Cum să lansați aplicații din bara laterală pe dispozitivul dvs. Android

Cum să lansați aplicații din bara laterală pe dispozitivul dvs. Android
⏱️ 3 min read

Lansarea aplicațiilor pe un dispozitiv Android se poate face în mai multe moduri. Puteți utiliza comenzile rapide pentru aplicații disponibile pe ecranul de pornire pentru a lansa aplicații sau puteți deschide sertarul aplicației pentru a lansa o aplicație; ambii îți fac treaba pentru tine.

Deși este posibil să utilizați aceste modalități de a porni aplicații pe dispozitivul dvs., există acum o nouă modalitate de a accesa aplicațiile. Acest nou mod vă permite să lansați o aplicație dintr-o bară laterală.

Lansarea aplicațiilor din bara laterală

Pentru a adăuga o bară laterală cu aplicațiile pe dispozitivul dvs., veți utiliza o aplicație numită Glovebox care este disponibilă gratuit în magazinul Google Play.

1. Accesați magazinul Google Play și descărcați și instalați Torpedou aplicația de pe dispozitiv. Lansați aplicația după ce este instalată (da, vă rugăm să utilizați metoda de lansare a sertarului de aplicații pentru moment și poate pentru ultima dată!).

2. Când aplicația este lansată, veți trece prin câteva ecrane de întâmpinare care arată ce poate face aplicația pentru dvs. Continuați să alunecați spre stânga până când se termină.

3. După ce ajungeți la ecranul principal al aplicației, atingeți pictograma „+” (plus) din colțul din dreapta sus pentru a adăuga o aplicație nouă în bara laterală.

sidebarapps-addapp

4. Pe ecranul care urmează ar trebui să vedeți toate aplicațiile instalate. Selectați tot ceea ce doriți să adăugați la bara laterală și atingeți pictograma care apare în colțul din dreapta jos pentru a spune aplicației că ați terminat.

sidebarapps-selectapps

5. Ar trebui să vedeți aplicațiile selectate care apar pe ecranul principal al aplicației Glovebox. Acum puteți trage glisorul din stânga și veți putea vedea bara laterală care conține toate aplicațiile pe care le-ați adăugat. Puteți să atingeți orice aplicație și aceasta se va lansa așa cum s-ar întâmpla de obicei.

sidebarapps-sidebar

6. Deși bara laterală este o modalitate excelentă de a lansa aplicații pe dispozitivul dvs., aceasta poate fi o problemă pentru unele aplicații, în special jocurile de pe dispozitivul dvs. Aplicația are o opțiune de listă neagră în care puteți adăuga aplicațiile pentru care nu doriți să vedeți în bara laterală.

Pentru aceasta, faceți clic pe pictograma de setări urmată de „Lista neagră”.

sidebarapps-lista neagră

7. Apăsați pe pictograma „+” (plus) pentru a adăuga o aplicație pe lista neagră.

sidebarapps-blackapp

8. Selectați aplicațiile pe care doriți să le adăugați pe lista neagră. Când ați terminat, atingeți pictograma din colțul din dreapta jos.

sidebarapps-selectblackapps

9. Ar trebui să puteți vedea lista neagră care conține aplicațiile selectate. Aceste aplicații vor întrerupe Glovebox și nu vor rula până când nu închideți aceste aplicații pe dispozitiv.

sidebarapps-doneblack

Pe lângă ecranul de start și sertarul de aplicații, aveți acum un al treilea mod de a vă lansa aplicațiile.

Concluzie

Dacă considerați că lansarea aplicațiilor de pe ecranul de pornire și din sertarul de aplicații este incomodă, puteți utiliza procedura de mai sus pentru a adăuga un nou mod de lansare a aplicațiilor pe dispozitiv.

Spuneți-ne cum funcționează pentru dvs.!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x