Cum să instalați și utilizați tapet dinamic macOS pe Windows 10 – Ghid pas cu pas

Cum să obțineți tapet dinamic macOS în Windows 10
⏱️ 3 min read

Titlul “Cum să obțineți tapet dinamic macOS în Windows 10” abordează problema cum să alegi și să instalezi imagini dinamice din macOS – una dintre caracteristicile distinctive ale sistemului de operare Apple – pe calculatorul Windows 10. Înțelegând că mulți utilizatori sunt atrași de aspectul modern și variat pe care îl oferă imaginile de fundal dinamice, autorul își propune să ofere o soluție simplă și accesibilă pentru oamenii care doresc să își personalizeze desktopul Windows într-o manieră asemănătoare cu cea oferită de macOS. Articolul explorează diverse modalități de a găsi și a utiliza imagini dinamice în Windows, oferind instrucțiuni pas cu pas și recomandări de site-uri și aplicații indispensabile pentru a îndeplini acest scop.

Tapetul dinamic în macOS a fost introdus odată cu actualizarea Mojave, iar Apple a lansat mai multe imagini de fundal live pentru Catalina și actualizările viitoare Big Sur. În calitate de utilizator Windows, mă trezesc să saliv peste fundalurile elegante și plăcute vizual. Sigur, avem unele dintre cele mai bune skin-uri Rainmeter cu fundal live, dar ca să fiu sincer, imaginile de fundal dinamice sunt mai bune și bine concepute. Deci, dacă doriți un tapet dinamic pentru macOS pe Windows 10, ați ajuns la locul potrivit. Aici, vă arătăm cum să instalați imagini de fundal dinamice Mojave, Catalina și Big Sur pe Windows 10. În această notă, să trecem prin ghid.

Instalați macOS Dynamic Wallpaper pe Windows 10

1. În primul rând, trebuie descărcați WinDynamicDesktop (Gratuit) din Microsoft Store. Programul este curat și fără reclame.

2. După finalizarea instalării, deschideți-o și vi se va solicita să faceți acest lucru Introduceți locația dvs. Introduceți adresa dvs. și faceți clic pe butonul „OK”. Apoi, vă va confirma locația cu orele de răsărit și apus.

3. Apoi veți fi introdus în multe dintre imaginile de fundal dinamice macOS, inclusiv Big Sur, Catalina, Mojave și multe altele. Selectați tapetul dorit și faceți clic pe „Aplicați„.

Instalați macOS Dynamic Wallpaper pe Windows 10

4. Aplicația va descărca acum imaginea de fundal dinamică macOS. Dimensiunea fișierului este de aproximativ 20-100 MB.

Instalați macOS Dynamic Wallpaper pe Windows 10

5. După ce descărcarea este finalizată, imaginea de fundal live macOS va fi aplicată automat în Windows 10. Și tapetul de asemenea schimbați-vă tema în funcție de ora locală.

Instalați macOS Dynamic Wallpaper pe Windows 10

6. Dacă doriți să încercați alte imagini de fundal dinamice macOS pe Windows 10, veți găsi mai jos aplicația zona de notificare. Deschideți-l și selectați o temă la alegere. De asemenea, puteți alege să utilizați modul de noapte al oricărui tapet tot timpul.

Cum să obțineți tapet dinamic macOS în Windows 10

Bucurați-vă de imaginea de fundal dinamică Big Sur și Catalina pe Windows 10

Acesta este modul în care puteți obține tapet dinamic macOS pe Windows 10. Ceea ce îmi place la această aplicație este că funcționează fără probleme și se adaptează destul de bine la regiunea dvs. locală. Există, de asemenea, mai multe imagini de fundal dinamice bazate pe diferite degrade pe care le poți încerca pe computerul tău cu Windows 10. Oricum, asta este totul de la noi. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să obțineți funcții macOS în Windows 10, consultați ghidul nostru.

Articolul prezintă modul în care utilizatorii de Windows pot instala imagini de fundal dinamice de la macOS pe Windows 10, folosind aplicația WinDynamicDesktop din Magazinul Microsoft. Acest proces simplu nu necesită abilități tehnice și are multe avantaje vizuale pentru utilizatorii care doresc să aibă un fundal dinamic elegant și bine conceput pe Windows 10.
Acesta a fost un nou articol pe blogul nostru de tehnologie. Sperăm că ați găsit informațiile utile și interesante!

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă așteptăm cu drag la următorul nostru articol. Până atunci, fiți mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații din lumea digitală!

La revedere și spor la tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x