Cum să înregistrați videoclipuri cu muzică pe iPhone

Cum să înregistrați videoclipuri cu muzică pe iPhone

Fie că dețineți un iPhone de o săptămână sau de mulți ani, veți ști că atunci când trageți camera în timp ce ascultați muzică, muzica se oprește. Indiferent de ceea ce ascultați, de îndată ce treceți la modul „Video”, muzica se va întrerupe. Dacă preferați să aveți muzică de fundal în fișierele dvs. video, există o soluție incredibil de ușoară. Să aruncăm o privire la modul în care puteți înregistra videoclipuri cu muzică pe iPhone.

Cerințe

Cel mai mare lucru de remarcat cu acest lucru este că nu funcționează pe toate modelele de iPhone. În primul rând, trebuie să fiți pe iOS 13 sau mai nou. Există unele rapoarte care nu funcționează pe dispozitivele iPhone „mai vechi”, dar oricine are un dispozitiv din seria iPhone 11 sau 12, precum și iPhone SE (a doua generație) nu ar trebui să aibă probleme cu această soluție. În afara iPhone-ului și a muzicii dvs., nu există alte cerințe pentru ca acest lucru să funcționeze – nu sunt necesare aplicații de la terțe părți, nu există comenzi rapide și cu siguranță nu există jailbreak.

Apple, fără îndoială, oprește orice redare a muzicii să nu apară în timpul modului video pentru a evita orice riscuri de copyright. Este o piesă inteligentă și care are un sens total, dar, de asemenea, nu au făcut dificil să se ocolească. Știi doar că, dacă folosești o melodie și o postezi pe canalele tale de socializare, aceasta ar putea fi ștearsă dacă încalci legile drepturilor de autor, în special pe YouTube.

Puneți muzică

Primul și cel mai de bază pas este să alegeți o melodie dorită în fundal. Poate fi orice selecție de la Apple Music, Amazon Music, Spotify, Pandora etc. Atâta timp cât aplicația de muzică acceptă redarea în fundal, ar trebui să fiți într-o formă bună. Avertismentul final este că volumul muzicii ar trebui să fie suficient de puternic pentru a putea fi capturat clar prin microfonul iPhone-ului tău.

Deschideți aplicația Camera

Adăugați videoclip muzical Iphone Faceți fotografie

Deschideți aplicația camerei și rămâneți în modul „Foto”. Nu treceți la modul „Video”, altfel muzica de fundal se va opri din redare. Cheia cu acest truc este să vă asigurați că rămâneți în modul Foto.

ad-banner

Înregistrați videoclipuri cu muzică

Adăugați videoclipuri video Iphone Record Video

Cu muzica redată în fundal și camera iPhone deschisă la „Foto”, țineți apăsat butonul declanșator pentru a începe înregistrarea videoclipului. Când ați terminat înregistrarea, scoateți degetul de pe butonul declanșator. Acest truc se aplică atât camerelor din spate, cât și celor pentru selfie. Videoclipul se va salva imediat în albumul foto / camera foto, ca de obicei.

Album foto

După ce ați înregistrat videoclipul cu muzică, accesați aplicația Foto și verificați redarea videoclipului. Este demn de remarcat faptul că sunetul melodiei nu va avea aceeași calitate ca în cazul în care ați fi redat prin difuzorul iPhone-ului. Amintiți-vă, muzica este înregistrată de microfonul de pe iPhone, deci nu va fi perfectă, dar este cu siguranță mai mult decât funcțională.

Gânduri finale

Deși este ușor să înregistrați videoclipuri cu muzică pe iPhone-ul dvs., este nevoie de o soluție, ceea ce îl face un truc util pe care orice proprietar de iPhone ar trebui să îl cunoască. Ați verificat această listă cu cele mai bune aplicații pentru camere iPhone?

Legate de:

  • Cum se adaugă subtitrări la fotografii și videoclipuri pe iOS
  • Cum se editează fotografii cu aplicația iOS Photos
  • Cum să combinați fotografiile dvs. live într-un videoclip în iOS 13
Scroll to Top