Cum să înregistrați ecranul pe iPhone

Record Screen Iphone Featured
⏱️ 4 min read

În trecut, înregistrarea ecranului iPhone-ului era o sarcină aproape imposibilă. De foarte mult timp, nu a existat o opțiune încorporată pentru a accepta înregistrarea ecranului pe iOS, în timp ce Apple a refuzat să permită ca astfel de aplicații terțe să apară în iOS App Store. Cu toate acestea, totul s-a schimbat cu câțiva ani în urmă în iOS 11, așa că probabil că aveți deja acces la această funcție. Să vedem cum poți să înregistrezi ecranul pe iPhone.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Activați înregistrările ecranului pe iPhone-ul dvs

Chiar dacă iOS vine cu o capacitate încorporată de înregistrare a ecranului, această caracteristică este oarecum ascunsă. Să aruncăm mai întâi o privire la cum să activați înregistrările de ecran pe iPhone.

1. Lansați aplicația Setări. Derulați în jos și atingeți „Centrul de control”.

Înregistrare ecran Iphone Setări Aplicație

2. Acum veți vedea două grupuri de funcții, etichetate „Comenzi incluse” și „Mai multe comenzi”. Capacitatea de a vă înregistra ecranul se ascunde în grupul „Mai multe comenzi”, cu excepția cazului în care l-ați activat deja.

Înregistrare ecran Iphone Activare Comandă rapidă Centru de control

3. Pentru a o activa, atingeți pictograma plus de lângă „Înregistrare ecran”. Odată ce faci asta, acest instrument va trece la grupul „Controale incluse”.

Funcțiile/instrumentele situate în grupul „Comenzi incluse” acționează ca comenzi rapide pe care le puteți accesa prin Centrul de control al telefonului. Acestea apar în listă într-o anumită ordine, indicând modul în care vor apărea în Centrul dvs. de control. Dacă intenționați să utilizați des Înregistrarea ecranului, este logic să o mutați în partea de sus pentru a o face ușor accesibilă.

Porniți înregistrarea ecranului pe iPhone

Ai pregătit totul pentru a înregistra ecranul iPhone-ului tău. Urmați acești pași pentru a înregistra ecranul telefonului dvs. în orice moment.

1. Lansați Centrul de control al iPhone-ului dvs. glisând în jos din colțul din dreapta sus al ecranului telefonului. Dacă aveți un iPhone care vine cu un buton Acasă, trebuie să glisați în sus din partea de jos a ecranului.

2. Ar trebui să vă uitați la o grilă de pictograme/butoane, inclusiv „Înregistrare ecran”. Aveți două opțiuni de utilizare:

Înregistrați ecranul Iphone Pași pentru a inițializa sesiunea

3. Dacă doriți să începeți imediat o nouă sesiune de înregistrare a ecranului, apăsați butonul „Înregistrare ecran”. După trei secunde, butonul va deveni roșu și va începe sesiunea de înregistrare. Ești liber să ieși din Centrul de control și să faci treaba ta. Rețineți că pentru a opri înregistrarea, trebuie să atingeți indicatorul de timp de culoare roșie și să vă confirmați decizia alegând „Oprire”.

4. Dacă apăsați și mențineți apăsat butonul „Înregistrare ecran”, veți putea modifica câteva opțiuni înainte de a începe o sesiune. Mai întâi, verificați pictograma microfonului pe care o veți vedea în partea de jos, permițându-vă să activați sau să dezactivați microfonul telefonului. Dacă aveți o aplicație care vă poate înregistra ecranul sau aplicații care vă pot transmite ecranul (cum ar fi Discord, de exemplu), aici puteți activa această funcționalitate.

Înregistrați ecranul Iphone Pașii pentru a încheia sesiunea

Înregistrările de pe ecran vor fi salvate în aplicația Fotografii. Ca și în cazul oricărui alt videoclip pe care îl capturați folosind telefonul, îl puteți edita sau partaja oricui sau îl puteți posta online.

Încheierea

Acum că v-am arătat cum să înregistrați ecranul pe iPhone, pentru a o face mai accesibilă, puteți crea comenzi rapide Siri pe iPhone/iPad.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x