Cum să mutați muzică offline în Spotify pentru Android pe cardul SD

Cum să mutați muzică offline în Spotify pentru Android pe cardul SD
⏱️ 2 min read

Dacă sunteți abonat premium al popularului serviciu de streaming muzical Spotify, știți că unul dintre avantajele sale premium este posibilitatea de a vă descărca listele de redare și de a le reda offline pe telefon. Rău, totuși, este că poate consuma rapid spațiul de stocare al telefonului dacă aveți o listă de redare mare.

Dacă, dintr-un anumit motiv, Spotify a salvat memoria cache (muzică offline) în memoria internă a telefonului dvs. (Android) și căutați să le mutați pe un card SD extern (adică dacă telefonul dvs. acceptă un card SD extern), iată cum puteți muta muzică offline pe un card SD extern în Spotify.

Notă: Pentru ca Spotify să salveze muzică pe un card SD extern, singura cerință este ca spațiul de stocare rămas pe cardul SD să fie mai mare decât spațiul de stocare intern al telefonului. De exemplu, dacă cardul dvs. SD mai are doar 4 GB de spațiu rămas și spațiul de stocare intern al telefonului dvs. are 5 GB, Spotify va salva în continuare muzica offline în spațiul de stocare intern al telefonului.

1. Mai întâi, trebuie să ștergeți toate memoria cache și muzica offline din memoria internă a telefonului. Pentru aceasta, deschideți aplicația Spotify pe telefonul dvs. Android și accesați pagina Setări. (Atingeți pictograma roată din partea de jos a paginii).

2. Derulați până la capăt. Ar trebui să vedeți opțiunea „Ștergeți memoria cache și datele salvate”. Atingeți-l și selectați OK pentru a șterge toate datele cache și datele salvate din memoria internă a telefonului. Acest lucru vă va deconecta și de la Spotify.

spotify-for-android-delete-cache

3. (Opțional) Utilizarea unui manager de fișiere (vă recomandăm ES File Manager), navigați la calea „Android -> date”. Găsiți folderul „com.spotify.music” și ștergeți-l.

spotify-for-android-delete-folder-data

4. În cele din urmă, conectați-vă la aplicația Spotify de pe telefon și începeți să salvați lista de redare offline. Folosind managerul de fișiere veți vedea că muzica offline va fi acum salvată în cardul dvs. SD extern (în folderul „Android -> date -> com.spotify.music -> fișiere”).

Asta e.

Credit de imagine: HQ Spotify

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x