistem, trebuie doar să reconstruiți aceeași structură ca cea anterioară. Puteți chiar să le conectați pentru un acces ușor.

fermă de albine extinsă

În plus, puteți chiar să creșteți albine în interiorul cuibului hrănindu-le cu flori printr-o deschidere. Lăsați doar un spațiu de placă și nu un bloc complet pentru deschidere.

Faceți o fermă de albine pentru a obține miere și fagure în Minecraft

Cu asta, acum ești gata să creezi miere nelimitată cu propria ta fermă automată de albine în Minecraft. Simțiți-vă liber să experimentați și să reproiectați ferma conform designului dvs. Singurul lucru de care trebuie să te asiguri este că există destui declanșatori Redstone pentru a egala cinci niveluri de miere. Dincolo de asta, orice altceva poate fi restructurat după comoditatea dvs. Dacă doriți ceva mai puternic, puteți încerca să instalați Forge în Minecraft. Acest program vă permite să instalați unele dintre cele mai bune moduri Minecraft. Unele dintre ele vă pot ajuta chiar să creați o varietate de alte ferme automate. Acestea fiind spuse, ce altă fermă ești interesat să descoperi? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În lumea Minecraft, albinele sunt entitățile cele mai muncitoare, oferind o cantitate nesfârșită de miere și fiind cele mai drăguțe creaturi din joc. O fermă automată de albine poate fi o resursă valoroasă pentru cei interesați să creeze miere și fagure în timp ce jocul rulează. Fermele de albine pot servi pentru mai multe scopuri, însă metodologia de realizare a unei ferme de albine în Minecraft este aceeași pentru aceste scopuri. Necesarul de elemente este simplu și posibilitatea de a extinde ferma este la îndemâna oricui. Orice jucător care dorește să creeze o fermă automată de albine ar trebui să urmeze pașii specificați în acest ghid.
“Închidem această postare cu un “shutdown” și cu speranța că informațiile prezentate v-au fost utile și v-au ajutat să vă “upgrade”-ați cunoștințele despre tehnologie. Până data viitoare, vă lăsăm să explorați universul digital cu siguranță și cu mult entuziasm!”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x