Cum să înveți noi abilități cu Amazon Alexa

Cum să înveți noi abilități cu Amazon Alexa
⏱️ 8 min read

Folosiți deja Amazon Alexa pentru a verifica vremea, pentru a controla ce muzică ascultați, pentru a asculta știrile și multe altele. Totuși, dacă ai putea folosi acest asistent la îndemână pentru a te învăța lucruri? Puteți învăța de la Amazon Alexa din confortul propriei case. Poate că ți-ai dorit întotdeauna să înveți să cânți la un instrument sau să vorbești în altă limbă. Puteți face ambele și multe altele.

Adăugarea de abilități la Alexa

Înainte de a intra în ceea ce puteți învăța, trebuie să învățați cum să adăugați noi abilități (lucruri pe care Alexa le poate face) lui Alexa. Există trei moduri ușoare de a activa orice abilitate nouă:

1. Cu vocea ta – Spune “Alexa, activează”Împreună cu numele abilității. Dacă nu sunteți sigur ce să adăugați, rugați-o pe Alexa să vă recomande abilități. Dacă nu cunoașteți numele unei abilități, este mai ușor să navigați folosind una dintre celelalte două metode.

2. Browser – Conectați-vă la contul dvs. Amazon. Deschideți abilitățile Alexa. Apoi, căutați secțiunea Alexa Skills din Amazon pe baza cuvintelor cheie. Deschideți rezultatul dorit și faceți clic pe „Activați”.

3. Aplicația Alexa de pe smartphone – Deschideți meniul din stânga sus și alegeți „Abilități și jocuri”. Căutați sau căutați ceea ce doriți. Atingeți „Activați utilizarea”.

1. Învață să cânți la chitară cu Alexa

Chiar dacă nu ați mai atins niciodată o chitară, Amazon Alexa vă poate ajuta. Lăsați Alexa să vă ghideze prin modul de formare a acordurilor diferite. Obțineți ajutor pentru a vă acorda chitara și pentru a menține un tempo. Puteți chiar să solicitați Alexa acordurile melodiei preferate. Unele dintre cele mai bune abilități care le permit sunt:

2. Aflați o limbă nouă cu Alexa

Vrei să poți vorbi a doua sau chiar a treia limbă? Aflați de la Amazon Alexa. Folosirea Alexa este de fapt extrem de eficientă, deoarece poți auzi cuvintele și expresiile și te poți exersa în ritmul tău. Este o idee bună să notezi și ceea ce înveți, astfel încât să poți trece cu ușurință în revistă după fiecare lecție. În funcție de abilitatea pe care o alegeți, veți alege dintre zeci de limbi. Unele dintre cele mai bune abilități de utilizat includ:

  • Doza zilnica – Învață oricare dintre cele 34 de limbi în lecții zilnice gratuite de opt minute (este disponibilă o versiune premium)
  • Tradus – Învață cerându-i lui Alexa să traducă fraze într-o limbă aleasă
  • Aflați spaniolă spaniolăPod101 – Învață spaniola câte un cuvânt
  • Chineasy – Invata chineza
  • Tutor de limbă – Învață italiană, franceză, spaniolă și engleză australiană

3. Învață să gătești

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că mulți oameni vor să învețe să gătească. Ceea ce s-ar putea să nu știți este că puteți învăța de la Amazon Alexa. Sunt numeroase abilități de gătit variind de la rețete de bază la modul de a efectua tehnici avansate de gătit. În timp ce ați putea petrece ore întregi cercetând ceea ce este disponibil, încercați câteva dintre aceste abilități pentru a începe mai repede înainte ca stomacul să vă mângâie mai tare:

Abilități pe care le puteți învăța de la Amazon Alexa Cooking

4. Devino mai inteligent

Îți plac trivia? Vrei să afli mai multe despre istorie și evenimente actuale, chiar dacă nu ai timp? A continua să înveți ceva nou este o abilitate care îți ajută sănătatea mintală, îți îmbunătățește încrederea, îți exercită creierul, îți oferă lucruri de vorbit și te ajută să-l zdrobești în noaptea trivia. Puteți chiar să descoperiți un nou hobby sau interes pentru acest proces. În plus, unii dintre cei mai productivi și de succes oameni dedică timp învățării lucrurilor noi în fiecare zi.

Amazon Alexa vă ajută cu abilități precum:

5. Relaxați-vă prin meditație

Meditația este adesea o abilitate greu de stăpânit, dar puteți învăța de la Amazon Alexa. Chiar dacă o faci doar cinci minute pe zi, îți vei reduce stresul. În plus, cu o minte mai clară, este mai ușor să înveți alte abilități. Folosiți aceste abilități Alexa pentru a vă ajuta:

Abilități pe care le puteți învăța din meditația Amazon Alexa

6. Master Fitness

Nu vrei întotdeauna să mergi la o sală de gimnastică pentru a face mișcare, dar totuși vrei să înveți cum să te antrenezi. Deveniți un guru de fitness doar cerând Amazon Alexa să vă ajute. Obțineți îndrumări pas cu pas pentru a vă ajuta să învățați cum să faceți mișcare acasă, chiar dacă nu aveți echipament. Este amuzant, ușor și nu există oameni judicioși care să privească. Încercați aceste abilități pentru a vedea singur:

7. Învață să cânți la pian cu Alexa

Chitară nu chiar stilul tău? Aflați cum să cântați la pian de la Alexa. Aflați elementele de bază și începeți să redați melodiile rapid. Tot ce trebuie să faceți este să urmați ceea ce spune Alexa. Aceste abilități vă vor ajuta să începeți să jucați imediat:

Abilități pe care le puteți învăța de la Amazon Alexa Piano

Desigur, atunci când aveți dubii, întrebați-o pe Alexa cum să învețe o anumită abilitate. Chiar dacă Alexa nu te poate învăța direct, doar poate să te poată pune pe calea cea bună. Dacă aveți nevoie de mai multe abilități, iată câteva abilități „obligatorii” pe care ar trebui să le activați pentru Amazon Alexa.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x