Cum să înregistrezi sunetul pe calculatorul Windows 11: ghid complet

How to Record Audio in Windows 11
⏱️ 9 min read

Dacă dorești să înregistrezi audio în Windows 11, trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să selectezi dispozitivul de înregistrare corect. Acest lucru se poate face accesând Setările audio din meniul de control. În acest meniu, puteți selecta dispozitivul de înregistrare pe care doriți să-l utilizați. După ce ați selectat dispozitivul de înregistrare, puteți începe să înregistrați sunetele din computerul dvs. În Windows 11, puteți utiliza aplicații speciale de înregistrare audio, precum Sound Recorder sau Audacity. Cu aceste instrumente, puteți înregistra voce sau orice alt sunet din computer. În plus, puteți ajusta nivelul de sunet și alte setări pentru a obține rezultate perfecte la înregistrare. Înregistrarea audio pe Windows 11 poate fi ușoară, iar dacă urmați acești pași, veți fi capabil să înregistrați sunete în cel mai scurt timp posibil.

Windows 11 nu are un înregistrator de ecran încorporat, dar există multe aplicații terțe care vă permit să înregistrați ecranul în Windows 11 cu înregistrare audio, vizualizare webcam și multe altele. Dar ce se întâmplă dacă doriți să înregistrați doar audio în Windows 11? Ei bine, aici Windows 11 nu a eșuat și a livrat o aplicație nativă de înregistrare a sunetului, care vă permite să înregistrați audio fără nicio bătaie de cap. Aplicația vă permite să alegeți rata de biți, să salvați sunetul înregistrat în formatul media ales, să importați fișiere audio înregistrate și multe altele. Acestea fiind spuse, consultați acest ghid pas cu pas pentru a afla cum să înregistrați audio în Windows 11.

Înregistrați sunet în Windows 11 (2022)

Am adăugat două metode simple de a înregistra sunet în Windows 11. Puteți fie să utilizați aplicația încorporată Sound Recorder, fie să căutați o aplicație terță parte, cum ar fi Audacity, pentru a înregistra sunet în Windows 11. Dar înainte de a începe, nu uitați pentru a consulta ghidul nostru pentru configurarea și testarea microfonului în Windows 11.

Înregistrați sunet cu aplicația Native Sound Recorder în Windows 11

În cazul în care nu știți, Windows 11 vine cu un program de înregistrare a sunetului încorporat care funcționează excelent și este ușor de utilizat. Microsoft a actualizat recent aplicația Voice Recorder, care se baza pe UWP. Acum a fost redenumită aplicația Sound Recorder și vine cu nou limbaj de designîn conformitate cu estetica Windows 11.

Cea mai bună parte a noii aplicații Sound Recorder din Windows 11 este că acum acceptă înregistrarea mai multe formate, inclusiv MP3, M4A, WAV, FLAC, WMA, și altele. Ca să nu mai vorbim, puteți alege și calitatea audio, variind de la automat, mediu și mai bine spre sus De asemenea, puteți schimba dispozitivul de înregistrare (microfon) în cadrul aplicației, ceea ce este grozav. Deci, pentru a înregistra audio pe Windows 11, continuați și încercați aplicația nativă Sound Recorder. Iată cum să-l folosești.

1. Mai întâi, apăsați tasta Windows și tastați „voce” sau „sunet”.„. Faceți clic pe „Voice Recorder” sau „Sound Recorder”.

2. Aplicația va fi apoi actualizată la cea mai recentă versiune a Voice Recorder. Dacă dintr-un motiv oarecare, este încă vechea aplicație, deschideți acest link și actualizați aplicația prin intermediul Magazin Microsoft.

Înregistrați audio pe Windows 11 cu aplicația Native Voice Recorder

3. Acum lansați aplicația Sound Recorder. În colțul din stânga jos, puteți alege dispozitivul de înregistrare din meniul drop-down. Acum, puteți face clic pe roșu mare “Record” în partea de jos pentru a începe înregistrarea audio. Pentru a opri înregistrarea, faceți clic din nou pe același buton. Se va fi transformat într-un buton roșu „Stop”.

Cum să înregistrezi audio în Windows 11

4. După aceea, puteți pur și simplu butonul din dreapta al mouse-ului pe sunetul înregistrat și deschideți locația fișierului pentru a o localiza instantaneu.

aplicație de înregistrare vocală

5. Sunetul înregistrat în Windows 11 va fi salvat în „profil utilizator -> Documente -> Înregistrări audio” dosar.

aplicație de înregistrare vocală

6. De asemenea, poți marcați intervalele audio cu marcaje temporale și modificați viteza de redare din meniul cu 3 puncte din colțul din dreapta jos.

aplicație de înregistrare vocală

7. Și pentru a schimba calitatea înregistrării în Windows 11, deschideți „setări” în cadrul aplicației. Setările pot fi accesate și din meniul cu trei puncte din colțul din dreapta jos. Aici, puteți alege formatul audio pe care îl preferați. Deci, așa puteți înregistra clipuri audio în Windows 11 cu aplicația Sound Recorder.

aplicație de înregistrare vocală

Înregistrați audio cu aplicația terță parte Audacity pe Windows 11

În cazul în care sunteți în căutarea unui program avansat de înregistrare audio pe Windows 11, permiteți-mi să vă prezint Audacity. Este clasat printre cele mai bune aplicații Windows 11 pentru lista lungă de funcții. Puteți înregistra sunetul sistemului, sunetul redat prin difuzoare, sunetul microfonului etc. Cea mai bună parte este că este Audacity sursa deschisași este complet gratuit de utilizat. Deci, atât utilizatorii generali, cât și cei profesioniști pot profita de această aplicație uimitoare de înregistrare audio. Iată cum să utilizați Audacity pentru a înregistra sunet în Windows 11.

1. Accesați acest link și descărcați Audacity. De asemenea, puteți instala Audacity pe Windows 11 prin intermediul Magazin Microsoft.

Înregistrați audio în Windows 11 cu Audacity

2. Odată instalat, deschideți aplicația de înregistrare audio pentru a afla cum să o utilizați. Mai întâi, lângă pictograma microfonului din partea de sus, poate sa alege sursa de intrare pentru a înregistra audio.

Cum să înregistrezi audio în Windows 11

3. În cele din urmă, faceți clic pe roșu butonul de înregistrare deasupra. Pentru a opri înregistrarea, faceți clic pe butonul gri „Oprire”.

Înregistrați audio în Windows 11 cu Audacity

4. Acum puteți face clic pe verde butonul de redare pentru a asculta înregistrarea. De asemenea, puteți edita înregistrarea audio, pe lângă mixare, eliminare de zgomot, tăiere, schimbare a vitezei etc.

Înregistrați audio în Windows 11 cu Audacity

5. Pentru a salva înregistrarea audio, faceți clic pe „Fișier” și alegeți „Export„. Aici, selectați formatul de fișier dorit.

Înregistrați audio în Windows 11 cu Audacity

6. Alegeți folderul în care doriți salvați înregistrarea audio, și iată-l. Există posibilități infinite cu Audacity, pe care le puteți explora în aplicație. Dar așa puteți înregistra audio pe Windows 11 folosind un program terță parte precum Audacity.

Înregistrați audio în Windows 11 cu Audacity

Înregistrați sunet în Windows 11 în două moduri simple

Deci, există două moduri de a înregistra sunet în Windows 11. Aplicația nativă Sound Recorder este grozavă, dar dacă doriți mai multe funcții, puteți oricând să alegeți Audacity. Oricum, asta e tot de la noi. Dacă întâmpinați probleme cu microfonul pe computerul dvs. cu Windows 11, accesați ghidul legat pentru o remediere instantanee. În cele din urmă, dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Windows 11 vine fără un înregistrator de ecran încorporat, dar încă puteți găsi aplicații terțe care să permită înregistrarea ecranului în Windows 11 cu vizualizare webcam și multe altele. În ceea ce privește înregistrarea audio, Windows 11 are o aplicație nativă de înregistrare a sunetului care vă permite să înregistrați audio fără probleme. În plus, puteți utiliza aplicații terțe precum Audacity pentru a obține mai multe funcții de înregistrare. Sunt prezentate două moduri simple de înregistrare a sunetului în Windows 11, iar utilizatorii pot alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.
Mulțumim că ați fost alături de noi în călătoria noastră către lumea tehnologiei. Sperăm că am fost o sursă de informații utile și interesante pentru toți cei pasionați de acest subiect. Până data viitoare, nu uitați să rămâneți mereu în pas cu ultimele noutăți și să fiți parte din evoluția tehnologiei. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x