Cum să măriți dimensiunea textului pe Apple Watch

Cum să măriți dimensiunea textului pe Apple Watch
⏱️ 5 min read

Ceasul inteligent Apple este disponibil în două dimensiuni pentru o șansă crescută să se potrivească pe încheietura mâinii. Cu toate acestea, când vine vorba de lizibilitatea ecranului, nu există diferențe între variantele de 40 mm și 44 mm care sunt disponibile în prezent. Prin urmare, dacă doriți să măriți dimensiunea textului pe Apple Watch, trebuie să treceți la personalizarea software-ului său.

În acest moment (dacă smartwatch-ul și smartphone-ul dvs. rulează cea mai recentă versiune de software), aveți două metode pentru a crește dimensiunea textului pe Apple Watch. Acoperim ambele metode, care sunt la fel de rapide și simple, mai jos.

Măriți dimensiunea textului pe un Apple Watch folosind un iPhone

Aplicația Watch de pe iPhone gestionează aproape fiecare aspect al ceasului dvs. inteligent. Prin urmare, nu vine ca o surpriză faptul că îl puteți utiliza pentru a regla și dimensiunea textului. Iată cum se face asta.

1. Deschideți aplicația Watch pe telefonul smartphone. Asigurați-vă că selectați fila „Ceasul meu” și asigurați-vă că este setat Apple Watch corect. (Ar trebui să vedeți numele ceasului în partea de sus).

2. Apoi derulați în jos până când vedeți grupul de setări „Display & Brightness”. Atingeți pentru a introduce acest grup de setări.

3. În acest moment, ar trebui să vedeți câteva glisoare. Acordați atenție celui de lângă „Dimensiune text”. Aici puteți mări sau micșora dimensiunea textului pe Apple Watch cu șase niveluri disponibile. În mod implicit, dimensiunea textului de pe Apple Watch va fi la al patrulea nivel, ceea ce vă oferă spațiu pentru a face lucrurile mai mari. Reglați glisorul după cum doriți.

Glisor de personalizare dimensiune text Apple Watch pe iPhone

4. Chiar sub glisorul „Dimensiune text”, veți vedea opțiunea de a face textul de pe Apple Watch în bold. Trebuie să menționăm că activarea acestui glisor are un efect dramatic, ceea ce îl face foarte util dacă aveți dificultăți în navigarea ceasului inteligent.

Asta este! Nu este nevoie să salvați sau să aplicați modificările dvs., deoarece aplicația Watch va face acest lucru pentru dvs. Părăsiți aplicația Watch de pe iPhone și ar trebui să vedeți modificările reflectate pe Apple Watch.

Măriți dimensiunea textului prin Watch Itself

În afară de a face acest lucru folosind iPhone-ul, puteți efectua modificările direct pe Apple Watch. Parcurgeți pașii următori.

1. Apăsați „Digital Crown” de pe Apple Watch pentru a accesa meniul său principal. Ar trebui să vedeți o serie de pictograme care duc la aplicații individuale. Atingeți „Setări”.

Apple Watch Text Size Navigation Path Smartwatch

2. Folosiți degetul sau coroana digitală pentru a derula în jos până când vedeți „Afișare și luminozitate”. Atingeți acest grup de personalizări pentru a dezvălui ce se ascunde în spate.

3. Derulați puțin în jos și atingeți „Dimensiune text”. Veți vedea o bară verde care vă permite să alegeți dintre șase niveluri diferite de dimensiune a textului.

Aplicație Setări glisor dimensiune text Apple Watch

4. Simțiți-vă liber să utilizați butoanele virtuale „Digital Crown” sau „Aa” pentru a modifica dimensiunea textului Apple Watch. După ce sunteți mulțumit de selecția dvs., atingeți butonul săgeată din colțul din stânga sus pentru a reveni cu un pas înapoi în aplicația Setări.

5. De asemenea, vă recomandăm să verificați dacă a face textul mai îndrăzneț ar putea face diferența. (De obicei, da.) Puteți găsi această opțiune chiar sub butonul „Dimensiune text”. Vine ca un simplu comutator ON / OFF și puteți previzualiza imediat rezultatele.

Dimensiunea textului Apple Watch face textul îndrăzneț

Asta este! Acum sunteți liber să ieșiți din aplicația Setări (făcând apăsând pe Digital Crown) și să reveniți la fața principală a ceasului. Simțiți-vă liber să aruncați o privire în jurul Apple Watch și să vedeți dacă trebuie să-i reglați puțin mai mult dimensiunea textului.

Concluzie

Acum, că ați învățat cum să măriți dimensiunea textului pe Apple Watch, dacă doriți să aflați încă câteva lucruri, iată câteva recomandări. Mai întâi, consultați ghidul nostru pentru începători pentru navigarea Apple Watch. Apoi, urmați-l cu modul în care vă puteți schimba mișcarea, exercițiul și țineți obiectivele pe ceasul inteligent.

Legate de:

  • Cum să despărțiți și să ștergeți Apple Watch
  • Cum să configurați urmărirea somnului pe iPhone și Apple Watch
  • Cum să comutați Apple Watch pe un iPhone nou
  • Cum să faceți fețe de ceas personalizate pentru Apple Watch

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x