Cum să înregistrați o întâlnire cu zoom

Come registrare una riunione Zoom
⏱️ 4 min read

Zoom devine unul dintre cele mai populare instrumente pentru găzduirea de conferințe video și seminarii web. Ca gazdă a unei întâlniri, puteți înregistra cu ușurință sesiunile Zoom, fie pe computerul dvs., fie în aplicația Zoom Cloud Meetings pentru Android sau iOS.

Invitați-vă participanții

De îndată ce începeți o întâlnire programată pe Zoom, participanții se vor putea alătura pe dispozitivele lor folosind un ID de întâlnire și o parolă. De asemenea, vor primi un avertisment de securitate cu privire la înregistrarea apelului, la care trebuie să fie de acord.

Înregistrați întâlnirea pe Zoom

Odată ce sesiunea începe, Zoom vă permite să înregistrați întâlnirea în diferite aspecte: ca „difuzor activ”, în „vizualizare galerie” și printr-un „ecran partajat”. Dacă găzduiți pe un laptop sau computer desktop, puteți găsi cu ușurință un buton afișat în mod vizibil „Înregistrați pe acest computer” pentru a stoca local fișierele întâlnirii.

Pentru utilizatorii de Android și iPhone, Zoom oferă diverse planuri pe mai multe niveluri pentru oferte de stocare în cloud 1 GB / utilizator pro. În prezent, nu este posibil să înregistrați local pe telefon.

Înregistrare înregistrare zoom pe computer 1

Sesiunea de înregistrare devine „Live” în momentul în care faceți clic pe butonul Înregistrare. Acesta va înregistra numai sunetul dacă nu doriți să includeți imagini video.

Înregistrare cu zoom în curs

Există multe activități pe care le puteți înregistra într-o întâlnire Zoom. Acestea includ discuții audio / video pe o tablă albă, minute live ale unui ecran partajat, conținut de la o a doua cameră și fișiere transferate utilizând Google Drive, OneDrive, Box și Dropbox.

Zoom vă permite, de asemenea înregistrați ecranul iPhone / iPad partajat folosind un plugin.

Zoom Înregistrare Tablă albă înregistrată

Dacă nu doriți unele porțiuni ale întâlnirii în fișierul final de înregistrare, Zoom vă permite să întrerupeți și să reluați activitatea selectiv.

Zoom Înregistrare Pauză Opriți înregistrarea 1

Toate fișierele înregistrate vor fi convertite în format .mp4 după ce încheiați întâlnirea.

Stare înregistrare zoom Fișier înregistrat 1

Salvarea înregistrărilor întâlnirii

După ce gazda termină întâlnirea pe computerul său, sesiunea Zoom va fi convertită pentru vizualizare ulterioară.

Înregistrare cu zoom Convertiți înregistrarea de întâlnire 1

Ca gazdă, puteți accesa oricând fișierele înregistrate ale sesiunilor anterioare pe tabloul de bord Zoom.

Înregistrare zoom Verificați întâlnirile anterioare 1

Fișierele Zoom înregistrate sunt salvate local pe computerul dvs. într-un folder relevant.

Înregistrare Zoom Întâlniri salvate în buc

Este destul de ușor și fără probleme să conferința video cu Zoom și să salvați înregistrările întâlnirii pentru referințe viitoare. Ați folosit recent Zoom pentru a colabora de la distanță cu alți colegi? Nu uitați să verificați unele dintre cele mai bune funcții Zoom pe care ar trebui să le utilizați.

Legate de:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...

Font Resize
Contrast