Cum să înregistrați ecranul computerului utilizând YouTube

Cum să înregistrați ecranul computerului utilizând YouTube
⏱️ 3 min read

Există o serie de instrumente de înregistrare a ecranului, atât pentru Windows, cât și pentru Mac, pentru a înregistra ecranul computerului, astfel încât să le puteți arăta altora. În timp ce majoritatea acestor instrumente sunt gratuite, ele necesită adesea să le instalați în computer.

Ce se întâmplă dacă trebuie să înregistrați ecranul computerului în timp ce utilizați laptopul prietenului dvs. care nu are instalat un instrument de înregistrare? În acest caz, puteți utiliza YouTube pentru a înregistra ecranul computerului.

Necunoscut de mulți, YouTube are o funcție care vă permite să înregistrați ecranul desktopului. Iată cum să faci exact asta.

Înregistrați ecranul computerului utilizând YouTube

1. Mergeți spre YouTube și conectați-vă la contul dvs. Faceți clic pe butonul „Încărcați” din colțul din dreapta sus al site-ului.

2. Veți vedea ecranul video de încărcare standard al YouTube. În partea dreaptă a ecranului, ar trebui să vedeți o opțiune care spune „Streaming live”. Trebuie să faceți clic pe butonul „Începeți” pentru această opțiune.

pornit pe YouTube

3. În următorul ecran trebuie să alegeți „Evenimente” din meniul „Transmisie live” din partea stângă a ecranului.

evenimente-youtube

4. Pe ecranul care urmează, faceți clic pe butonul „Eveniment live nou” din colțul din dreapta sus al ecranului.

youtube-new

5. Ar trebui să fii acum pe pagină pentru a crea un nou eveniment live. Pagina ar trebui să vă ceară câteva informații despre eveniment.

YouTube-detalii

Trebuie să introduceți următoarele informații în câmpurile de pe pagină:

Titlu – introduceți un nume pentru ecranul pe care urmează să îl creați.

Confidențialitate – selectați „Privat” din meniul derulant, astfel încât să nu poată fi vizualizat public. Acest lucru este important, deoarece scopul dvs. principal este de a înregistra ecranul și nu de a transmite în direct.

Tip – selectați „Rapid (folosind Google Hangouts On Air)” aici.

După ce ați terminat cu opțiunile de mai sus, faceți clic pe butonul pe care scrie „Treceți în direct acum” pentru a începe difuzarea evenimentului.

6. Veți fi întrebat dacă sunteți gata să începeți evenimentul live. Faceți clic pe „OK” pentru a merge mai departe.

gata pe YouTube

7. În ecranul următor, faceți clic pe pictogramele camerei și microfonului, astfel încât ambele să fie oprite. Trebuie să faceți acest lucru, deoarece nu doriți să transmiteți în flux utilizând camera web, ci doriți ca ecranul desktopului dvs. să fie înregistrat.

youtube-turnoff

8. Faceți clic pe opțiunea „Screenshare” din partea stângă a ecranului. Vă permite să partajați ecranul într-un eveniment live pe YouTube.

YouTube-înregistrare-ecran-computer-

9. Veți fi întrebat ce ecran doriți să partajați (aici „partajare” înseamnă „înregistrare”, deci ce ecran doriți să înregistrați).

Faceți clic pe ecranul pe care doriți să îl înregistrați pentru a-l selecta, apoi faceți clic pe „Partajare” în partea de jos.

partajare pe YouTube

10. Faceți clic pe „Începeți difuzarea” în partea de jos a ecranului pentru a începe înregistrarea ecranului.

youtube-start

11. Ar trebui să apară o solicitare care să explice că puteți difuza până la opt ore. Faceți clic pe „OK” pentru a merge mai departe.

youtube-limit

12. Înregistrarea ar trebui să înceapă, iar acum vă puteți îndeplini sarcinile pe care doriți să le arătați în ecranul dvs. Când ați terminat, faceți clic pe „Opriți difuzarea” în partea de jos a ecranului, iar înregistrarea pe ecran va fi oprită.

youtube-stop

13. Faceți clic pe „Link-uri” în colțul din dreapta jos al ecranului pentru a obține linkul pentru înregistrarea dvs. Puteți merge apoi la acel link pentru a vizualiza înregistrarea.

link-ul youtube

Concluzie

Dacă vreodată trebuie să înregistrați ecranul computerului, dar nu aveți aplicațiile necesare instalate, puteți utiliza YouTube pentru a face treaba perfect pentru dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x