Cum să instalezi iTunes pe Chromebook – ghid pas cu pas

How to Install iTunes on Chromebook in 2020
⏱️ 10 min read

Instalarea iTunes pe Chromebook este o sarcină destul de dificilă, deoarece Chromebook-ul rulează sistemul de operare Chrome OS dezvoltat de Google și nu acceptă aplicațiile care nu sunt disponibile în magazinul de aplicații Chrome Web Store. În cazul în care doriți să instalați iTunes pe Chromebook, trebuie să recurgeți la o soluție alternativă, cum ar fi instalarea unei mașini virtuale sau a unei aplicații alternative de gestionare a muzicii. O opțiune populară este alternativa la iTunes numită Google Play Music, care vă permite să importați muzica dvs. și să o ascultați de oriunde. Înainte de a începe instalarea iTunes pe Chromebook, este important să vă asigurați că aveți o versiune actualizată a Chrome OS și că urmați instrucțiunile pas cu pas pentru a evita orice probleme tehnice și erori. În concluzie, trebuie să fie conștienți de faptul că instalarea iTunes pe Chromebook poate fi dificilă, dar există soluții alternative pe care le puteți utiliza.

Sunt sigur că știi ce este un Chromebook și că este foarte foarte popular. În timp ce majoritatea sălilor de clasă americane sunt pline cu Chromebookuri, este la fel de adevărat că mulți utilizatori preferă iPhone-ul ca dispozitiv principal. Și în cele din urmă, asta duce la incompatibilitatea între două ecosisteme diferite create de Google și Apple. Da, vorbesc despre rularea iTunes pe Chromebook și despre cum îl puteți face să funcționeze. Ei bine, în acest articol vă aduc un ghid detaliat despre cum să instalați iTunes pe Chromebook. De asemenea, vom arunca o privire la modul în care iTunes funcționează pe Chromebookuri, astfel încât să știți la ce să vă așteptați de la aplicație.

Instalați iTunes pe Chromebook în 2022

Aici, am explicat cum să faci iTunes să funcționeze pe Chromebookul tău. Pentru a vă oferi o imagine de ansamblu, folosim aplicația Wine, care este populară pentru rularea unora dintre cele mai bune aplicații Windows 10 pe sistemele Linux. Împreună, vom instala versiunea Windows a iTunes pe Chromebookul nostru prin intermediul containerului Linux. Acum, după ce am spus toate acestea, să parcurgem pașii fără întârziere.

Rulați iTunes pe Chromebook

1. În primul rând, trebuie să activați Linux pe Chromebook, apoi să configurați Wine pe Chromebook. Am scris ghiduri detaliate separate pentru tine urmați articolele de mai sus și ești pregătit pentru următorul pas.

2. Acum, să mergem mai departe și să descarcăm iTunes pentru Chromebook. Ține minte, versiunea pe 64 de biți a aplicației nu funcționează corect pe Chromebookuri și arată o fereastră neagră. Am încercat cea mai recentă versiune de iTunes pe 64 și 32 de biți, dar problema ecranului negru este încă acolo. Deci, trebuie să descărcați acest specific Versiunea pe 32 de biți a iTunes de aici. Construcția este 12.9.3 august 2019.

3. Apoi redenumiți fișierul în ceva mai ușor ca „itunes.exe” și mutați-l în secțiunea Linux.

iTunes

4. Acum, deschideți terminalul Linux și executați următoarea comandă către actualiza linux la cea mai recentă versiune.

sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade -y
actualiza linux

4. După ce ați terminat, deschideți Terminal și rulați următoarea comandă pentru a schimba arhitectura Wine la 32 de biți. Asigurați-vă că vă schimbați yourusername la numele de utilizator real atribuit Chromebookului dvs. Pentru a găsi numele de utilizator, căutați partea anterioară @penguin în terminalul Linux. Acesta este numele dvs. de utilizator. Între timp, dacă se deschide o fereastră Wine, faceți clic pe butonul „OK”.

WINEARCH=win32 WINEPREFIX=/home/yourusername/.wine32 winecfg
Instalați iTunes pe Chromebook 4

5. Apoi executați următoarea comandă către instalați versiunea pe 32 de biți a iTunes pe Chromebookuri. Din nou, asigurați-vă că vă schimbați numele de utilizator. Instantaneu, se va deschide o fereastră de instalare. Faceți clic pe „Următorul” și continuați cu configurarea.

WINEARCH=win32 WINEPREFIX=/home/yourusername/.wine32/wine itunes.exe
sistem de operare chrome

6. După instalare, faceți clic pe „Finish” și voilà, iată-l. iTunes funcționează bine pe Chromebook.

Instalați iTunes pe Chromebook 3

Creați o comandă rapidă pentru iTunes pe Chromebook

Ați instalat cu succes iTunes pe Chromebook și a fost creată și o comandă rapidă în App Drawer din dosarul Linux. Cu toate acestea, când faceți clic pe el, comanda rapidă nu va deschide iTunes din cauza unei căi greșite a fișierului. Deci, pentru a remedia această problemă, urmați acești pași.

1. Deschideți aplicația Native Files și accesați secțiunea Linux. Aici, faceți clic pe meniul cu 3 puncte și activați „Afișați fișierele ascunse”.

Creați o comandă rapidă pentru iTunes pe Chromebook

2. Acum, navigați la următoarea cale: .local -> share -> applications -> wine -> Program Files -> iTunes. Aici veți găsi fișierul iTunes.desktop, care este comanda rapidă pe care trebuie să o edităm. Deci, faceți clic dreapta pe el și selectați „Deschide cu”. Aici, alegeți aplicația Text pentru a deschide fișierul. În cazul în care nu aveți aplicația Text, instalați-o de la Aici.

Creați o comandă rapidă pentru iTunes pe Chromebook 2

3. După ce ați făcut asta, copiați calea de mai jos și lipiți-l imediat după Exec= . Ține cont, schimbă-te yourusername la real.

env WINEPREFIX="/home/yourusername/.wine32" wine "/home/yourusername/.wine32/drive_c/Program Files/iTunes/iTunes.exe"
Creați o comandă rapidă pentru iTunes pe Chromebook 3

4. Acum salvați fișierul și închideți aplicația Text. În cele din urmă, deschideți iTunes din sertarul de aplicații și, de data aceasta, ar trebui să se lanseze perfect. De asemenea, puteți fixa iTunes pe raftul Chrome.

iTunes rulează pe Chromebook

Experiența mea cu iTunes pe Chromebook

În timp ce am reușit să instalez și să rulez iTunes pe Chromebook, întrebarea rămâne: funcționează bine? Ei bine, am folosit unele dintre cele mai bune Chromebookuri de acolo și, în testele noastre, iTunes nu a funcționat bine, în ciuda faptului că rula pe un Chromebook puternic. Acest lucru este destul de așteptat, deoarece rulați iTunes într-un container Windows care, la rândul său, rulează într-un container Linux.

Asa de, performanța primește o lovitură semnificativă. De asemenea, chiar dacă Linux a primit suport USB în sistemul de operare Chrome, iTunes nu a putut detecta iPhone-ul și nu a putut sincroniza biblioteca. În parte, acest lucru se datorează faptului că Apple nu acceptă oficial conectivitatea Linux pentru dispozitivele sale. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat, puteți consulta ghidul nostru despre utilizarea iPhone-urilor cu Linux.

Experiența noastră cu iTunes pe un Chromebook

Acestea fiind spuse, partea cea mai dezamăgitoare este aceea iTunes se blochează de fiecare dată când încercați să vă conectați la contul dvs. Deci, nu vă puteți accesa biblioteca media nici local, nici prin cloud. În general, iTunes pe Chromebook nu este o experiență bună și ar trebui să cauți în schimb alte aplicații precum iTunes.

Utilizați iTunes pe sistemul de operare Chrome cu ușurință

Acesta este modul în care puteți obține iTunes pe Chromebook. Deși procesul de instalare nu este atât de simplu, îl puteți încerca cu siguranță pe dispozitivul dvs. Odată ce ați configurat Wine, procesul devine ușor. În afară de asta, din punct de vedere al performanței, iTunes nu s-a descurcat bine, dar încearcă și vezi cât de bine merge pe Chromebookul tău.

Oricum, asta e tot de la noi. Dacă întâmpinați vreo problemă în timp ce funcționează, vă rugăm să comentați și să ne comunicați problema. Cu siguranță vom arunca o privire. Și ori de câte ori găsim o versiune iTunes potrivită care funcționează corect pe Chromebookuri, vă vom anunța cu siguranță. Între timp, puteți arunca o privire la unele dintre cele mai bune sfaturi și trucuri pentru sistemul de operare Chrome pentru a profita la maximum de Chromebookul dvs.

În concluzie, acest articol oferă un ghid detaliat despre cum să instalați iTunes pe Chromebook folosind aplicația Wine. Deși acest proces este destul de complicat și performanța iTunes pe Chromebook poate fi o problemă, acesta oferă încă o soluție pentru utilizatorii care doresc să ruleze iTunes pe dispozitivele lor. În general, însă, ar trebui să căutați alternative mai bune și să luați în considerare faptul că incompatibilitatea dintre ecosistemele de la Apple și Google poate fi o problemă semnificativă.
A venit momentul să vă iau la revedere, dar nu pentru mult timp! Sper că informatiile pe care le-am împărtășit cu voi în acest articol vor fi de mare ajutor în viața voastră digitală. Fiți mereu la curent cu ultimele noutăți tehnologice și nu uitați că tehnologia evoluează rapid, astfel că și noi trebuie să rămânem la fel de curioși și de informați. Până data viitoare, navigați în siguranță și să aveți parte de o zi plină de productivitate și creativitate!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x