Cum să joci jocuri vechi pe PC pe dispozitivul tău Android

Cum să joci jocuri vechi pe PC pe dispozitivul tău Android
⏱️ 3 min read

Fallout 2, Alfa Centauri al lui Sid Meier, Heroes of Might and Magic – aceste jocuri vechi și alte clasice nu ar avea probleme să ruleze pe dispozitivul dvs. Android, dar încă nu se întâmplă. A funcționat bine pentru Beamdog, care a adus Enhanced Editions of Baldur’s Gate, Icewind Dale și Planescape: Torment, deci de ce să nu o facem cu ceilalți?

Din fericire, există o soluție. Datorită ExaGear Strategies și ExaGear RPG (adaptate pentru jocuri de strategie și respectiv RPG-uri), puteți juca vechile jocuri de aur ale jocurilor pe PC pe dispozitivul dvs. Android.

Notă: Pentru aceasta, veți avea nevoie de fișierele de joc originale și va trebui să plătiți o sumă mică pentru schemele de control după o încercare de trei zile.

1. Mai întâi, apucă Strategii ExaGear și / sau ExaGear RPG din Play Store (în funcție de tipul de joc pe care doriți să îl jucați) și instalați jocul clasic pe PC pe dispozitivul Android pe computer. (GOG.com este probabil cel mai bun pariu pentru cumpărarea legală de jocuri vechi pe PC, mai ales că totul de pe site este fără DRM).

juca-jocuri-pc-pe-android-exagear

2. Apoi, conectați dispozitivul Android la computer printr-un cablu USB, asigurându-vă că ați activat Transferuri de fișiere pe acesta. (Trageți în jos meniul de notificare din partea de sus a ecranului Android, atingeți „Utilizați USB pentru -> Transferuri de fișiere”).

juca-jocuri-pc-pe-Android-USB-transfer-fișiere

3. După aceea, utilizați Windows Explorer pentru a copia directorul dvs. de jocuri (C: GOG GamesSid Meier’s Alpha Centauri pentru mine) pe spațiul de stocare intern al dispozitivului dvs. Android.

juca-jocuri-pc-pe-Android-muta-pe-dispozitiv

4. Odată ajuns acolo, descărcați un manager de fișiere pentru dispozitivul dvs. Android care vă permite să accesați directorul rădăcină al spațiului de stocare intern (am folosit ES File Explorer, dar orice manager de fișiere va face).

5. Deschideți exploratorul de fișiere, navigați la locația în care ați copiat jocul pe dispozitivul dvs. Android, „Tăiați-l”, apoi lipiți-l în folderul ExaGear, care ar trebui să fie în folderul „/ storage / emulated / sdcard”.

juca-jocuri-pc-pe-android-es-file-explorer

6. Jocul se va sincroniza acum cu ExaGear. Când deschideți ExaGear Strategies sau ExaGear RPG, ar trebui să apară fișierele executabile Windows (.exe) pentru jocul dvs. Ca regulă generală, selectați-l pe cel pe care l-ați folosi pentru a rula jocul în Windows (terranx.exe pentru mine, care este expansiunea Alien Crossfire pentru Alpha Centauri).

juca-jocuri-pc-pe-Android-exagear-meniu

7. Vi se va cere apoi să selectați o schemă de control. Există doar două dintre care să alegeți în Strategii și unul în RPG și, în general, sunt bine optimizați pentru a lucra cu majoritatea clasicilor din anii ’90. Alegeți o schemă de control și jucați!

juca-jocuri-pc-pe-Android-controale

Veți observa că, odată ce alegeți o schemă de control, aveți la dispoziție 3 zile pentru a o încerca înainte de a decide dacă doriți să o cumpărați cu 7 USD. Este puțin captivant, dar un preț mic de plătit pentru a vă bucura de jocurile dvs. preferate de epocă pe Android.

juca-jocuri-pc-pe-android-alfa-centauri

Concluzie

Într-o anumită măsură, este un caz de încercare-eroare, indiferent dacă jocurile funcționează sau nu, dar aveți la dispoziție trei zile, așa că atâta timp cât aveți jocurile pe care doriți să le „Mobilizați”, ar trebui să aveți suficient timp vezi ce funcționează și ce nu. Am testat Fallout 2 și Alpha Centauri pe vechiul meu de încredere HTC One M8 și ambele au funcționat perfect.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x