Cum să înregistrați apeluri telefonice pe iPhone

Cum să înregistrați apeluri telefonice pe iPhone
⏱️ 4 min read

Spre deosebire de Android, iOS nu are o capacitate încorporată de a înregistra apeluri telefonice. Dacă trebuie să țineți evidența apelurilor dvs. pentru comoditate sau legalitate, va trebui să descărcați o aplicație suplimentară de înregistrare a apelurilor. Există câteva opțiuni bune care vă permit să utilizați numărul dvs. de telefon normal, dar puteți lua în considerare și aplicațiile VoIP care oferă mai multă flexibilitate.

Desigur, înainte de a începe să înregistrați toate apelurile dvs. telefonice, asigurați-vă că este legal în jurisdicția dvs. În majoritatea statelor americane, sunteți liber să înregistrați orice apeluri la care sunteți parte, dar există unele excepții notabile. Faceți-vă cercetările înainte de a încerca să prindeți niște înșelăciuni murdare redandate pe o bandă caldă.

TapeACall Pro

TapeACall Pro este Cadillac al aplicațiilor de înregistrare a apelurilor. Funcționează frumos și fiabil, dar nu este ieftin. Va trebui să plătiți 10 USD pentru versiunea complet deblocată. Cu toate acestea, dacă sunteți jurist, jurnalist sau iubit, puteți merita.

TapeACall permite utilizatorilor să înregistreze în mod convenabil apelurile primite și efectuate folosind aplicația telefonică nativă de pe fiecare iPhone. Puteți începe să înregistrați înainte de un apel sau chiar să începeți înregistrarea în mijloc. Din păcate, procesul de înregistrare a apelurilor pe iPhone este puțin complicat. Va trebui să porniți un apel, apoi să „combinați apelurile” cu aplicația TapeACall de pe cealaltă linie. Apoi, TapeACall poate „asculta” apelul dvs. telefonic și poate înregistra orice se întâmplă. În timp ce acest lucru este puțin cludgey, nu este greu să te obișnuiești. Limitarea vine din păcate din partea iPhone. Un apel telefonic live nu poate fi accesat direct de o aplicație, așa că TapeACall trebuie „conferențiat” pentru a înregistra ce se întâmplă.

Multe aplicații de înregistrare a apelurilor necesită ca utilizatorii să achiziționeze credite temporizate pentru a utiliza aplicația, întrucât vând cu minut înregistrarea apelurilor. Cu toate acestea, TapeACall se bazează doar pe o plată unică (cu siguranță abruptă) pentru a vă acoperi costurile.

NoNotes

erou fără note

Dacă nu vă place structura de plată a TapeACall, NoNotes este o alternativă bună. Aplicația este descărcată gratuit și în fiecare lună puteți înregistra până la douăzeci de minute de apeluri. Veți primi prin e-mail apelurile înregistrate și acestea vor fi stocate în aplicație. În mod unic, NoNotes vă poate transcrie apelurile pentru șaptezeci și cinci de cenți pe minut. Va trebui în continuare să faceți același dans de îmbinare a apelurilor ca mai sus, deoarece aceasta este o limitare inerentă sistemului iOS, dar aplicația este atractivă și ușor de utilizat. Cu nevoi modeste, s-ar putea să nu depășiți niciodată limita de douăzeci de minute. Dar dacă aveți nevoie de înregistrare nelimitată, puteți plăti douăzeci și cinci de cenți pe minut de înregistrare a apelurilor sau puteți opta pentru planul nelimitat de 8 USD pe lună.

voce Google

google-voice-hero

voce Google este prima soluție VoIP din această listă. Așa cum se vede din cele două aplicații de mai sus, înregistrarea apelurilor telefonice reale de pe iPhone necesită un pic de combinare a apelurilor. Pe de altă parte, aplicațiile VoIP nu beneficiază de astfel de restricții. Deoarece nu folosesc sistemul de telefon existent, în schimb trimit informații de telefonie pe linii de date, aplicațiile VoIP sunt mai flexibile, evitând restricțiile încorporate ale sistemului de apelare al iPhone-ului.

Există unele dezavantaje ale utilizării aplicațiilor VoIP. În primul rând, nu veți apela de la numărul de telefon al operatorului. Aceasta înseamnă că toate apelurile pe care le primiți vor fi pentru numărul dvs. de telefon VoIP, nu pentru numărul dvs. de telefon obișnuit. Dar dacă aceasta nu este o restricție importantă pentru dvs., veți găsi la dispoziție o listă de caracteristici masivă și în continuă expansiune. Aceasta include înregistrarea apelurilor, conferințe ușoare, o calitate audio mai bună, mesaje vocale transcrise și multe altele.

Concluzie

Dacă doriți să utilizați numărul dvs. de telefon normal și nu vă deranjează o mică investiție inițială, consultați TapeACall Pro. Pentru utilizarea mai puțin frecventă sau dacă aveți nevoie de un serviciu de transcriere, NoNotes este cel mai bun. VoIP este cel mai flexibil, dar dacă nu-ți place Google Voice, alte aplicații VoIP ca. Viber sau WePhone sunt și alegeri bune.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x