Cum să înlocuiți bateria iPhone în India și în SUA?

iphonebattery
⏱️ 4 min read

Dacă îți folosești smartphone-ul de mai mult de câțiva ani, sunt șanse ca durata de viață a bateriei acestuia să se fi depreciat cu o sumă semnificativă. Acest lucru este în afara controlului dumneavoastră, se știe că bateriile telefonului scad după o anumită perioadă de timp. Această problemă se extinde și la iPhone-uri. Cu toate acestea, dacă observați că unele probleme neobișnuite ale bateriei apar la doar un an sau doi în utilizarea iPhone-ului, poate fi necesar să-l înlocuiți cu o baterie mai nouă. În acest articol, vă arătăm cum să înlocuiți bateria iPhone-ului dvs. în India și în SUA.

Citeste si: Cum să ocoliți blocarea Google sau să verificați codul PIN după resetarea din fabrică

Înlocuiți bateria iPhone-ului dvs. de către Apple

Înlocuiți bateria iPhone-ului dvs. de către Apple

Realizarea în mod legitim a oricărei reparații pe iPhone prin intermediul serviciului de reparații Apple este cea mai sigură și mai de încredere opțiune. Dacă procedați în orice alt mod, puteți anula garanția dispozitivului dvs. Repararea bateriei iPhone-ului dvs. prin Apple vă asigură că nu vor fi folosite piese contrafăcute în acest proces și că orice complicații ulterioare vor fi rezolvate.

Costul înlocuirii bateriei este diferit pentru fiecare iPhone. Dacă aveți AppleCare+, atunci telefonul dvs. este eligibil pentru o înlocuire gratuită a bateriei, având în vedere că bateria deține încă 80% din capacitatea originală. Va trebui doar să plătiți o taxă de serviciu. Pentru iPhone X – iPhone 12, costul înlocuirii unei baterii neacoperite de AppleCare+ este de 69 USD. Pentru iPhone 6 – iPhone 8, acest cost se ridică la 49 USD. În India, înlocuirea bateriei poate costa între 2.000 și 5.000 Rs.

Pentru a vă înlocui bateria de către Apple, pur și simplu duceți telefonul la cel mai apropiat Apple Store. Nu este neobișnuit să schimbi bateria iPhone-ului tău într-o singură vizită. Cu toate acestea, este mai probabil să vi se spună să vă întoarceți la o dată viitoare pentru a vă ridica iPhone-ul. De asemenea, puteți programa o întâlnire la Apple Store prin Apple site-ul web. Dacă nu aveți un magazin Apple în apropiere, puteți beneficia de serviciile unui furnizor autorizat de reparații Apple. Best Buy este acum autorizat de Apple să-și repare dispozitivele. Puteți vizualiza centrele de reparații locale autorizate de Apple Aici.

Dacă nu există magazine Apple sau centre de service autorizate în apropierea dvs., puteți trimite iPhone-ul la Apple pentru a-l repara. Acest lucru va dura ceva timp de când Apple trimite prima dată pachetul pentru a expedia iPhone-ul.

Înlocuiți singur bateria

Înlocuiți singur bateria

Dacă sunteți pregătit pentru o aventură, puteți încerca să înlocuiți singur bateria iPhone-ului. Acest proces va dura mult timp și va necesita atenția dumneavoastră maximă pe parcurs. De asemenea, va anula garanția dispozitivului dvs. Există o mulțime de videoclipuri pe YouTube care vă vor ghida prin întregul proces. Dar înainte de a începe, va trebui să obțineți acces la instrumentele adecvate necesare pentru a îndeplini această sarcină. Asigurați-vă că parcurgeți câteva videoclipuri înainte de a decide pe care doriți să îl urmăriți. Puteți cumpăra online un kit de înlocuire a bateriei.

Înlocuiți bateria iPhone-ului dvs. de către o terță parte

Înlocuiți bateria iPhone-ului dvs. de către o terță parte

Dacă considerați că costul reparațiilor la centrele de service autorizate Apple este puțin excesiv, puteți oricând să înlocuiți bateria iPhone-ului dvs. la atelierul local de reparații. Acest lucru va anula garanția dispozitivului, dar va costa considerabil mai puțin. Asigurați-vă că înlocuiți bateria la un magazin de renume, pentru a minimiza riscul de deteriorare suplimentară. Dacă vă aflați în India, puteți utiliza servicii precum RapidRepair și iTweak.

Citeste si: Revizuirea Apple iPhone 14 Pro: The Game Changer

Concluzie

Acesta este modul în care puteți înlocui bateria iPhone-ului în India și SUA. Dacă costul înlocuirii bateriei este mai mare decât vă așteptați, ar trebui să luați în considerare upgrade-ul telefonului. Citește-ne articol explicând cât de des ar trebui să actualizați smartphone-ul pentru mai multe informații.

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți fi la curent cu ajutorul Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x