Cum să înregistrați apeluri video și vocale WhatsApp

Cum să înregistrați apeluri video și vocale WhatsApp
⏱️ 9 min read

Dacă trebuie să utilizați WhatsApp pentru a înregistra un interviu, o întâlnire, o lecție sau altceva, aveți ceva de lucru în față. WhatsApp nu are o funcție de înregistrare încorporată, iar soluțiile alternative, cum ar fi aplicațiile de la terți și software-ul de înregistrare a ecranului, pot fi dificile, deoarece Androids și iPhone au ambele protecții de confidențialitate încorporate care interferează cu aplicațiile care utilizează protocolul VoIP.

Aceste metode nu sunt garantate să funcționeze pentru toate telefoanele, totuși, astfel încât kilometrajul dvs. poate varia semnificativ. Cea mai simplă soluție poate fi de fapt utilizarea unei aplicații care acceptă înregistrarea apelurilor, cum ar fi Skype, Messenger, Google Voice, Zoom, etc. Dacă nu aveți de ales, iată câteva lucruri pe care le puteți încerca să înregistrați apeluri WhatsApp.

Înregistrați apeluri WhatsApp pe Android

Aplicații audio de înregistrare a apelurilor

Cea mai convenabilă opțiune pentru înregistrarea apelurilor WhatsApp numai audio pe Android este Cube Call Recorder (există alte aplicații, dar aceasta pare să funcționeze cel mai bine), care se lansează automat de fiecare dată când porniți un apel. Din păcate, nu este compatibil cu fiecare telefon Android, dar dacă funcționează cu al tău, este probabil cel mai bun pariu.

1. Descărcați aplicația Cube Call Recorder.

2. Instalați-l, oferindu-i toate permisiunile și bifând toate casetele pe care vi le cere. (Are nevoie de mulți.)

3. Dacă ți-a spus că telefonul tău nu acceptă funcția de înregistrare VoIP, probabil că nu va înregistra apelurile WhatsApp.

Cubul de înregistrare Whatsapp este incompatibil

Cu toate acestea, puteți accesa „Setări -> Înregistrare” și puteți activa „Ignorați verificarea suportului VoIP” dacă doriți să încercați oricum.

Setări cub de înregistrare Whatsapp

Totuși, acest lucru vă poate rupe WhatsApp în timp ce este pornit, deci testați-l înainte de a efectua apeluri importante. De asemenea, puteți încerca să schimbați „sursa audio de înregistrare VoIP” la „Microfon” și să vedeți dacă poate prelua sunetul de la difuzor.

4. Când sunteți într-un apel WhatsApp, micuța casetă de înregistrare care apare pe ecran ar trebui să se aprindă dacă aplicația funcționează.

Cub de înregistrare Whatsapp în apel

În caz contrar, încercați să bifați opțiunea „Forțați VoIP ca apel vocal” din „Setări -> Înregistrare”.

Aplicații de înregistrare a ecranului

Dacă aveți Android 10+ (prima versiune în care Google a permis înregistrarea internă a sunetului), puteți încerca să obțineți video / audio (videoclipul funcționează indiferent de versiunea Android) dintr-un apel WhatsApp folosind o aplicație de înregistrare a ecranului.

Există multe aplicații bune de înregistrare a ecranului, cum ar fi Mobizen Screen Recorder, MNML și RecMe, dar AZ Screen Recorder are un suport bun pentru înregistrarea audio internă pentru dispozitivele Android 10+.

Meniu Whatsapp Recording Az Recorder Whatsapp

Este foarte ușor de utilizat, iar „Înregistrare audio” ar trebui să fie activat implicit în setări.

Setări Whats Record Recording Az Recorder

Doar apăsați butonul roșu al camerei pentru a începe înregistrarea și utilizați notificarea din lista dvs. de notificări pentru a o opri. Videoclipul rezultat ar trebui să capteze și audio din ambele părți. Dacă doriți să eliminați videoclipul și să păstrați doar un fișier audio, un program precum Any Video Converter sau Freemake Video Converter poate exporta un MP3 din audio.

Oglindirea ecranului pe un computer

Dacă aveți un computer la îndemână, o altă opțiune este utilizarea unui program de oglindire a ecranului, cum ar fi ApowerMirror, LetsView sau Vysor pentru a captura videoclipurile și sunetul dispozitivului dvs. Android, apoi utilizați fie programul de înregistrare a ecranului încorporat, cum ar fi Flashback Express sau OBS Studio, pentru a înregistra totul. Procedura exactă pentru aceasta va varia în funcție de aplicația pe care o utilizați și poate presupune modificarea setărilor pentru screencasting. Am găsit că acest lucru este eficient cu ApowerMirror:

1. Instalați aplicația pe telefon și programul pe computer

2. Porniți castingul pe telefonul dvs. Android.

Înregistrare Whatsapp Apowershare Casting

3. Oglindați telefonul prin Wi-Fi (nu USB).

Meniul Apowershare de înregistrare Whatsapp

4. Porniți difuzorul telefonului, dar opriți microfonul computerului.

5. Utilizați un program de înregistrare a ecranului de pe computer pentru a captura sunetul trimis către acesta. Dacă primiți feedback, îndepărtați-vă de computer.

Înregistrare Whatsapp Apowershare

Dacă niciuna dintre acestea nu funcționează pentru dvs., consultați mai jos soluția pentru difuzor + al doilea dispozitiv. Calitatea nu va fi uimitoare, dar va funcționa!

Înregistrați apelurile WhatsApp pe iPhone

Numai audio folosind al doilea telefon și QuickTime

Înregistrare Whatsapp Iphone Quicktime

Înregistrarea apelurilor WhatsApp pe un iPhone este puțin mai dificilă, deoarece nu există nicio aplicație care să poată captura sunetul așa cum poate Cube pe Android. Există o soluție complexă dacă aveți două telefoane și un Mac, dar durează ceva timp. Trebuie să vă conectați iPhone-ul principal la Mac-ul dvs. cu un cablu fulger, să-l selectați ca sursă audio în QuickTime, să începeți înregistrarea, să apelați telefonul secundar pe WhatsApp cu iPhone-ul dvs. principal, să adăugați contactul real la chatul de grup și să vă asigurați că toate cele trei telefoane rămân conectate.

Înregistrare pe ecran

Înregistrare Whatsapp Înregistrare ecran Iphone

Alternativ, utilizatorii cu iOS 11 sau o versiune ulterioară pot utiliza înregistratorul de ecran încorporat pentru a captura videoclipuri și audio.

1. Accesați „Setări -> Centru de control” și apăsați „Personalizați comenzile”.

2. Adăugați înregistrarea ecranului la Centrul de control apăsând cercul verde cu semnul plus.

3. Deschideți Control Center și apăsați lung butonul de înregistrare.

4. Porniți microfonul și asigurați-vă că volumul soneriei este crescut – în acest fel va înregistra atât sunetul extern, cât și cel intern.

5. Atingeți linia roșie din partea de sus a ecranului pentru a opri înregistrarea și a o salva.

6. Dacă doriți doar să păstrați sunetul, puteți încărca videoclipul într-un program precum QuickTime și să exportați doar sunetul.

Oglindirea ecranului

Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs. sau dispozitivul dvs. nu are iOS 11 sau o versiune ulterioară, puteți încerca, de asemenea, oglindirea dispozitivului pe un computer folosind ceva de genul AirPlay sau ApowerMirror, apoi să înregistrați apelul cu un program de înregistrare a ecranului, cum ar fi QuickTime sau OBS Studio. Pașii sunt aproximativ aceiași cu cei pentru Android, deși nu va trebui să activați castingul.

Dacă nimic din toate acestea nu funcționează pentru dvs., poate fi necesar să recurgeți la soluția de mai jos: înregistrarea cu un dispozitiv secundar.

Ultima soluție: difuzor și înregistrator de voce

Dispozitive dual de înregistrare Whatsapp

Această metodă are o calitate destul de scăzută, dar este garantată că va funcționa. Dacă soluțiile de mai sus eșuează sau trebuie să configurați ceva rapid, pur și simplu treceți apelul WhatsApp prin difuzoarele telefonului și utilizați o aplicație standard de înregistrare vocală pe un al doilea dispozitiv pentru a înregistra ambele părți ale conversației. De exemplu, puteți efectua apelul pe telefonul dvs. și puteți rămâne în apropierea computerului cu un program de înregistrare rulat.

De ce este atât de greu?

Înregistrarea cuiva fără permisiunea lor are implicații legale în unele locuri și este, probabil, mai bine pentru confidențialitate, în general, dacă opțiunea nu este disponibilă. Dacă nu aveți chef să săriți prin multe cercuri pentru a configura înregistrări numai audio, înregistratoarele de ecran sau oglindirea ecranului pe computer sunt probabil cel mai bun pariu. Ar putea funcționa și pentru apeluri video de grup.

Credit de imagine: Macro de dictafon digital de către DepositPhotos

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x