Cum să mutați aplicațiile Android pe cardul SD

Cum să mutați aplicațiile Android pe cardul SD
⏱️ 3 min read

Dacă rămâneți fără spațiu de stocare, soluția evidentă este să obțineți mai mult. Dacă modelul telefonului dvs. îl permite, probabil veți obține un SD cu o capacitate mai semnificativă. Odată ce aveți spațiu, este timpul să mutați cât mai mult conținut pe cardul SD pentru a ușura încărcarea stocării interne.

Ar fi minunat dacă stocarea internă a telefonului dvs. ar avea capacitatea de care aveți nevoie, dar aceasta a fost întotdeauna o dezbatere nesfârșită. Singura soluție este mutarea aplicațiilor Android pe cardul SD, dar, din păcate, nu toate aplicațiile vă permit să faceți acest lucru.

Cum să transferați aplicații Android pe un card SD

Dacă aplicația pe care doriți să o mutați pe cardul SD permite procesul, va trebui să accesați setările dispozitivului. Glisați în jos la Aplicații, urmat de Manager aplicații. Găsiți aplicația pe care doriți să o mutați și atingeți „Stocare”.

Chiar sub opțiunea „Stocare internă”, ar trebui să vedeți un buton „Modificare”. Atingeți-l și va apărea o nouă fereastră care vă va arăta doar două opțiuni: Stocare internă și card SD. Următoarea imagine pe care ar trebui să o vedeți va fi una care spune „Export Messenger” (de exemplu).

Atingeți opțiunea din partea dreaptă jos, pe care scrie „Mutați”. Procesul nu durează foarte mult și nu ar trebui să dureze mai mult de câteva secunde. Este esențial să nu opriți telefonul sau să nu faceți nimic pe cardul SD în timpul procesului.

Dacă vreți vreodată să inversați procesul, repetați pașii pe care tocmai i-ați urmat. Singura diferență ar fi să alegeți „Stocare internă” în loc de opțiunea Card SD.

Dacă nu vedeți opțiunea necesară pentru a muta aplicația pe cardul SD, aceasta s-ar putea datora faptului că producătorul telefonului dvs. nu a implementat funcțiile necesare. De asemenea, asigurați-vă că cardul SD este introdus corect.

Cum să știți ce aplicații puteți muta pe un card SD

Dacă nu aveți timp să vedeți dacă fiecare aplicație pe care o aveți pe telefon poate fi mutată, puteți încerca oricând o terță parte. Una dintre aplicațiile pe care le puteți încerca este AppMgr III de la Sam Lu Tools. Există diverse lucruri pe care le puteți face cu această aplicație, cum ar fi aplicațiile de înghețare, ascunderea aplicațiilor și, desigur, „Mutați aplicația pe cardul dvs. SD”.

Când lansați aplicația pentru prima dată, aceasta vă va spune ce aplicații puteți muta pe cardul SD, care sunt deja acolo și ce aplicații vor funcționa pe memoria internă a telefonului.

aplicația sd

În fila Movable veți vedea o listă cu toate aplicațiile pe care le puteți transfera pe cardul SD. Dacă vedeți o pictogramă a cardului SD în dreapta aplicației, aceasta înseamnă că aplicația este gata să fie mutată. Dacă nu vedeți pictograma, aceasta înseamnă că aplicația a fost deja transferată.

Când atingeți aplicația, veți vedea diferite opțiuni din care să alegeți. Primul este opțiunea „Move app”. Apăsați pe el și pe aplicație. Veți fi direcționat apoi la setările dispozitivului dvs., unde va trebui să repetați pașii menționați anterior.

sd-options

Concluzie

A avea suficient spațiu de stocare pe telefonul dvs. va fi întotdeauna o problemă. O modalitate de a evita ca spațiul de stocare să fie limitat la trimiterea cât mai multor aplicații posibil pe cardul SD. Ce aplicații veți transfera?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x