Cum să joci minigame-ul ascuns din Google Play „Hot air balloon”

1611385804 840 560
⏱️ 4 min read

Google Play lansează un nou minijoc de urgență: balonul cu aer cald. Ne-am făcut ecou existenței sale la sfârșitul anului trecut, deși, ca de obicei, a spus că mini-jocul nu a apărut încă tuturor utilizatorilor, în ciuda faptului că a urmat instrucțiunile de activare. Minigame-ul Google Play pare să fie acum activ pentru toată lumeamai ales cu cele mai recente versiuni de Google Play.

Adică, dacă aveți Google Play pe mobil, aveți și un mic joc ascuns în care trebuie să conduceți un balon cu aer cald în ascensiunea sa constantă spre cer, colectând monede și evitând obstacolele. Vă spunem noi cum să activezi minijocul de pe Google Play și cum să joci.

Cum se activează minijocul Google Play

Minigame-ul Google Play urmează după apariția Dino Run a Google Chrome când rămâneți fără conexiune la internet. Dacă doriți să jucați într-un moment în care aveți o conexiune, o modalitate bună de a simula deconectarea este activând modul avion sau dezactivând manual conexiunea Wi-Fi și datele mobile.

După aceasta, deschideți Google Play, unde veți vedea o notificare că „Nu aveți nicio conexiune” și desenul unui satelit care a adormit. Chiar dedesubt, apare o nouă secțiune care nu mai era înainte: Joacă în timp ce aștepți. Dacă nu aveți o conexiune, dar Google Play nu vă arată notificarea, efectuați o căutare sau modificați secțiunea.

Mini joc

Google Play vă arată astăzi trei jocuri din care să alegeți: Balon cu aer cald, Solitaire și Șarpe. Primul este oul de Paște inclus în Google Play, în timp ce celelalte două sunt împrumutate din Google Play Games și se vor deschide ca parte a Jocurilor Play.

Dacă ați urmat toate indicațiile de mai sus, dar secțiunea de pe Joacă în timp ce aștepți, este posibil să aveți o versiune veche a Google Play. O modalitate bună de a forța acest ou de Paște să vă arate este să faceți upgrade la o versiune mai nouă a Magazinului Play, la fel de această versiune, în APKMirror. Acesta este rezumatul pașilor:

  • Asigurați-vă că aveți o versiune actualizată a Google Play și, dacă nu, descărcați cea mai recentă versiune

  • Deconectați-vă telefonul de la Internet, de exemplu, activând modul avion

  • Deschideți Google Play. Dacă este necesar, căutați mesajul de eroare atunci când nu aveți conexiune

  • În Joacă în timp ce aștepți, presa Pentru a juca în Balon cu aer cald

Cum să joci minijocul pe Google Play

Balonul cu aer cald este un joc foarte simplu, unde trebuie mutați balonul dintr-o parte în alta, ținând degetul apăsat pe ecran și mișcându-vă la stânga sau la dreapta. Obiectivul este de a obține cel mai mare scor posibil înainte ca balonul cu aer cald să fie distrus.

Pentru a câștiga puncte, trebuie să supraviețuiești cât mai mult posibil și să aduni monede. Pe măsură ce progresați prin joc, acceleraDeci, ceea ce începe ca un joc foarte accesibil se transformă în curând într-o cursă infernală.

Pentru a vă ajuta, aveți trei elemente sau Power ups pe care le puteți colecta în timpul zborului, trecând peste ele cu balonul cu aer cald, și asta poate face diferența între a exploda sau a depăși recordul anterior. Acestea sunt după cum urmează:

  • Minge colorată– Vă oferă invincibilitate pentru câteva secunde, astfel încât să puteți trece peste vârfuri oricând doriți. În timp ce este activ, balonul dvs. este colorat.

  • Magnet: atrageți monedele din jurul vostru, deci nu este nevoie să mergeți la ele pentru a le captura. Ei vin la tine.

  • Săgeată: Este dificil de distins cu ochiul liber, deoarece este similar din punct de vedere vizual cu o monedă și încetinește viteza jocului.

Power ups Cele trei „puteri” ale jocului

După cum am menționat anterior, nu există niciun obiectiv dincolo obțineți un scor cât mai mare posibil. Jocul îți va aminti ultimul scor și, dintr-un anumit motiv, te va chema ca și cum numele tău ar fi acel scor, în partea de sus.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x