Cum să inventariați și să folosiți Mob Heads în Minecraft 1.20

How to Get and Use Mob Heads in Minecraft 1.20
⏱️ 10 min read

Articolul prezintă pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a obține și utiliza Mob Heads în Minecraft 1.20. Aceste capete de mob pot fi obținute prin uciderea diferiților monștri din joc, cum ar fi scheletele, zombii sau creeperii. Folosindu-le, puteți decora casele, bazele sau orice alt loc din lumea Minecraft cu capetele preferate ale monștrilor. Astfel, puteți crea o atmosferă mai autentică și interesantă în joc. Articolul conține și informații despre cum se pot afișa capetele monștrilor în lumea jocului și cum să personalizați aceste capete. Pentru a vă bucura de această funcționalitate, trebuie să aveți instalată versiunea Minecraft 1.20, iar apoi să parcurgeți pașii prezentati în articol.

Capetele de mafioți sunt, fără îndoială, cele mai valoroase obiecte decorative din Minecraft. Ele sunt blocul de construcție care permite hărților să folosească texturi de neimaginat pe hărțile Minecraft personalizate. Și aceasta este doar suprafața utilității sale. Așa că haideți să ne adâncim în lumea lui și să învățăm cum să obținem și să folosim capete de mafie în Minecraft.

Mob Heads în Minecraft: Explained (noiembrie 2022)

Vă rugăm să rețineți că funcționalitatea din acest ghid se bazează pe Minecraft 1.20 Snapshot 22W46A. Prin urmare, fiecare mecanic poate fi schimbat înainte de lansarea finală.

Ce sunt Mob Heads în Minecraft?

Capetele mafioților sunt replici în formă de cască ale capetelor diferitelor mafiote Minecraft. Pot fi amplasate ca elemente decorative pe alte blocuri. Dar, spre deosebire de alte blocuri decorative, unele dintre capete de mafio fac chiar mișcări atunci când sunt conectate la o componentă Redstone alimentată. Aceste mișcări sunt similare cu mafia căreia îi aparțin.

Odată cu lansarea instantaneului Minecraft 22w46a, avem 7 capete de mafiote in minecraft, dintre care 6 aparțin mafioților Minecraft și unul este exact același cu capul jucătorului. Interesant este că capul mafiot al jucătorului va fi o replică a capului skin al jucătorului în joc. Odată ce un cap de mafie este creat, acesta nu este afectat de schimbarea aspectului jucătorului. Deci, puteți folosi diverse skin-uri Minecraft pentru a crea o colecție de capete de jucător unice.

Tipuri Minecraft Mob Head

Înainte de a merge mai departe, iată o listă completă a tipurilor de capete de mafiote din Minecraft:

 • Schelet
 • schelet ofilit
 • Zombie
 • Plantă cățărătoare
 • Ender Dragon
 • piglin
 • Jucător

Utilizări Minecraft Mob Heads

Puteți folosi capete de mafie în mai multe moduri, așa că haideți să trecem prin fiecare dintre ele:

 • Decor: Puteți plasa capete de gangster pe blocuri care se confruntă cu 16 adrese unice. Mai târziu îi puteți hrăni folosind Redstone pentru a-i face să se miște. De exemplu, capul mafiei Ender Dragon își deschide și închide gura.
 • Haine: Jucătorii pot echipa capete mafiote ca măști decorative deasupra capetelor lor. Cu toate acestea, poți chiar să obții niște mafioți să-l folosească cu ajutorul unui dozator.
 • Deghizare: Folosirea de schelete, piglins, creepers și capete de zombi reduce raza de detectare a mafioților corespunzători cu 50%.
 • oferește: Craniile Wither Skeleton sunt vitale dacă vrei să-l apari pe Wither în Minecraft.
 • Model de banner: Puteți combina hârtia cu capete de târâtoare sau cranii cu schelete ofilite face bannere care au chipurile mafiotelor corespondente.
 • Steaua de artificii: Combinate cu praf de pușcă și vopsea, capetele mafioților creează artificii care explodează în forme de mafiote. Dacă doriți să sărbătoriți înfrângerea Dragonului Ender în Minecraft, faceți niște artificii pentru a face călătoria memorabilă.
 • Sunete manuale: Puteți folosi capetele mob pentru a activa diverse sunete mob, o nouă caracteristică adăugată în Minecraft 1.20. Mai multe despre asta mai târziu.

Cum să obțineți capete de mafie în Minecraft

Există mai multe moduri de a obține capete de gangster în Minecraft. Să trecem prin fiecare dintre ele pentru a-l găsi pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

generație naturală

El cranii de schelet poate fi găsit depunând icre în biomul adânc întunecat. Cu toate acestea, sunt cele mai ușor de găsit în orașele vechi. Între timp, cel capete de dragon ele apar în mod obișnuit pe navele End care apar în orașele End. Niciun alt șef al mafiei nu apare ca element natural în joc.

prada mafiei

Când ucizi un schelet Wither în Minecraft, are o șansă de 1% să scadă un craniu cu schelet Wither. Puteți crește șansele utilizând vraja de jefuire pe armele dvs. Puteți urma ghidul nostru de descântece Minecraft pentru a aprofunda diferitele descântece și cum să le folosiți.

viță de vie încărcată

Încărcat Creeper Uciderea Creepers

Când un târâtor este lovit de fulger în Minecraft, devine o viță de vie încărcată. Această formă îmbunătățită a mafiei ostile nu explozii mai mari și provoacă mai multe daune decât un târâtor normal. Din fericire, poți folosi această putere periculoasă în avantajul tău.

Când orice mafie, care are un cap de mafie, moare din cauza exploziei unei vițe încărcate, ajunge să arunce un cap de mafie. Dar, din moment ce fiecare explozie cade doar un cap de mafioți, uciderea mai multor mafioți dintr-un grup nu funcționează. De asemenea, mecanicul de viță încărcat nu funcționează asupra dragonului Ender sau asupra jucătorilor. Așa că trebuie să te bazezi pe alte metode pentru a-ți obține capetele de mafie.

Ia capul de mafie al jucătorului

După cum probabil ați ghicit până acum, nu există nicio modalitate de a obține un cap de mafie de jucător în modurile de supraviețuire sau aventură Minecraft. Cel puțin, nu fără a înșela și a folosi comenzile Minecraft.

Diferiți jucători mufează capete

Sintaxa comenzii pentru a obține un cap de mafie de jucător este următoarea:

/dați @p minecraft:player_head{SkullOwner:Username}

Puteți înlocui termenul „Nume de utilizator” din comandă cu numele de utilizator Minecraft. Capul mafiot al jucătorului va fi același cu pielea pe care o poartă atunci când rulează această comandă. Folosind o varietate de skinuri, puteți obține o colecție nelimitată de capete de mafie Minecraft. Nu uita că poți chiar înlocuiți numele de utilizator în această comandă cu numele de utilizator ale altor jucători Minecraft, inclusiv câțiva YouTuberi celebri pentru a-și obține capetele de mafie.

Cum să utilizați Mob Heads pentru a scoate sunet în Minecraft

Odată cu lansarea Minecraft 1.20, jocul introduce o nouă mecanică care vă permite să plasați capete de mafioți pe blocuri de note pentru a reda sunete de mafiote ambientale. Este un nou mecanic distractiv pe care îl puteți folosi în diferite moduri pentru a juca farse sau ca tonuri de apel. De exemplu, șeful mulțimii de târâtoare scoate sunetul unei vițe care explodează. Pentru a afla cum să utilizați un cap de mafie pentru sunete personalizate, urmați pașii de mai jos:

1 În primul rând, creați un bloc de note pe masa de lucru și așezați-o la suprafață.

creați un bloc de note

2. Apoi, plasați a placă de presiune din lemn lângă blocul de note. De asemenea, puteți utiliza o pârghie, un buton sau orice altă componentă Redstone.

placă de presiune și bloc de note

3. În sfârșit, pune capul mafiei în partea de sus a blocului de note.

Capul mafiei Minecraft deasupra blocnotesului

4. Acum, oricând pas în placa de presiune, capul mafiot va scoate un sunet corespunzător aceluia mafiot. Din păcate, încă nu se aude sunet pentru capetele jucătorilor.

Găsiți și folosiți Mob Heads în Minecraft

Datorită acestui ghid, acum ai acces la instrumentul suprem pentru a-ți face glume prietenilor și a organiza cele mai bune petreceri în Minecraft. Tot ce vă rămâne de făcut este să sari pe unul dintre cele mai bune servere Minecraft și să începi să aduni capete de gangsteri. Dar înainte de a face asta, vă sugerăm să obțineți unele dintre cele mai bune skin-uri pentru fete Minecraft pentru a crea tipuri unice de capete de jucător. Acestea fiind spuse, cine este mafiotul tău preferat din Minecraft? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Capetele de mafioți sunt o caracteristică importantă în lumea Minecraft, permițând hărților să folosească texturi personalizate și oferind o varietate de moduri de utilizare, cum ar fi decor, deguisare și modelare a bannerelor. Există mai multe moduri de a obține aceste capete, inclusiv generarea naturală, prada mafiei și folosirea de târâtoare încărcate, dar pentru a obține capetele de jucător, este necesar să folosiți comenzile Minecraft. Mai recent, Minecraft a introdus o nouă mecanică care utilizează capetele de mafioți pentru a reda sunete de mafiote ambientale, adăugând și mai multă distracție și jocuri în lumea Minecraft.
La finalul acestei postări, trebuie să ne despărțim. Dar nu înainte de a vă mulțumi că ați petrecut timpul cu noi pentru a afla cele mai noi informații din lumea tehnologiei din România. Suntem încântați să vă avem ca cititori și, deși trebuie să ne luăm rămas bun acum, vă invităm să ne urmăriți și pe viitor, să fiți alături de noi în explorarea tehnologiei și a inovațiilor care ne formează lumea. Până data următoare, nu uitați că smartphone-ul vostru este cheia către un univers de cunoștințe și distractie și să vă bucurați de acestea în mod responsabil. Cu bine!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x