Cum să normalizați volumul sunetului pe Windows 10

1643234071 Cum sa normalizati volumul sunetului pe Windows 10
⏱️ 3 min read

Pe Windows 10, poate deveni rapid enervant dacă trebuie să ajustați în mod constant sunetul difuzoarelor în timp ce vizionați videoclipuri sau redați muzică. Dacă ați încercat vreodată să vizionați emisiuni online de la furnizorii de conținut, probabil ați observat că reclamele sunt redate îngrozitor de tare decât emisiunea pe care o vizionați. Același lucru este valabil și cu colecțiile de muzică, în funcție de modul în care ați obținut acele melodii, unele melodii pot fi redate la un nivel diferit de volum al sunetului.

Dacă aveți de-a face cu diferite niveluri de sunet pentru conținut, puteți normaliza rapid sunetul pe Windows 10 pentru a avea un nivel de sunet consistent în aplicații și browsere web atunci când vizionați emisiuni online sau ascultați muzică.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a activa „Egalizarea intensității” pentru a normaliza sunetul de ieșire pe Windows 10.

One piece 1029 vostfr
One piece 1029 vostfr

Cum să normalizați volumul sunetului folosind opțiunea de egalizare a sonorității

Utilizați acești pași pentru a modifica setările de sunet pentru a normaliza volumul pe Windows 10:

Important: Deși aceasta este o caracteristică standard disponibilă pe majoritatea dispozitivelor, nu fiecare driver de sunet acceptă opțiunile de îmbunătățire. De exemplu, dispozitivele Surface Pro 3 nu acceptă această caracteristică.
 1. Deschis Setări.

 2. Click pe Sistem.

 3. Click pe Sunet.

 4. În secțiunea „Setări asociate”, în partea dreaptă, faceți clic pe Panou de control al sunetului opțiune.

  Setări de sunet pe Windows 10

 5. Faceți clic pe Redare fila.

 6. Selectați difuzorul setat în prezent ca implicit (cel cu bifa verde).

 7. Apasă pe Proprietăți butonul din dreapta jos.

  Proprietățile sunetului Windows 10
  Proprietățile sunetului Windows 10

 8. Faceți clic pe Îmbunătățiri fila.

 9. Verifică Egalizare sonoritate opțiune.

  Opțiune de egalizare a sonorității
  Opțiune de egalizare a sonorității

 10. Apasă pe aplica buton.

 11. Apasă pe O.K buton.

După ce ați finalizat pașii, acum ar trebui să puteți viziona emisiuni online sau să ascultați muzică cu un nivel de volum constant. În plus, puteți utiliza, de asemenea, opțiunea de egalizare a sonorității pe Windows 10 pentru a crește volumul sunetului, chiar și atunci când îl maximați și încă auziți lucruri prea scăzute. După cum probabil ați observat, această opțiune „reduce diferențele de volum percepute”, ceea ce face mai ușor de auzit sunetele silențioase și puternice.

Este important de reținut că majoritatea aplicațiilor media includ un fel de caracteristică de „egalizare a volumului” sau de „normalizare a volumului”. Cu toate acestea, Windows 10, similar cu Windows 8.1, Windows 7 și versiunile mai vechi, are o opțiune care permite normalizarea volumului pentru întregul sistem.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x