Cum să mutați bara de activități sus sau lateral pe Windows 11

1651475603 Cum sa mutati bara de activitati sus sau lateral pe
⏱️ 3 min read

 • Pe Windows 11, pentru a muta bara de activități, editați „Setări” cheie binară în „StuckRects3” Cheie de registry.
 • The 01 valoare mută bara de activități la top.
 • The 02 valoare mută bara de activități la dreapta.
 • The 00 valoare mută bara de activități la stânga.
 • The 03 valoare mută bara de activități la partea de jos.

Windows 11 vine cu o bară de activități reproiectată, care include o aliniere centrală pentru meniul Start și butoanele aplicației, o nouă zonă de notificare, efecte și animații noi și multe altele. Deși introduce multe îmbunătățiri binevenite, elimină și unele dintre capacitățile vechi, cum ar fi capacitatea de a muta bara de activități.

Motivul pentru care nu puteți muta bara de activități pe Windows 11 este că acesta este un design complet nou, iar mutarea lui pe ecran este un proces dificil. Microsoft a explicat că doar mutarea barei de activități în partea dreaptă schimbă brusc întregul design (inclusiv meniul Start și aplicații), iar interfața actuală și animațiile sunt concepute pentru plasarea de jos. Ca urmare a muncii pe care o implică, nu a meritat efortul deoarece nu a fost suficientă cerere.

Dacă vă numărați printre cei cărora le place Bara de activități într-o altă locație (cum ar fi în partea de sus, din stânga sau din dreapta), este totuși posibil să o mutați. Singura avertizare este că puteți finaliza această sarcină doar prin editarea Registrului.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a schimba poziția barei de activități în oricare dintre părțile ecranului din Windows 11. (Consultați și tutorial video explicând aceste instrucțiuni.)

Avertizare: Modificarea registrului Windows poate cauza probleme serioase dacă nu este utilizat în mod corespunzător. Se presupune că știți ce faceți și că ați creat o copie de rezervă completă a sistemului înainte de a continua.

Mutați poziția barei de activități pe Windows 11

Pentru a muta bara de activități în partea de sus, stânga, dreapta sau de jos a ecranului pe Windows 11, urmați acești pași:

 1. Deschis start pe Windows 11.

 2. Caută regedit și faceți clic pe rezultatul de sus pentru a deschide Editorul Registrului.

 3. Căutați următoarea cale:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\StuckRects3
 4. Faceți dublu clic pe Setări cheie binară.

 5. În secțiunea „Date valori”, în al doilea rând și în a șasea coloană, faceți clic pe 03 valoare, apăsați tasta Șterge cheie și înlocuiți valoarea cu 01 pentru a muta bara de activități Windows 11 la top a ecranului.

 6. Schimba 03 valoare pentru 02 pentru a muta bara de activități pe dreapta partea laterală a ecranului.

 7. Schimba 03 valoare pentru 00 pentru a muta bara de activități pe stânga partea laterală a ecranului.

 8. Schimbați valoarea în 03 pentru a muta bara de activități la partea de jos a ecranului.

 9. Apasă pe Bine buton.

 10. Faceți clic dreapta pe start butonul și selectați Gestionar de sarcini opțiune.

 11. Apasă pe Procese fila.

 12. Selectează Windows Explorer proces.

  Windows 11 reporniți serviciul de explorare

 13. Apasă pe Repornire buton.

După ce ați finalizat pașii, bara de activități Windows 11 se va muta în partea de sus sau în oricare parte a ecranului, așa cum ați specificat în cheia binară.

Deși puteți schimba în continuare poziția barei de activități, aceasta nu este o caracteristică acceptată pe Windows 11, ceea ce înseamnă că acest comportament poate să nu funcționeze așa cum vă așteptați.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x