Cum să mutați bara de adrese Chrome în partea de jos pe Android

Cum să mutați bara de adrese Chrome în partea de jos pe Android
⏱️ 3 min read

În mod implicit, bara de adrese a Chrome este întotdeauna situată în partea de sus. Aceasta nu este o problemă prea mare, cu excepția utilizatorilor cu telefoane mari. Încercarea de a tasta cu o mână cu un telefon atât de mare este de obicei o misiune imposibilă și care a dus la căderea telefoanelor.

Este posibilă mutarea barei de adrese Chrome în partea de jos și nu va trebui să vă rădăcinați telefonul pentru ao face. Va trebui să utilizați funcțiile experimentale ale Chrome pentru a face treaba, dar nu este ceva care ar trebui să vă dăuneze telefonului.

Cum să accesați funcțiile experimentale ale Chrome

Înainte de a accesa funcțiile experimentale ale Chrome, rețineți că acestea nu sunt stabile. Acestea pot sau nu să fie lansate într-o versiune stabilă. Rețineți că acestea pot sau nu să cauzeze o problemă experienței dvs. de navigare.

Pentru a accesa funcțiile experimentale ale Chrome, tastați chrome://flags în bara de adrese a browserului. În partea de sus veți vedea un avertisment care vă va explica la ce vă expuneți Androidul dacă încercați oricare dintre funcțiile experimentale enumerate.

Dacă sunteți sigur că doriți să faceți acest lucru, continuați și derulați încet în jos până când vedeți opțiunea Android Chrome Home.

Dacă aveți probleme la găsirea acestuia, atingeți cele trei puncte verticale din partea dreaptă sus și alegeți opțiunea „Găsiți în pagină”. Tastați acasă și acum ar trebui să apară opțiunea „Chrome Home Android”. Apăsați pe meniul derulant și selectați activat și pentru ca modificările să fie permanente. Va trebui să relansați Chrome.

Când relansați Chrome, bara de adrese ar trebui să fie acum în partea de jos. Va fi mult mai ușor să tastați cu o singură mână, indiferent de dimensiunea telefonului dvs.

crom-jos

Modul în care utilizați Chrome se va schimba, deoarece lucrurile nu sunt acolo unde erau. Pentru a accesa Acasă, Descărcări, Marcaje și Istoric, va trebui să glisați ușor din bara de adrese. Căutați linia dreaptă deasupra barei de adrese.

Dacă glisarea este mai lungă, ar trebui să puteți vedea și cele mai recente știri tehnologice. Dacă vreți vreodată să vă întoarceți, mergeți la chrome://flags și dezactivați opțiunea Chrome Home Android.

Ce trebuie făcut dacă trucul nu a funcționat

Mai întâi, întoarce-te și asigură-te că ai urmat corect pașii; cu toții facem greșeli. Dacă sunteți sigur că totul este în regulă, va trebui să opriți forțat aplicația Chrome pentru a schimba bara de adrese în partea de jos.

Pentru a opri forțat aplicația, accesați „Setări -> Aplicații -> Manager aplicații -> Chrome -> Opriți forțat”. Încercați să relansați Chrome, iar bara de adrese ar trebui să fie acum în partea de jos.

Concluzie

După cum puteți vedea, este un truc ușor, dar pentru care mâinile dvs. vă vor mulțumi. Dacă începeți să experimentați probleme după ce utilizați această metodă, dezactivați-o pentru a vedea dacă este vinovatul problemelor dvs.

Credeți că această schimbare va face navigarea mai confortabilă pentru dvs.? Lasă un comentariu mai jos și anunță-ne experiența ta cu acest truc.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x