Cum să înregistrați ecranul iPhone folosind QuickTime pe Mac

Cum să înregistrați ecranul iPhone folosind QuickTime pe Mac
⏱️ 3 min read

Pe lângă redarea fișierelor media, aplicația QuickTime pe un Mac poate face mai mult decât crezi că poate. Puteți să-l utilizați pentru a înregistra ecranul Mac-ului dvs., pentru a extrage audio dintr-un fișier video, pentru a roti un videoclip etc. Una dintre cele mai mari caracteristici pe care le are pentru iubitorii de Apple este capacitatea sa de a vă permite să înregistrați ecranul iPhone-ului dvs.

Cu QuickTime pe Mac, nu mai trebuie să rulați către o aplicație terță parte pentru a înregistra ecranul iPhone-ului dvs., deoarece aplicația vă poate face treaba cu ușurință. Singurul lucru de care aveți nevoie este un Mac și un cablu care vă conectează telefonul la Mac.

Iată cum:

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Înregistrarea ecranului unui iPhone folosind QuickTime pe un Mac

1. Conectați-vă iPhone-ul la Mac folosind un cablu compatibil și asigurați-vă că Mac-ul dvs. vă recunoaște dispozitivul. Puteți verifica acest lucru lansând aplicația iTunes și văzând dacă acesta vă arată iPhone-ul.

2. Lansați aplicația QuickTime făcând clic pe Launchpad din doc și căutând și făcând clic pe pictograma QuickTime.

3. La lansarea QuickTime, faceți clic pe meniul „Fișier” urmat de „Înregistrare film nou”. Ar trebui să vă permită să începeți o nouă înregistrare de film pe Mac.

recordifon-nou

4. Când apare noul ecran de înregistrare a filmului, faceți clic pe pictograma săgeată în jos de lângă butonul de înregistrare și selectați „iPhone” ca sursă de înregistrare. Ceea ce faceți aici este să spuneți aplicației de unde să capturați filmul, cum ar fi iPhone-ul dvs.

De asemenea, selectați „iPhone” ca microfon, astfel încât vocea să fie înregistrată și de pe microfonul iPhone-ului dvs.

recordiphone-iphone

5. De îndată ce iPhone-ul este selectat ca sursă pentru film, ar trebui să puteți vedea ecranul iPhone-ului pe Mac.

Pentru a începe înregistrarea, faceți clic pe butonul roșu de înregistrare.

recordiphone-record

6. Ar trebui să vedeți următorul ecran atunci când filmul este înregistrat.

înregistrare-înregistrare

7. Când ați terminat de înregistrat ecranul, faceți clic pe butonul de oprire de pe ecran pentru a opri înregistrarea.

8. Acum puteți face clic pe pictograma de redare pentru a reda videoclipul înregistrat și a vedea dacă este ceea ce căutați.

play-recordiphone

9. Pentru a salva înregistrarea pe care tocmai ați făcut-o, faceți clic pe meniul „Fișier” și selectați „Salvare …”

salvare recordiphone

10. Introduceți un nume pentru fișierul video, selectați locația în care doriți să îl salvați și apoi faceți clic pe „Salvare”.

detalii cu fișier înregistrat

11. Acum puteți ieși din aplicația QuickTime pe măsură ce lucrarea este terminată.

Aplicația face treaba foarte bine și salvează videoclipuri pentru dvs. într-o calitate foarte bună. Acum puteți distribui aceste videoclipuri prietenilor, colegilor, familiei sau oricui doriți.

Concluzie

Dacă doriți să înregistrați ecranul iPhone-ului dvs., dar nu doriți să utilizați o aplicație terță parte, QuickTime este acolo pentru a vă ajuta.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x