Cum să înregistrați apeluri Skype în Windows 10

Cum să înregistrați apeluri Skype în Windows 10

⌛ Reading Time: 4 minutes

Pentru toate noile moduri fantastice de a putea intra în contact cu oamenii prin chat vocal în aceste zile, Skype continuă să-l amestece cu cei mai buni dintre ei. Software-ul a avut o călătorie deosebit de interesantă pe Windows. De când a fost cumpărat de Microsoft, a fost efectiv împărțit în două aplicații – aplicația Modernă pe care o obțineți din Magazinul Windows și aplicația desktop. În 2018, aceste aplicații converg efectiv într-una singură, Skype 8 și aplicația „Modernă” împărtășind acum aceeași interfață.

Începând cu septembrie 2018, puteți înregistra apeluri vocale și video Skype direct prin intermediul aplicației și vă vom arăta cum să le faceți.

Înregistrați apeluri Skype în aplicația Skype 8 / Modern

Poate că nu vă dați seama, dar aplicația Skype „Modernă” vine în sistemul de operare Windows 10. Doar faceți clic pe meniul Start, tastați „Skype” și va apărea chiar acolo. (Este cea cu pictograma pătrată, în timp ce versiunea pentru desktop are o pictogramă rotundă.) În acest moment, descărcarea celei mai recente versiuni pentru desktop este la fel cu aplicația „Modernă”, iar opțiunea de a descărca Skype „Clasic” a fost eliminat de pe site-ul Microsoft (deși îl puteți găsi în alte locuri).

Dacă, dintr-un anumit motiv, nu aveți cea mai recentă versiune de Skype (dacă ați dezinstalat cu forță aplicațiile Windows, de exemplu), puteți descărcați-l aici.

Odată ce Skype 8 / Modern este în funcțiune, sunați pe oricine doriți să apelați. (Rețineți că în acest moment puteți înregistra numai apeluri Skype-către-Skype, nu apeluri către rețele obișnuite.)

După ce sunteți în apel, faceți clic pe pictograma „+” din partea dreaptă jos a ecranului de chat și va apărea opțiunea „Începeți înregistrarea”. Faceți clic pe acesta pentru a începe înregistrarea.

Rețineți că toți cei din chat vor fi informați că sunt înregistrați, așa că vă recomandăm dezvăluirea completă înainte de a face acest lucru, în caz contrar, aceasta poate duce la potențiale paranoia și stinghereală.

Puteți face din nou clic pe pictograma „+”, apoi „Opriți înregistrarea” pentru a opri înregistrarea în orice moment, sau puteți doar să lăsați înregistrarea pornită și se va termina automat la finalizarea conversației.

înregistrare-skype-apeluri-windows-10-stop-înregistrare

Odată ce chatul s-a încheiat, dvs. și ceilalți participanți la chat veți primi un link către înregistrarea din chatul dvs. Skype. Acest lucru rămâne acolo timp de treizeci de zile înainte de a fi șters și în acest timp îl puteți descărca pe hard disk. Faceți clic dreapta pe miniatura înregistrării, faceți clic pe „Salvați ca” sau „Salvați în” și salvați-o oriunde doriți.

înregistrare-apeluri-skype-windows-10-salvare-apel

Înregistrați apeluri Skype în Skype Classic și mai vechi

Vom prefața aceasta spunând că Microsoft intenționează să renunțe la suportul pentru Skype clasic, vechi, în noiembrie 2018, obligându-vă să adoptați Skype 8 sau aplicația Modern. Microsoft a făcut un back-back în acest sens înainte, totuși, din cauza instabilității raportate și a problemelor cu versiunile moderne, dar, așa cum este, versiunile vechi sunt pe cale de ieșire.

record-skype-calls-windows-10-free-skype-video-recorder1

Indiferent dacă doriți să înregistrați apeluri pe versiuni mai vechi de Skype cât durează, va trebui să utilizați o aplicație terță parte. Iti recomandam DVDVideoSoft Video Call Recorder, care vă permite să înregistrați atât videoclipuri mp4, cât și audio mp3.

Concluzie

Acum ar trebui să fiți configurat pentru înregistrarea cu Skype. Funcția de înregistrare integrată în cele mai recente versiuni Skype a venit de mult, dar este bine să o vedeți funcționând corect acum că este aici. Dacă rețineți cele mai recente versiuni Skype până când sunteți sigur că cele vechi au dispărut, atunci cel puțin aveți înregistrarea răcită pregătită, orice s-ar putea!