Cum să învingi Warden în Minecraft 1.19 – ghid detaliat pas cu pas

How to Defeat Warden in Minecraft 1.19
⏱️ 22 min read

Dacă ești un jucător înrăit de Minecraft și ai ajuns la versiunea 1.19, probabil încerci să învingi cel mai temut inamic din joc – Warden. Acesta este un monstru puternic, imun la majoritatea atacurilor tale, cu un nivel ridicat de sănătate și viteză uluitoare. Dar nu dispera, există câteva trucuri și strategii pe care le poți utiliza pentru a-l învinge.

Primul pas este să te pregătești în mod adecvat pentru lupta cu Warden. Asigură-te că ai echipamentul potrivit, cum ar fi armura cea mai puternică disponibilă, unelte de luptă puternice precum arcul și săgețile, blocuri de apărare și mâncare suficientă pentru a te menține în viață.

Următorul pas este să înțelegi modul de funcționare al lui Warden. Acesta este imun la majoritatea atacurilor fizice directe, așa că trebuie să folosești în principal arcul și săgețile pentru a-l lovi. În plus, Warden este orb, așa că nu te va vedea dacă stai liniștit într-un colț și faci doar mișcări minime.

În timpul luptei cu Warden, este important să te miști rapid și să fii inteligent în utilizarea blocurilor de apărare. Poți folosi blocurile pentru a crea un perete între tine și Warden pentru a-l opri din a te urmări sau pentru a-l păcăli să lovească un bloc în loc să te lovească pe tine.

În cele din urmă, nu uita că Warden este un inamic puternic și că poate fi nevoie să te uiți la nivelul tău de experiență și la felul în care te-ai pregătit înainte de a încerca să-l învingi. Dacă nu reușești în prima încercare, încercarea și eșecul fac parte din joc, așa că încearcă din nou și ai încredere în abilitățile tale de jucător Minecraft.

Coșmarurile tale devin realitate! Teritorul Guardian face acum parte din Minecraft și poți folosi ghidul nostru despre cum să găsești Orașul antic în Minecraft 1.19 pentru a te înfrunta imediat cu această mulțime ostilă. Dar ești gata? Dacă nu știai deja, Warden poate ucide jucători cu doar două lovituri, chiar dacă ai cea mai bună armură din joc. De asemenea, îți limitează vederea la o zonă îngustă, așa că s-ar putea să nu-l vezi nici măcar pentru un atac corp la corp puternic. Dacă toate acestea nu sună suficient de înfricoșător, țipătul sonor puternic al Wardenului vă va speria cu siguranță. Minecraft este acum un joc de groază. Dar nu iti face griji. După ore de reapariție, am compilat cele mai bune modalități de a lupta și de a învinge Guardian în Minecraft 1.19. De la cele mai bune descântece Minecraft la unele dintre cele mai inteligente tactici, am acoperit totul aici. Așa că, fără alte prelungiri, să învățăm cum să-l învingem pe Guardian și să supraviețuim în peșterile adânci și întunecate din Minecraft.

Cele mai bune metode de a ucide Warden în Minecraft (Actualizat în iunie 2022)

Vom începe prin a arunca o privire în profunzime asupra Warden și a mecanicii sale. Apoi vom trece peste fiecare metodă unică de a lupta și de a învinge Guardian în Minecraft 1.19. Dar puteți sări direct la metodele din tabelul de mai jos. Cu toate acestea, nu vă sugerăm să luptați împotriva entității despre care încă nu știți totul. Așa că vă rugăm să citiți cu atenție acest ghid.

Notă: Acest articol a fost actualizat ultima dată pe 7 iunie la ora 9:30 PST, imediat după lansarea oficială a actualizării Minecraft 1.19.

Unde să găsești gardianul în Minecraft 1.19

Înainte de a plănui să-l învingem pe Warden, trebuie să știm unde să-l găsim. Potrivit dezvoltatorului, un Guardian poate apărea numai în interiorul biom adânc întunecat. Și asta, doar în și în jurul structurii vechi a orașului. La fel ca Dragonul Ender, nu îl poți obține în altă parte în lumea supraviețuirii. Dacă vrei să găsești întunericul adânc în mod natural, trebuie să cauți sub Y=-35 înălțimea blocului. Acolo am găsit de obicei biomul întunecat profund în testele noastre.

Dar dacă vrei să ajungi la partea bună, poți folosi trucuri. Folosind comanda “/locate minecraft biome:deep_dark” în chat-ul tău îți va oferi coordonatele biomului adânc și întunecat. Te poți teleporta apoi în Minecraft pentru a ajunge cu ușurință la biomul casei Gardianului. Acestea fiind spuse, este timpul să înveți cum să-l învingi pe Guardian în Minecraft pentru a supraviețui în biomul adânc și întunecat.

Atacurile și abilitățile Minecraft Warden

Calea spre înfrângerea unui inamic începe prin a afla despre el. Deci, să trecem peste abilitățile de bază ale Warden și apoi să înțelegem atacurile lui.

 • Warden este orb, așa că trebuie să depindă de vibratii și miros pentru a vă găsi locația.
 • Te poate detecta prin blocuri.
 • Chiar dacă scapi cumva, Gardianul poate te miros la 20 de străzi distanță.
 • Poate sa scară în blocuri individuale ca și alte gloate, dar nu le pot sparge.
 • Datorită unui nivel scăzut de toleranță, chiar și cele mai mici vibrații îl pot enerva pe Guardian. Odată ce se enervează, nu-i pasă dacă ești o mafie de copii sau un șef și va ataca.

efect întunecat

De îndată ce un senzor de sculk îți detectează prezența, efectul de întuneric îți este aplicat. El limitează vizibilitatea la doar câteva blocuri Poți încerca să folosești Night Vision Potion în Minecraft pentru a o contracara, dar efectele sale nu se răspândesc mai mult de 6-7 blocuri lângă tine. În mod similar, sursele de lumină precum torțele nu sunt, de asemenea, bune.

atac de luptă

Modul preferat al gardianului de a te ucide este cu mâinile goale. Chiar dacă porți un set complet de armuri de netherit, Gardianul te poate ucide doar două lovituri Cu toate acestea, dacă armura ta este mai slabă decât atât, este posibil să trebuiască să reapari chiar și după ce ai luat o singură lovitură.

hoop sonic

țipătul sonic al gardianului

Dacă corp la corp nu funcționează sau dacă Gardianul nu poate ajunge la tine, folosește un țipete sonic ca ultimă soluție. Cufărul The Guardian se deschide pentru a elibera a raza lunga atac cu țipete sonice Nu numai că cauzează aceeași cantitate de daune de luptă dar poate și te knock out locuri la mai mult de 5 străzi distanță.

Interesant, acest atac trece prin blocuri inclusiv chiar și roca de bază și blocuri lichide. Nu uita, acest atac țintește doar o mulțime Deci, dacă sunt doi jucători unul lângă celălalt, țipătul sonic va ucide doar jucătorul vizat de Gardian.

Lucruri de care ai nevoie pentru a-l învinge pe gardian

Acum că știi unde să-l găsești pe Guardian, este timpul să te pregătești pentru luptă. Pe lângă faptul că aveți suficientă mâncare și târnacopi, aveți nevoie de următoarele lucruri pentru a-l ucide pe Guardian în Minecraft.

Armură

Prima pregătire evidentă de care aveți nevoie este apărarea împotriva Gardianului. Pentru asta, trebuie Obțineți o armură completă de netherit. Din cap pana in picioare. Odată ce ai armura, trebuie să le pui unele dintre cele mai bune descântece de armură. Vă sugerăm să utilizați protectie IV în toate articolele tale. Dar dacă ai noroc, poți și să obții furiș rapid pantaloni descântec în orașul antic. Vă va ajuta să vă furișați într-un ritm mai rapid.

arme

Majoritatea jucătorilor de Minecraft poartă de obicei săbiile cu ei. Dar nu vom sugera o luptă directă cu Warden din cauza daunelor sale mari de atac. În schimb, rămâi cu un trident sau un arc pentru a-l învinge pe Warden în Minecraft. Alternativ, puteți încerca, de asemenea, să utilizați unele dintre cele mai bune descântece de trident. Dar arcurile sunt mai ușor de manevrat.

Sănătate

A avea de-a face cu Warden înseamnă a suferi multe daune în acest proces. Pentru a contracara acest lucru, ar trebui să purtați cu dvs. următoarele articole pentru sănătate suplimentară:

 • Mere de aur și morcovi de aur fermecate
 • poţiune vindecătoare
 • Mancare gatita articole

obiecte speciale

Cu armura și armele pregătite, este timpul să pregătiți câteva obiecte speciale pentru a supraviețui cu ușurință unui atac Warden în Minecraft.

 • Bulgări de zăpadă, ouă sau săgeți pentru distragerea atenției Gardianului aruncându-i în direcții aleatorii.
 • poțiune de vedere nocturnă pentru a reduce puterea efectului întunecat.
 • torțe ca să nu se piardă în întunericul adânc.
 • Blocuri de construcție pentru a crea distanță între tine și Gardian.
 • Pânze de păianjen sau tufe de pădure pentru a proteja împotriva căderilor.
 • scari (optional)

În cazul în care vă întrebați, un scut nu funcționează împotriva unui Gardian. Deci, puteți sări peste el.

Cum să învingi gardianul în minecraft

Presupunând că aveți totul pregătit, să intrăm în întunericul adânc și să-l învingem pe Guardian prin următorii pași:

1. În primul rând, de îndată ce intri în orașul antic, trebuie să începi să te furișezi. Apoi, găsiți o zonă deschisă conectată la structura orașului și fă puțin sub pământ baza Acolo. Puteți utiliza o trapă atașată cu o pârghie și o placă de presiune pentru un plus de siguranță.

faceți o mică bază subterană

2. Apoi, faceți zgomot pentru a genera Guardian. apoi repede face un turn de 6 blocuri lângă deschiderea bazei sale subterane. Un truc inteligent ar fi să puneți pânze în partea de sus a turnului, pe partea lui și în partea de jos a deschiderii. Cel de sus va anula recul de la țipătul sonic al lui Warden. Între timp, cele de mai jos vă pot ajuta să aveți o cădere mai sigură. Puteți găsi alte sfaturi și trucuri utile pentru a evita deteriorarea căderii în Minecraft prin ghidul legat.

fă un turn de 6 blocuri cu pânze de păianjen

3. Odată ce ești în vârf, uită-te la Guardian și ataca-l cu sageti. Ar fi mai bine să folosești unele dintre cele mai bune descântece cu arcul în timp ce ești la asta. Vă sugerăm să utilizați Putere V sau Punch II.

Ucideți-l pe Warden cu săgeți în Minecraft

4. Preferința Warden pentru luptă este atacul de luptă. Prin urmare, nu va folosi țipătul sonic până când nu a încercat să te lovească de mai multe ori cu mâna. Dar când în sfârșit este gata să te atace cu un țipăt sonic, poți stai in varful turnului și vindeca repede. Sau poți sări în deschiderea din baza ta, să te vindeci și să faci să iasă o altă deschidere.

Cum să învingi gardianul în minecraft

Dacă aveți experiență în luptă, puteți repeta pașii menționați mai sus pentru a-l învinge pe Guardian. Cu abilitățile potrivite, poți chiar să folosești acești pași fără armură de netherit. Dar dacă lupta tradițională pare prea obositoare pentru a-l ucide pe Guardian, avem și alte opțiuni.

Folosește cristalele finale pentru a-l ucide pe gardian

Cristalele finale se găsesc în dimensiunile finale și lucrează pentru a vindeca Dragonul Ender acolo. Dar când se sparg, fac o explozie uriașă dăunătoare. Această explozie, atunci când este înmulțită, poate ucide Gardianul.

Acum, puteți crea cu ușurință un cristal final combinând șapte pahare cu un ochi ender și o lacrimă spectaculoasă pe un banc de lucru. Tu ai nevoie de cel puțin 8 cristale finale pentru a-l ucide pe Gardian.

Folosește cristalele finale pentru a-l ucide pe gardian

Odată ce sunteți gata, trebuie să plasați un bloc de obsidian și apoi să plasați un cristal final deasupra acestuia. Când Gardianul se apropie de el, trebuie doar să-l spargi și să așezi un alt cristal. Trebuie să repetați acest proces de 8 ori pentru a-l ucide pe Guardian. Dar asigurați-vă că porți armură cu farmecul de protecție împotriva exploziei.

Gardien de capcane subterane

Dacă nu vrei să te lupți cu un Gardian, îl poți prinde și îl ucizi încet. Pentru a face acest lucru, cea mai simplă cale este creați o capcană web. Aici, puteți crea o mică gaură cu pânze de păianjen. Apoi, plasați trape deasupra pânzelor de păianjen. Odată ce Guardianul pășește pe trapă, folosește o placă de presiune sau o rangă pentru a activa acea ușă. Se va deschide și se va prinde pe Guardian.

Gardien de capcane subterane

Când Gardianul este adânc în rețea, îl poți ucide cu ușurință cu cele mai bune descântece de sabie. Doar asigurați-vă că fugiți când este pe cale să folosească atacul sonic cu țipete. De asemenea, puteți plasa un covor de lână în jurul zonei pentru a-și amortiza vibrațiile și pentru a vă devia ținta.

Guardian vs Wither

Dacă vrei să profiti la maximum de vizita ta în biomul adânc și întunecat, trebuie să te lupți cu Warden și Wither. Ei te pot copleși cu ușurință ca jucător, dar dacă îi facem să se lupte între ei? doar ai nevoie depune greabănul În interiorul orașului antic și ascunde-te înainte să te vadă. Vibrațiile lui Wither vor face să apară Gardianul, iar cei doi se vor urmări imediat unul pe celălalt.

Guardian vs Wither

Datorită spațiului îngust, Warden va câștiga de cele mai multe ori. Dar, indiferent de rezultatele acestei lupte, mafia supraviețuitoare va avea puncte de sănătate scăzute. Așa că poți să te fugi cu ușurință și să-l învingi pe supraviețuitor pentru a obține prada de la ambele mafiote, fără a depune măcar eforturi pentru a te lupta cu unul în mod corespunzător. Deci, în lupta dintre Warden și Wither, câștigătorul vei fi întotdeauna tu, jucătorul.

Iron Golem vs Warden: Cine câștigă?

Dacă vrei o mulțime mai sigură pentru a lupta cu Warden, poți folosi Iron Golems. Acest mob este ostil față de mob în mod implicit, așa că de îndată ce îl observă pe Guardian, îl va ataca pe mob ostil. Dar, după cum probabil ați ghicit, un Golem de Fier nu este suficient pentru a învinge un Warden.

Guardian vs. Golem de Fier

În testele noastre, am descoperit că un singur Warden poate învinge mai mult de 8 Golem de Fier într-o luptă unu la unu. Dar dacă sunt atacați într-un grup, 6 Golemi de Fier sunt suficiente pentru a încolți un gardian. Chiar și cu rezultate atât de bune, problemele practice legate de renașterea Wardens și de aducerea Iron Golems în subteran fac această soluție dificil de implementat în jocul de supraviețuire.

Îl poți prinde pe Warden în apă sau lavă?

Un truc veșnic verde pe care jucătorii îl folosesc pentru a ucide mulțimi care nu zboară în joc este să-i prindă în lichide. Chiar dacă Warden este imun la înec și deteriorarea lavei, poți spera să-l împiedici să se miște dacă se prinde cumva. Dar din pacate, Warden poate merge pe lavă și apă. Chiar dacă apare în partea de jos a lichidelor, Warden în cele din urmă plutește în partea de sus și apoi merge pe deasupra lichidului.

Gardieni mergând pe lavă și apă

Deci, dacă nu ești suficient de rapid pentru a-l introduce pe Warden într-o gaură, toarnă lichidul și apoi închide zona de deasupra înainte să te atace, atunci folosirea lavei sau a apei nu este cea mai de încredere idee. Cu toate acestea, ambele îl pot încetini puțin pe Guardian, suficient pentru ca tu să alergi pentru viața ta. Puteți folosi atât apă, cât și lavă pentru a încetini pe Warden în timp ce fugiți de el.

Cum să oprești generarea gardienilor din minecraft

Acum că știm că înfrângerea Wardenului nu este o sarcină prea mare, este încă destul de obositoare. Așadar, până când găsești un motiv pentru a-l ucide pe Warden, poți folosi următoarele trucuri pentru a supraviețui Warden, evitându-i apariția.

Preveniți detectarea Soul Shrieker

Warden apare doar în orașele antice ale biomului adânc și întunecat, și numai asta dacă alertezi un suflet care țipă. oferă un jucător 2 oportunități a face zgomot Acesta este momentul în care jucătorul face al treilea zgomot sau vibrație pe care Gardianul o generează în acest biom. Acum, dacă nu știai deja, plasarea obiectelor, spargerea blocurilor și mersul fără a te ghemui, toate sunt considerate vibrații în joc.

Soul Shrieker chemând un gardian

Așadar, atâta timp cât poți trece cu atenție pe lângă un urlator de suflet fără a-l alerta, ești aproape în siguranță în orașele antice din biomul adânc și întunecat. Cu toate acestea, chiar și atunci când nu vedeți unul, ar trebui să rămâneți vigilenți în timp ce vă aflați în biom. Blocul Soul Shrieker vă poate detecta de la diferite înălțimi și chiar prin blocuri.

Distruge Soul Shrieker

Odată ce poți aluneca încet pe lângă urlatorul sufletului, folosește-ți târnacopul normal pentru a-l distruge. Dacă aveți descântec de atingere de mătase, puteți chiar să colectați urlatorul de suflet exploatându-l. Cu toate acestea, plasându-l înapoi în biomul întunecat adânc poate invoca un Gardian.

lasă gardianul să dispară

Dacă nimic altceva nu funcționează, cel mai bun mod de a învinge un Guardian în Minecraft este să-l lași să dispară. Gardienii sunt sensibili la zgomot și vibrații. Deci dacă el Warden nu detectează nicio activitate mai mult de 60 de secunde, dispare automat. Dar ei vor reseta imediat bucla de timp dacă tu sau orice altă mafie din zonă desfășoară o activitate.

Cum să învingi gardianul în minecraft

În plus, în timpul acestor 60 de secunde, Directorul tot încearcă să te „mirosească”. și găsiți-vă locația. Prin urmare, dacă nu este ascuns în mod corespunzător în spatele altor blocuri, Păzitorul îl poate găsi chiar dacă este staționar.

Minecraft Guardian: Întrebări frecvente

Poți să-l ucizi pe Warden cu lavă?

Din păcate, Guardian este complet imun la toate daunele lavei. De asemenea, este imun la toate tipurile de daune provocate de incendiu. Se aplică atât focului normal, cât și focului sufletesc în joc. Am prins unul în lavă ore în șir, dar a fost doar o baie caldă pentru Keeper. De fapt, în unele cazuri, directorul chiar a mers și a sărit pe lavă.

Se îneacă gardianul?

Am încercat să ținem unul sub apă mai mult de 15 minute în testele noastre. Dar a supraviețuit cu ușurință. Din punct de vedere tehnic, Wardenul primește daune atunci când se îneacă sau se sufocă, dar cu greu este suficient pentru a-l ucide în jocul de supraviețuire.

TNT lucrează împotriva directorului?

În testele noastre, am folosit un total de 112 blocuri TNT să încerce să omoare un Gardian. A provocat pagube și chiar l-a aruncat pe Guardian în aer. Dar nici măcar asta nu a fost suficient pentru a aduce vreun prejudiciu semnificativ Guardianului.

Te poate detecta Warden dacă ești invizibil?

Warden este singura mafie oarba din Minecraft. Se bazează pe mișcare și vibrații pentru a detecta entitățile. Deci, chiar dacă bei Poțiunea de Invizibilitate, Gardianul te poate găsi cu ușurință.

Cât de repede este un gardian în Minecraft?

În mod normal, Gardianul are aceeași viteză ca și viteza cu care merge jucătorul. Dar când se enervează sau detectează mișcare, viteza lui crește exponențial. În termeni simpli, nu îl poți depăși pe Warden chiar și cu cele mai bune descântece de încălțăminte.

Poți îmblânzi un gardian în Minecraft?

La fel ca majoritatea mafiilor ostile din joc, nu poți îmblânzi un Gardian. Dar o poți prinde sub apă. Acest lucru nu îl va învinge pe Guardian, deoarece nu se poate îneca în apă în Minecraft. Punerea unor pești lângă Guardian poate împiedica dispariția acestuia după 60 de secunde.

Pe cine ucide gardianul?

Warden are un temperament împotriva oricărei entități care îi tulbură liniștea. Deci, fie că este un sătean sau un iepure, Gardianul îi va ataca și îi va ucide dacă se mișcă.

Luptă și învinge Guardian în Minecraft 1.19

Fie că îți testezi abilitățile de luptă sau te exersezi pentru cele mai bune hărți de aventură, Warden este mafia perfectă cu care să te asociezi. Și cu cele mai bune patru metode din ghidul nostru, îl poți ucide și învinge cu ușurință pe Guardian în Minecraft. În ceea ce privește acei jucători cărora nu le plac lucrurile înfricoșătoare din joc, noi vă oferim. Puteți consulta ghidul nostru pentru a ști totul despre Allay în Minecraft. Este încă unul dintre noile mafiote din actualizarea sălbatică, dar spre deosebire de Warden, este un mob drăguț care te ajută să aduni obiecte. Allay este prietenos și susține jucătorii. Acestea fiind spuse, știți de alte metode de a-l ucide pe Guardian în Minecraft? Spune-ne în secțiunea de comentarii!

Minecraft 1.19 a adus o nouă amenințare pentru jucători: Warden-ul. Această entitate ostilă poate ucide jucători cu doar două lovituri, chiar dacă au cea mai bună armură din joc și le limitează vederea la o zonă îngustă. Cu toate acestea, ghidul oferă cele mai bune metode de a lupta și de a învinge Guardian-ul în Minecraft, inclusiv unde să-l găsești și ce echipament să folosești. Pe scurt, pregătirea este cheia succesului atunci când vine vorba de înfruntarea cu Warden-ul.
Închei această postare în speranța că ați găsit informațiile utile și interesante. Nu uitați să ne urmăriți și în viitor pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii și inovații din domeniu. Până data viitoare, să aveți o zi plină de tehnologie!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x