Cum să înșeli în siguranță în jocurile tale cu WeMod

Cum să înșeli în siguranță în jocurile tale cu WeMod

Te simți mereu frustrat că jocurile pe care le joci sunt prea dificile și nu le poți finaliza niciodată? Speri mereu la o putere asemănătoare cu cea a lui Dumnezeu care îți permite să ucizi toți dușmanii dintr-o singură lovitură? Cu WeMod, puteți înșela acum cu ușurință în jocuri.

Antrenori de joc

Antrenorii, așa cum au ajuns să fie cunoscuți, sunt programe care pot modifica un joc pentru a oferi jucătorului puteri divine. Acestea pot începe de la o simplă trișare infinită a muniției și se pot extinde la înălțimi de salt personalizabile și funcții de teleportare.

Există două motive pentru care multor oameni nu le place însăși ideea de formatori:

În primul rând, faptul că provin din „warez”. Acestea erau versiuni piratate ale jocurilor, care în multe ocazii aveau și viruși. Formatorii de astăzi nu sunt „legați” de software neclar și este rar ca cineva să vină cu un virus. Dar nu este nemaiauzit și multe site-uri care transportă antrenori găzduiesc, de asemenea, fisuri pentru jocuri.

Al doilea motiv, totuși, și pentru care majoritatea oamenilor nu le plac este că oferă un avantaj nedrept oricui le folosește în jocurile multiplayer.

De aceea, ar trebui să descărcați formatori numai din surse de încredere și să nu le folosiți niciodată în jocurile multiplayer – sau riscați să fiți interzis pentru acest lucru. Dacă le folosești așa cum ar trebui folosite, totuși, în jocurile tale cu un singur jucător, pot tripla timpul pe care îl poți petrece distrându-te cu ei, permițându-ți să-i extinzi mecanica sau să te transformi într-un zeu în lumea sa virtuală.

WeMod rezolvă prima dintre aceste probleme acționând ca o sursă sigură pentru mii de antrenori pentru diferite jocuri. Cu toate acestea, nu vă poate restricționa să le folosiți în jocurile multiplayer, așa că vă rog, nu o faceți. Și dacă o faci și te interzice, nu ne învinui.

Cu asta în afara drumului, să vedem cum poți deveni o forță de neoprit în lumile virtuale ale jocurilor tale preferate.

Configurare inițială

Vizita Site-ul oficial al WeMod și faceți clic pe linkul de descărcare (disponibil numai pentru Windows) pe prima sa pagină.

Rulați fișierul pe care tocmai l-ați descărcat pentru a instala WeMod pe computer. În cazul nostru, a fost un proces raționalizat care nu a necesitat nicio contribuție.

Wemod Instalați Wemod

Dacă vă aflați în spatele unui firewall, asigurați-vă că creați reguli care acordă acces la internet la WeMod sau nu va putea descărca niciun antrenor pentru jocurile dvs.

Wemod Permite acces la rețea

Și cu asta, ești gata să joci!

Să trișăm!

Probabil că primul lucru pe care îl veți vedea când veți rula WeMod va fi un anunț care laudă planul său premium. Nu vă vom împiedica să vă înscrieți, dar deocamdată îl vom ignora și închide făcând clic pe butonul de închidere semi-ascuns din partea dreaptă sus a ferestrei.

Anunțuri Wemod

WeMod vă va face un tur al interfeței sale. Verifică-l, pentru că în acest articol ne vom lipi de aspectul său „hai să înșelăm câteva jocuri”.

Interfață Wemod

Treceți la fila Jocuri, unde veți găsi o listă cu toate jocurile pe care WeMod le-a recunoscut, pentru care ar putea avea antrenori.

Fila Jocuri Wemod

Selectați unul dintre jocurile compatibile din lista din stânga.

Joc Wemod Select

Pagina principală a WeMod se va actualiza cu informații despre jocul selectat și poate oferi diferite opțiuni în funcție de dacă ați primit jocul dvs. de la Steam, Origin sau GOG.

În cazul nostru, am încercat originalul Crysis, care părea să aibă doar un singur antrenor pentru el – de la „Mr. Antifuz. ” Am făcut clic pe antrenor pentru al selecta.

Wemod Trainers disponibile

Înainte de a activa orice trucuri, jocul trebuie să fie activ. Faceți clic pe butonul mare „Joacă”, din partea dreaptă sus, pentru al porni.

Jocul Wemod Start

Este posibil să aveți instalată o versiune acceptată a unui joc, dar din anumite motive, WeMod nu o va detecta.

În acest caz, puteți să faceți clic pe dreapta butonului „Redare”, pe săgeata orientată în jos și să alegeți „Adăugați instalare personalizată”. De asemenea, puteți trage și fixa executabilul său în acea „casetă”.

Instalare joc personalizat Wemod

Aceasta va importa manual executabilul jocului dvs. în WeMod.

Trucuri active!

Vă ajută să aveți două monitoare sau să vă rulați jocul într-o fereastră, pentru a putea vedea WeMod lângă el. Dacă nu, mai întâi încărcați-vă jocul, dar nu intrați în nicio acțiune.

Joc Wemod încărcat

Alt + Tab înapoi în WeMod și veți vedea că butonul „Redare” menționează acum că „jucați”. Rețineți tastele rapide atribuite fiecărei înșelători – așa le activați și dezactivați. Puteți face clic pe oricare dintre ele, alocați-l din nou la orice apăsare de tastă doriți. După ce ai terminat, Alt + Tab înapoi în jocul tău.

Joc Wemod Joc

Utilizați tastele rapide definite pentru a activa trucurile la care sunt mapate.

Wemod Cheats In Action

Și asta a fost! Bucură-te de noile tale superputeri și vezi jocurile tale preferate dintr-un unghi nou. S-ar putea să nu fie „modalitatea corectă de a le juca”, dar înșelăciunea poate face ca jocurile preferate pentru un singur jucător să se distreze din nou în moduri noi.

Legate de:

  • Cele mai bune jocuri iOS și Android viitoare din 2020
  • Cele mai bune jocuri pe care le puteți juca pe Chromebookul dvs. în 2020
Scroll to Top