Cum să obții o poțiune de rezistență la foc în jocul Minecraft: Ghid pas cu pas

How to Make Potion of Fire Resistance in Minecraft
⏱️ 12 min read

În jocul video populare Minecraft, lupta împotriva elementelor este esențială pentru supraviețuire. Tocmai de aceea, există multe tehnici și trucuri la îndemână pentru a te ajuta să treci de obstacole și să-ți faci drum prin lumea plină de pericole. O astfel de tehnică este să faci o poțiune de rezistență la foc, care te va ajuta să nu fii afectat de flăcările nocive. Pentru a face o astfel de poțiune, va trebui să colectezi diferite ingrediente și să le combini într-un fel anume. Rețeta exactă poate fi găsită în joc, iar încercarea de a face poțiunea poate fi o aventură interesantă în sine. De asemenea, poțiunea poate fi utilizată atât pentru a te proteja, cât și pentru a face progrese în joc, deci merită să încerci să o faci.

Indiferent dacă este o pădure în flăcări sau oceanul de lavă al dimensiunii Nether, există multe moduri în care personajul tău poate arde până la moarte în Minecraft. Din fericire, soluția la această situație delicată este destul de simplă. Tot ce ai nevoie este o poțiune rezistentă la foc în Minecraft evita orice fel de daune provocate de incendiu. Efectul poțiunii, ca toate celelalte poțiuni, este doar temporar. Dar îți oferă suficient timp pentru a explora liber unele zone periculoase. Te-ai gândit vreodată să te uiți sub oceanul de lavă din Nether? Acum poti. Dar faceți o poțiune de vedere pe timp de noapte pentru o vizibilitate mai bună. Revenind la poțiunea de rezistență la foc, această rețetă funcționează la fel în edițiile Minecraft Java și Bedrock. Cu asta din drum, învață cum să faci o poțiune rezistentă la foc în Minecraft.

Faceți o poțiune de rezistență la foc în Minecraft (2022)

Înainte de a trece la procesul de preparare a poțiunii, trebuie să colectăm ingredientele pentru a face o poțiune de rezistență la foc. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a afla aceste ingrediente specifice. În plus, dacă ești aici doar pentru rețetă, poți sări direct în procesul de preparare.

Ce este o poțiune de rezistență la foc în Minecraft?

După cum probabil ați ghicit, această poțiune oferă rezistență la deteriorarea incendiului pentru jucătorii acestui joc sandbox. Asta înseamnă că poți sta pe lavă sau foc obișnuit în joc și nu îți va face daune. Jucătorii folosesc adesea această poțiune pentru a explora Nether, care găzduiește o varietate de provocări bazate pe foc. Dar îl puteți folosi chiar și în lumea exterioară pentru a preveni situațiile accidentale bazate pe incendiu.

Dacă intrăm în detalii, această poțiune vă ajută să evitați daunele provocate de spalare, foc, blocuri de magmă, acuzații de incendiereși bile de foc. Cu toate acestea, vei fi în continuare rănit de atacurile mingilor de foc și flăcărilor care te lovesc. Un avantaj suplimentar al acestei poțiuni este vizibilitatea îmbunătățită sub lavă. Nu este la fel de bun ca utilizarea efectului de vedere pe timp de noapte, dar cu siguranță vă poate ajuta să explorați cu ușurință lava.

Obiecte necesare pentru a face o poțiune de rezistență la foc

Pentru a face poțiune de rezistență la foc în Minecraft, veți avea nevoie de următoarele articole pentru a finaliza rețeta:

  • crema de magma
  • poţiune incomodă
  • cabina de bere
  • praf de foc

Pentru a menține procesul simplu, avem deja un ghid dedicat pentru crearea unui stand de bere în Minecraft. Este una dintre principalele echipamente de care aveți nevoie pentru a crea și modifica toate poțiunile din joc. Dar dacă ești deja familiarizat cu el, poți învăța cum să faci o poțiune incomodă. Este o poțiune de bază creată prin prepararea negilor de sub în apă.

Veți avea nevoie de o poțiune diabolică pentru a crea cele mai bune poțiuni din minecraft, inclusiv poțiunea noastră de rezistență la foc din minecraft. Acestea fiind spuse, să ne dăm seama cum să obținem restul ingredientelor pentru poțiunea noastră.

Cum să obțineți Blaze Dust în Minecraft

Blaze Powder este combustibilul pentru Brewing Standul nostru, iar obținerea acesteia nu este ușoară. Pentru a-l obține, trebuie mai întâi să creați un portal Nether în Minecraft. Apoi, trebuie să utilizați acel portal pentru a vizita dimensiunea Nether și a căuta o Fortăreață Nether. Aici veți găsi flăcări în Nether.

Odată ce poți să lupți și să ucizi flăcările, poți obține tije de foc. Aceste tije de foc pot fi transformate în praf de foc prin plasarea lor în orice celulă de pe o masă de crafting în Minecraft. Nu există o rețetă specifică pentru el, așa că am dori să reiterăm că puteți plasa baghete de foc oriunde în zona de crafting.

Cum să obțineți crema de magmă în minecraft

Magma Cream este ingredientul principal necesar pentru a face o poțiune rezistentă la foc în Minecraft. Cel mai simplu mod de a-l obține este din cufere care apar în rămășițele de fortăreață din dimensiunea Nether. Dar, dacă nu vrei să riști să fii atacat de mafioții lor, putem face și cremă de magmă. Și iată cum să faci asta.

1. Primul ingredient de care aveți nevoie pentru a crea o cremă de magmă este praf de foc. Puteți urma pașii din secțiunea anterioară pentru a afla cum să-l obțineți.

Dust Blaze și Blaze în Minecraft

2. Odată ce ai praf de foc, trebuie să cauți bile de slime. Cel mai simplu mod de a le obține este prin uciderea slimes, care sunt gloate ostile care apar sub pământ sau în biomul mlaștină. De asemenea, puteți obține bile de slime de la comercianții rătăcitori sau strănută de la puii de panda. Dar să ne concentrăm doar pe slim-urile din acest ghid.

Mulțimi de slime în minecraft

3. Odată ce aveți bilele de slime și pudra de foc, tot ce trebuie să faceți este să le combinați. Pentru a face asta, ai nevoie așezați-le unul lângă altul pe o masă de crafting. Dacă o faci, vei obține cremă de magmă în Minecraft.

Rețetă de cremă de magmă în Minecraft pentru poțiune rezistentă la foc

Cum să faci o poțiune de rezistență la foc în minecraft

Odată ce ai adunat ingredientele, prepararea poțiunii nu durează atât de mult. Deschide-ți standul de bere și să începem:

1 În primul rând, pune pulberea de foc în celula din stânga a suportului de pregătire. Va deveni automat combustibil pentru suport.

Blaze Powder în Standul de bere Minecraft

2. Deci, puneți sticlele Awkward Potion în cele 3 celule de jos de la berărie. Puteți folosi o cremă de magmă pentru a face până la 3 poțiuni rezistente la foc.

Poțiune incomodă la Minecraft Brewing Stand

3. În sfârșit, pune crema de magmă în celula din mijloc pe suportul de pregătire, lângă săgeată. Apoi poțiunile tale incomode se vor transforma în poțiuni rezistente la foc în câteva secunde.

Poțiune de preparare a rezistenței la foc

Faceți o poțiune de stropire de rezistență la foc în Minecraft

Dacă joci singur, poți bea direct poțiunea pentru a o folosi. Orice poțiune din Minecraft poate fi folosită făcând clic dreapta sau apăsând tasta de acțiune secundară de pe ea. Dar dacă vrei să-ți faci prietenii sau animalele de companie din joc rezistente la foc, trebuie să faci o poțiune de aruncare rezistentă la foc.

Pentru a-l crea este nevoie praf de puşcă. Îl poți obține găsind un târâtor și ucigându-l. Dacă moare înainte să explodeze, scapă praf de pușcă și o poți folosi pentru a face o poțiune de stropire.

Cum să faci o poțiune de rezistență la foc în minecraft

Similar cu felul în care am preparat crema de magmă cu Poțiunea Strange, acum trebuie să preparați praf de pușcă cu Poțiunea de rezistență la foc. Pentru a face acest lucru, plasați sticlele de poțiune în cele 3 celule de jos și praful de pușcă în celula din mijloc, în partea de sus a stației de punere în scenă. Apoi veți avea o poțiune de aruncare rezistentă la foc gata de folosit în cel mai scurt timp.

Cum să faci o poțiune de rezistență la foc de 8 minute în Minecraft

În mod normal, poțiunea de rezistență la foc din Minecraft durează doar trei minute. Acum, trei minute ar putea fi suficiente pentru a supraviețui unei situații dificile, dar nu suficiente pentru a explora un loc precum dimensiunea Nether. De aceea, puteți prelungi durata poțiunii preparând-o cu praf de piatra rosie. Poate fi găsit în timpul mineritului în apropierea rocii de bază sau în cel mai de jos nivel al lumii tale.

Redstone Dust la Brewing Stand din Minecraft

Odată ce obțineți pulberea Redstone, puneți-o în celula principală a Standului de bere cu sticlele de poțiune în partea de jos. Apoi în câteva secunde vei avea o perioadă de 8 minute. poțiune rezistentă la foc în Minecraft. Cu praf Redstone pe ea efectele poțiunii durează 8 minute în loc de doar trei. Vă oferă suficient timp pentru a evita mai multe situații legate de incendiu în joc.

Cel mai simplu mod de a pregăti o poțiune de rezistență la foc în Minecraft

Cu asta, ești gata să explorezi adâncurile Nether fără să-ți faci griji că vei cădea în oceanul de lavă. Fie că este vorba de atacuri de foc sau de foc real, Fire Resistance Potion din Minecraft te va ține în siguranță. Doar asigurați-vă că jucați în siguranță până când veți aduna resursele necesare pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, dacă îți este greu să găsești resursele pentru poțiunile tale, poți încerca cele mai bune semințe Minecraft 1.18. Fiecare dintre ele este plin de caracteristici și resurse unice. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți instala Forge în Minecraft pentru a vă actualiza jocul folosind cele mai bune pachete de mod Minecraft. Cu toate acestea, poțiuni precum Poțiunea de invizibilitate te pot face să simți că folosești îmbunătățiri speciale chiar și într-o lume normală. Dar asta e pentru tine să alegi. Și dacă întâlniți alte poțiuni minunate, nu uitați să le împărtășiți în secțiunea de comentarii pentru cititorii noștri.

Pentru a evita incendierea personajului tău în Minecraft, poți folosi o poțiune rezistentă la foc. Aceasta îți va oferi o anumită protecție împotriva daunelor cauzate de incendiu, ceea ce îți va permite să explorezi zone periculoase, cum ar fi Nether-ul. Pentru a prepara această poțiune, vei avea nevoie de anumite ingrediente, cum ar fi praf de foc, magma cream și cabina de bere. În plus, poți extinde durata de efect a poțiunii cu ajutorul prafului de piatră roșie. Cu poțiunea la îndemână, poți explora cu ușurință lumea plină de provocări de foc din Minecraft.
Închei aici pentru moment, dar vă invit să reveniți curând pentru mai multe informații despre tehnologia care ne înconjoară și ne influențează viețile în moduri surprinzătoare. Până atunci, să nu uitați să rămâneți actualizați și să profitați de toate oportunitățile pe care vi le oferă tehnologia modernă!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x