Cum să inserați simboluri pe Windows 11

Windows 11de semboller nasil eklenir.webp
⏱️ 2 min read

Pe Windows 11, aveți două moduri ușoare de a insera simboluri atunci când scrieți un document, un e-mail, un mesaj text sau o postare pe rețelele sociale și, în acest ghid, vă vom arăta cum. Dacă ați scris vreodată ceva pe computer, probabil a trebuit să utilizați tasta „ALT” plus codul sau să căutați online pentru a introduce un simbol (de exemplu, liniuță, mai mult și mai puțin decât, săgeți și multe altele), care este foarte incomod.

Cu toate acestea, Windows 11 (linie pe Windows 10) vine cu panoul emoji care vă permite să introduceți rapid simboluri și kaomoji (caracterele feței) pe lângă emoji-uri, astfel încât nu trebuie să vă amintiți niciun cod „ALT” sau să utilizați pași suplimentari. Windows vine chiar și cu „Character Map”, care este o aplicație moștenită care include toate simbolurile de care veți avea vreodată nevoie.

În acest ghid, veți afla pașii simpli pentru a insera simboluri și kaomoji în documente, fișiere text, e-mailuri și postări pe rețelele sociale pe Windows 11.

Inserați simboluri folosind panoul emoji

Pentru a insera simboluri sau kaomoji pe Windows 11, urmați acești pași:

 1. Deschide o aplicație.

 2. Folosește Tasta Windows +. (perioadă) sau Tasta Windows + ; (punct şi virgulă) comandă rapidă de la tastatură pentru a deschide panoul emoji.

 3. Apasă pe Simboluri fila. (Sau chipul personajului butonul pentru a accesa kaomoji-ul disponibil.)

 4. Selectați simbolurile pe care doriți să le introduceți.

  Panoul Emoji introduce simboluri

  Sfat rapid: Dacă nu găsiți simbolul, puteți comuta între diferitele file pentru a căuta simbolurile disponibile pe Windows 11, inclusiv punctuația, moneda, geometria, matematica, latină și limba.

Odată ce ați finalizat pașii, simbolul va apărea în document și le utilizați, cele mai frecvent utilizate vor apărea în fila „cel mai recent folosit” pentru a fi și mai ușor să le selectați data viitoare.

Inserați simboluri folosind Harta caracterelor

Puteți folosi în continuare aplicația veche Hartă de caractere pentru a insera simboluri în Windows 11, urmând acești pași:

 1. Deschis start.

 2. Caută Harta de caractere și faceți clic pe rezultatul de sus pentru a deschide aplicația.

 3. Selectați simbolul pe care doriți să îl utilizați.

  Harta caracterelor pe Windows 11

 4. Apasă pe Copie buton.

După ce ați finalizat pașii, puteți insera simbolul făcând clic dreapta și selectând Pastă opțiunea (sau folosind Ctrl + V Comanda rapidă de la tastatură).

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x