Cu câțiva ani în urmă, Google a adăugat un mic ou de Paști distractiv la Chrome: dacă internetul tău a căzut și ai încerca să vizitezi o pagină web, ai vedea mesajul „Imposibil de conectat la Internet” sau „Fără internet” cu puțin dinozaur pixilat lângă el.

Cum sa joci jocul fara internet Google Chrome Dinosaur
Dino spune că nu există internet astăzi

Probabil că mulți oameni au crezut că dinozaurul este o icoană drăguță pentru a-i ține companie în timp ce conexiunea lor nu mai funcționează. Dar apoi cineva a apăsat bara de spațiu. Și dino a început să alerge.

Acest mic ou de Paști a devenit un joc iubit. Dar dacă vrei doar să îl joci (atent, creează dependență) când ești online și ai nevoie de o pauză? În acest articol, veți învăța cum să jucați jocul atunci când sunteți atât off cât și online.

Cum să joci jocul dino Chrome sau jocul Trex offline

Dacă internetul dvs. este defect, deschideți Chrome. Sau dacă sunteți deja în Chrome, încercați să accesați orice pagină web. Veți vedea acel mic dinozaur lângă mesajul său de eroare.

Pur și simplu apăsați bara de spațiu (sau săgeata în sus) și dino va începe să ruleze. Apăsați săgeata în sus pentru a sări peste obstacolele (cum ar fi cactușii) din calea dvs. Cu cât țineți săgeata în sus mai lungă, cu atât dino mai mare va sări.

Dacă trebuie să vă ascundeți sub ceva, apăsați săgeata în jos.

1611741788 225 Cum sa joci jocul fara internet Google Chrome Dinosaur
Pregătește-te să sari peste acel cactus!

Cu cât joci mai mult, cu atât dino rulează mai repede / solul se mișcă. Odată ce te lovești de ceva, jocul s-a terminat și trebuie să repornești (și scorul tău se resetează). Puteți juca din nou apăsând bara de spațiu.

1611741788 796 Cum sa joci jocul fara internet Google Chrome Dinosaur
Nu sari într-o grămadă de cactuși!

Cum să joci jocul Chrome dino sau Trex online

Minunat, ai ceva divertisment în timp ce aștepți ca internetul să revină. Dar dacă doriți să îl jucați online? Există câteva modalități de a face acest lucru.

Accesați adresa URL dino

Cel mai simplu mod de a juca jocul online este accesând acest URL: chrome: // dino /. Accesați doar acel link și voilà, există micul dvs. dino și mesajul „fără internet”.

1611741788 774 Cum sa joci jocul fara internet Google Chrome Dinosaur

Odată ce ați văzut acel mesaj, pur și simplu apăsați bara de spațiu și începeți să săriți peste cactuși.

Există, de asemenea, un neoficial Site-ul Chrome Dino unde puteți juca o replică a jocului cu diferite teme de sunet și grafică, cum ar fi această temă Super Mario Bros.:

1611741788 430 Cum sa joci jocul fara internet Google Chrome Dinosaur

Sau această temă Batman cu efecte sonore Batman din anii 1960:

1611741788 947 Cum sa joci jocul fara internet Google Chrome Dinosaur

Bonus: o altă modalitate de a găsi jocul

Poate că nu ați primit mesajul de eroare dino când internetul dvs. a fost defect. Sau poate nu vrei să oprești intenționat wifi-ul pentru a juca jocul.

Deci, dacă aveți internet, dar doriți să vă dezactivați conexiunea în instrumentele de dezvoltare Chrome, apăsați F12 pentru a deschide instrumentele de dezvoltare.

Faceți clic pe fila „Rețea” din partea de sus spre dreapta, apoi căutați fila Online / Offline, al doilea rând în jos:

1611741788 328 Cum sa joci jocul fara internet Google Chrome Dinosaur
Căutați mica săgeată drop-down de lângă locul unde scrie „online”.

Căutați mica săgeată drop-down, faceți clic pe ea și selectați „Offline” (în loc de „Online”, unde ar trebui setată dacă aveți în prezent o conexiune).

1611741788 258 Cum sa joci jocul fara internet Google Chrome Dinosaur
Comutați la „Offline”.

După ce ați făcut acest lucru, dacă încercați să vizitați o pagină web, veți obține dinozaurul! Puteți ieși din instrumentele dev și puteți apăsa pe bara de spațiu, ca de obicei, pentru a rula dino

1611741788 473 Cum sa joci jocul fara internet Google Chrome Dinosaur
Joacă departe!

Acum știi cum să găsești jocul dino / Trex fără ȘI cu conectivitate la internet. A se distra!