Cum să introduceți cu ușurință text fals în Microsoft Word

Cum să introduceți cu ușurință text fals în Microsoft Word
⏱️ 5 min read

Când experimentați machete în Microsoft Word, vă ajută să aveți cuvinte deja în document cu care să vă jucați. Pentru a realiza acest lucru, unora le place să editeze un document existent sau să scrie singuri câteva propoziții de bază. Cu toate acestea, există o caracteristică foarte ușor de utilizat în Microsoft Word, care vă permite să generați cu ușurință eșantion de text în cadrul software-ului în sine.

Folosind Lorem Ipsum

Lorem Ipsum ar trebui să fie foarte familiar pentru cei din lumea designului! Deși poate arăta ca un limbaj adecvat, este de fapt o versiune amestecată a „De Finibus Bonorum et Malorum”, care în sine este latină. Este o modalitate excelentă de a genera text fals pentru a prezenta și a demonstra machetele.

Pentru a adăuga un bloc de text Lorem Ipsum în documentul dvs. Word, tastați =lorem() într-un document, apoi apăsați Enter.

Word va genera automat niște text Lorem Ipsum pentru dvs.

fictiv-text-lorem-exemplu

De ce să folosiți Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum poate părea ciudat, dar este utilizat pe scară largă în lumea designului pentru un motiv bun. Când prezintă un aspect propus unui client, proiectantul dorește ca aceștia să judece cum arată documentul, mai degrabă decât ceea ce spune conținutul. Trucuri, cum ar fi copierea-lipirea cuvintelor „Conținut aici” sau adăugarea de propoziții în limba engleză aleatorii, pot avea un efect subtil asupra cuiva care îl citește, în ciuda faptului că se presupune că ar trebui să se concentreze asupra aspectului. Folosind Lorem Ipsum, vă puteți ajuta să păstrați accentul pe formatare, mai degrabă decât pe conținut.

Utilizarea textului de ajutor aleatoriu Word

Dacă tastați =rand() și apăsați Enter, Word va adăuga text care vorbește despre unele dintre caracteristicile pe care le are Word.

tip-text-aleatoriu-fals

Acest lucru produce o varietate frumoasă de cuvinte în limba engleză care nu devin repetitive. Aceste paragrafe acoperă fiecare un subiect diferit, așa că, dacă doriți să experimentați cu secțiuni și anteturi, această opțiune oferă câteva segmente clar definite cu care să lucrați.

exemplu-text-fictiv-aleatoriu

Folosirea unei singure propoziții repetate

Word conține, de asemenea, suport pentru vechile sale versiuni rand() funcție care a fost foarte de bază în proiectarea sa. Pentru a-l utiliza, pur și simplu tastați =rand.old() într-un document și apăsați Enter.

fictiv-text-tip-vechi

Rezultatul final este expresia „Vulpea brună și rapidă sare peste câinele leneș” repetată mereu. Acest lucru este ideal dacă doriți să faceți un test al fiecărei litere din formatare pentru a vă asigura că selectarea fontului este ideală.

fictiv-text-vechi-exemplu

Personalizarea textului inactiv

Veți observa că fiecare dintre aceste comenzi are două paranteze la sfârșitul acesteia. Putem pune două variabile în aceste paranteze pentru a personaliza mai bine textul fals care apare și pentru a-l potrivi cazului de utilizare pentru care îl folosim.

Când invocați o comandă aveți două variabile pe care le puteți seta: numărul de paragrafe totale generate și cantitatea de linii conținute în fiecare paragraf. Pentru a le utiliza, tastați pur și simplu numerele din paranteză separate printr-o virgulă. Introduceți mai întâi numărul de paragrafe pe care doriți, apoi numărul de linii din fiecare paragraf al doilea. De exemplu, să presupunem că vrem patru paragrafe din Lorem Ipsum și fiecare paragraf să conțină 3 rânduri de text. Tastăm =lorem(4,3) în document și apăsați Enter.

tip-variabil-text-fictiv

Word generează cantitatea corectă de Lorem Ipsum pe baza paragrafelor și liniilor pe care i-am cerut să le facă.

fictiv-text-variabile-exemplu

Dacă creați text fals pentru un document principal mare, puteți utiliza această opțiune pentru a genera mult conținut pentru a-l completa. Dacă modificați formatarea pentru părți individuale (cum ar fi într-un design de CV), puteți modifica cantitatea de text afișată în funcție de cât timp credeți că ar trebui să fie fiecare secțiune.

Generatori în afara cuvântului

În timp ce Word vine cu propriile sale generatoare, există o mulțime de resurse online pe care le puteți folosi pentru generarea de text fals mai specifică.

Blind Text Generator

Blind Text Generator are o mulțime de opțiuni pentru generarea de text fals. Are opțiunea tipică Lorem Ipsum, dar vine, de asemenea, cu opțiuni pentru proză engleză, alte limbi și un amestec de pangrame. Există chiar și o opțiune care aruncă toate literele în ambele cazuri și o selecție de simboluri, care este ideală pentru testarea unei alegeri de font.

Lipsum

Lipsum este un generator dedicat lui Lorem Ipsum. Conține un pic de istorie cu privire la motivele pentru care designerii îl folosesc și oferă un generator pentru propria dvs. utilizare. Puteți personaliza câte paragrafe sau cuvinte generează, le puteți seta într-un format de listă de puncte pentru testarea formatului și chiar puteți genera text la o anumită dimensiune de fișier.

Dummy Text Generator

Dummy Text Generator este o modalitate excelentă de a testa aspectele documentelor. Puteți alege între Lorem Ipsum și cuvinte în limba engleză aleatorii, în funcție de ceea ce preferați. Puteți spune generatorului să adauge titluri și text cu caractere aldine și cursive, așa că, dacă proiectați un document care le conține, acesta este un instrument excelent pentru a vedea cum ar arăta în aspectul dvs.

Nu mai este un manechin

Dacă doriți să adăugați text fals într-un document Word, există mai multe modalități de a face acest lucru. Acum știi cum să faci opțiunile Word rapide și ușoare, precum și câteva variante mai specializate și mai eficiente pe Internet.

Folosești foarte mult text fals în munca ta? Spuneți-ne mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x