Cum să inscripționați Apple Music pe CD (ușor și rapid)?

apple cd.webp
⏱️ 7 min read

Într-o societate atât de modernă în care muzica digitală predomină peste tot, ascultarea CD-urilor pare să fie un lucru arhaic pentru majoritatea dintre voi acum. Dar există încă unii dintre voi care doresc să facă un CD care să fie o colecție a tuturor melodiilor voastre preferate pentru redare. De asemenea, poate doriți să inscripționați un CD cu design delicat ca un cadou pentru o persoană care este importantă pentru dvs. Confruntat cu o astfel de cerere, nevoia pentru tine, de exemplu, este cum să inscripționați muzica Apple pe CD. Nu vă faceți griji, această postare vă va împărtăși soluțiile în mod specific. Doar ia loc și citește.

De ce aveți nevoie pentru a inscripționa Apple Music pe CD

Instrumentele bune sunt premise pentru executarea cu succes a unui job. Deci, mai întâi, trebuie să pregătiți instrumentele necesare din lista de mai jos, astfel încât să poată merge pe roți.

  • Un CD înregistrabil gol

Acest lucru este, fără îndoială, necesar, deoarece este mediul de stocare pentru salvarea melodiilor Apple Music convertite.

  • O unitate CD

O unitate CD este folosită pentru a introduce și a citi CD-uri goale. Dacă computerul dvs. nu are o unitate CD încorporată, puteți achiziționa un inscripționar CD extern și îl puteți conecta la computer printr-un cablu USB. Alternativ, puteți utiliza un computer desktop cu inscripționare CD.

  • Un arzător de muzică

Ar trebui să descărcați aplicația de ardere a discurilor pe Windows sau Mac pentru a inscripționa melodiile MP3 Apple Music convertite fără DRM pe un CD.

  • Un convertor de muzică

Înainte de a inscripționa o melodie Apple Music pe un CD, trebuie să utilizați un anumit convertor de muzică pentru a elimina protecția DRM de la Apple Music și converti muzica Apple în MP3 format sau orice alt format pe care CD-ul îl poate recunoaște.

Pregătiri înainte de a înregistra Apple Music pe CD

După cum am menționat anterior, melodiile Apple Music sunt criptate cu DRM. Prin urmare, înainte de a inscripționa muzică pe un CD, primul și necesar este să vă asigurați că melodiile pe care doriți să le inscripționați nu conțin DRM. Pentru a elimina DRM, veți avea nevoie de un convertor de muzică.

După căutare și încercare, MuConvert Apple Music Converter este descoperit ca principalul ajutor care este conceput special pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră. Este un program software ușor de utilizat, dedicat eliminării DRM din melodiile Apple Music și descărcarea rapidă de melodii/liste de redare/albume/podcasturi din Apple Music în formate de înaltă calitate MP3, WAV, M4A și FLAC.

Caracteristici evidențiate ale MuConvert Apple Music Converter

  • Scapa de protectia DRM: Eliminați cu ușurință DRM din melodiile Apple Music pentru dvs.
  • Formate multiple de ieșire: Descărcați Apple Music în formatele locale MP3, M4A, WAV și FLAC.
  • Cea mai bună calitate audio: Obțineți calitatea audio dorită ajustând rata de eșantionare și rata de biți.
  • Viteza de conversie rapidă: Convertiți Apple Music la o viteză fulgerătoare de până la 10X și descărcați în serie toate melodiile Apple Music preferate dintr-o singură mișcare.
  • Păstrați etichetele ID3: Detaliile melodiei precum titlul, artistul, albumul, genul și albumul vor fi păstrate perfect pe tot parcursul procesului de conversie pentru a facilita gestionarea și organizarea eficientă a colecției dvs. de muzică.

Cum să eliminați DRM din Apple Music

Iată pașii despre cum să utilizați MuConvert Apple Music Converter pentru a elimina DRM și pentru a descărca melodii Apple Music în MP3. Pentru o calitate fără pierderi, le puteți descărca și în WAV.

PASUL 1. Instalați MuConvert Apple Music Converter

După descărcarea și instalarea MuConvert Apple Music Converter, lansați-l. Apoi intrați în playerul web Apple Music și conectați-vă folosind ID-ul Apple.

PASUL 2. Adăugați cântecul dorit pentru conversie

După conectare, accesați playerul web Apple Music și alegeți câteva melodii de descărcat. Pur și simplu trageți orice melodie, playlist sau album care vă place în butonul „+” situat în dreapta pentru conversie.

add-song-amc

PASUL 3. Personalizați-vă setările Opțional)

Navigați la „Meniu” și selectați „Preferințe” pentru a personaliza setările „Avansate”. În această fereastră, aveți opțiunea de a ajusta formatul, rata de eșantionare și rata de biți în funcție de preferințele dvs.

Personalizați setările

PASUL 4. Eliminați DRM și descărcați muzică pe MP3

Acum, accesați „Convertiți toate fișierele în” în colțul din dreapta sus și selectați „MP3” ca format de ieșire. În cele din urmă, faceți clic pe pictograma „Convert All” din partea de jos, iar MuConvert Apple Music Converter va elimina DRM din melodiile Apple Music și va descărca toate melodiile Apple Music pe care le-ați selectat în MP3.

conversie-congs

Acum că aveți toate melodiile Apple Music fără DRM, următorul pas este să le inscripționați pe CD. Continuați să citiți pentru pași detaliați.

Inscripționați Apple Music pe CD pe Windows

Pentru utilizatorii de Windows, Windows Media Player, un convertor implicit Apple Music to CD, este foarte recomandat pentru a inscripționa Apple Music pe CD fără software suplimentar. Este ușor de utilizat și complet gratuit. Urmați pașii de mai jos pentru a începe să inscripționați muzica Apple pe un CD.

Pasul 1. Introduceți un CD gol și apoi executați imediat Windows Media Player.

Pasul 2. Alegeți fila „Ardeți” situată în colțul din dreapta sus.

Pasul 3. În File Explorer, găsiți fișierele muzicale pe care doriți să le inscripționați. Trageți-le în lista de ardere.

Pasul 4. Faceți clic pe „Start Burn” pentru a începe să inscripționați fișierele muzicale pe CD. Așteptați ca procesul să se termine înainte de a lua CD-ul pentru a evita pierderea progresului sau sabotarea eforturilor.

Inscripționați Apple Music pe CD pe Mac

Dacă sunteți un utilizator Mac, iTunes este adesea alegerea principală pentru dvs. atunci când vine vorba de inscripționarea Apple Music pe CD-uri. Poate fi utilizat fără efort, fără a necesita căutarea unui inscripționar alternativ pentru CD-uri. Acum, să citim despre cum să inscripționați Apple Music pe CD cu iTunes. Rețineți că o listă de redare trebuie stabilită înainte de inscripționare.

Pasul 1. Deschideți iTunes și creați o nouă listă de redare făcând clic pe „Fișier” – „Nou” – „Listă de redare nouă”. Continuați să denumiți lista de redare în consecință înainte de a glisa și plasa aceste melodii Apple Music convertite în lista de redare.

Pasul 2. Introduceți CD-ul gol în unitatea CD. Ulterior, va apărea o solicitare care spune „A fost introdus un CD sau DVD”. Faceți clic pe „OK”.

Pasul 3. Faceți clic dreapta pe lista de redare și alegeți opțiunea „Fișier” urmată de „Inscripționați lista de redare pe disc”.

Pasul 4. În fereastra care apare, fie selectați „CD audio” sau „CD MP3”, apoi faceți clic pe butonul „Inscripționați” din partea de jos pentru a începe să inscripționați melodiile Apple Music pe disc.

Citeste si: Qualcomm a introdus funcția Bluetooth aptX Lossless Audio

Cuvinte finale

În general, această postare vă prezintă în principal cum să inscripționați muzică Apple pe CD-uri ușor și rapid. De la instrumentele de care aveți nevoie până la procedurile specifice enumerate pentru referință, totul este în cea mai mare măsură ilustrat și acoperit pentru a vă ajuta să vă rezolvați mai bine problemele. Merită menționat că cheia pentru inscripționarea melodiilor Apple Music pe CD este eliminarea DRM-ului și descărcarea lor în formatul dorit prin MuConvert Apple Music Converter. Acest convertor de muzică vă ajută cu siguranță foarte mult. Nu mai ezita, descarcă-l acum!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x