Cum să joci jocurile olimpice Google Doodle Champion Island

Cum să joci jocurile olimpice Google Doodle Champion Island

⌛ Reading Time: 2 minutes

Unul dintre lucrurile amuzante despre pagina de pornire Google este „Doodles”. Acestea sunt de obicei versiuni artistice ale siglei Google, dar uneori sunt jocuri complete. Pentru Jocurile Olimpice de vară din 2020 – care au loc în 2021—Google s-a stins.

De obicei, acestea sunt jocuri simple cu un singur clic, cu o grafică minimă. Dar pentru Jocurile Olimpice, Google a lansat „Insula Campionilor”. Acesta este cel mai mare joc Google Doodle pe care l-am văzut până acum. Champion Island este un RPG cu o grămadă de mini-jocuri și zone de explorat.

Jocul va fi disponibil pe pagina de pornire Google începând de vineri, 22 iulie 2021, care este aceeași zi cu ceremoniile de deschidere. De asemenea, puteți juca jocul pe Blogul Google Doodle.

Deci, ce este exact Insula Campionilor? Hai să ne scufundăm.

Jocul începe cu tine în rolul „Norocos pisica ninja”. După ce treci de primul mini-joc, ți se cere să te alături unei echipe – roșu, albastru, galben sau verde. Există un clasament global care arată care echipă câștigă, deci alegeți cu înțelepciune.

Alegeți culoarea echipei.

Odată ce ai o echipă, ideea este să găsești „campionii” fiecărui sport și să îi provoci la mini-jocuri. Acești campioni sunt inspirați din istoria și folclorul japonez. Jocurile sunt introduse cu scene distractive animate.

Scena cinematografică Champion Island.

Publicitate

În total, există șapte mini-jocuri, inclusiv tenis de masă, rugby, alergare, înot și alpinism. Dincolo de aceste jocuri, există și misiuni secundare și alte lucruri de găsit. Există multe de explorat, așa că nu simți că trebuie să faci totul într-o singură ședință.

Joc de alergare maraton.

După cum sa menționat, atunci când alegeți o echipă, vă alăturați unei echipe globale. Progresul și succesul dvs. în joc contribuie la scorul general al echipei. Olimpiada este un eveniment global, iar Insula Champion este, de asemenea, un eveniment global.

Clasament global.

Viziteaza Postare pe blogul Google Doodle pentru a juca jocul în timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo și mult după terminarea jocurilor! Nu vă lăsați echipa în jos!