Cum să obții o poțiune rapidă în Minecraft: Ghid simplu și practic

Cum să faci o poțiune rapidă (de viteză) în Minecraft
⏱️ 12 min read

Dacă ești un fan al jocului Minecraft, poți învăța cum să faci o poțiune de viteză rapidă. Pentru a începe, trebuie să găsești un stand al alchimistului și să îți pregătești ingredientele. Ai nevoie de un melon, trei tije de zahăr și o sticlă de apă. Pune ingredientele în stand, așteaptă câteva secunde și poți scoate sticla cu poțiunea de viteză. Aceasta îți va oferi o viteza îmbunătățită și capacitatea de a ajunge rapid la destinație în jocul tău preferat. Îți poți împărtăși cunoștințele cu prietenii tăi și să îi inviți să încerce și ei această poțiune minunată.

Călătoria în Minecraft durează mult. Trebuie să termini jocul și să faci o zbură Elytra sau trebuie să faci o barcă în minecraft în zonele în care poți găsi apă. În afară de aceste două metode, te poți baza doar pe mers pe jos, ceea ce sincer nu este de folos. Adaugă situații lipicioase precum o viță de vie care explodează, în care cu siguranță trebuie să fugi. Din fericire, Minecraft oferă o soluție pentru a accelera lucrurile. Tot ce trebuie să faci este să faci o poțiune de viteză în Minecraft pentru a te mișca într-un ritm mai rapid în acest joc sandbox. Jucătorii o cunosc chiar și drept poțiunea de viteză și funcționează în edițiile Minecraft Java și Bedrock. Să nu uităm că este una dintre cele mai ușor de făcut poțiuni avansate în joc. Deci, fără alte prelungiri, așa puteți face o poțiune de viteză în Minecraft.

Faceți o poțiune de viteză în Minecraft (2022)

Această poțiune îl face pe jucător să se miște mai repede decât de obicei, dar o poți face upgrade pentru a-ți crește și mai mult viteza. Avem nevoie de câteva elemente de bază pentru a pregăti această poțiune și vom începe prin a le enumera în acest ghid. Dar puteți folosi tabelul de mai jos pentru a trece direct la partea de pregătire.

Ce este poțiunea de viteză în Minecraft?

Poțiunea vitezei (sau vitezei) crește viteza de mișcare a jucătorului cu 20%. Dar îl puteți crește până la maximum 40% prin îmbunătățirea poțiunii cu praf de piatră strălucitoare. Acum, deoarece vă mișcați într-un ritm mai rapid, jocul vă lărgește și câmpul vizual pentru a vă ajuta să evitați interacțiunile accidentale. De asemenea, pentru a face lucrurile și mai interesante, puteți face și o poțiune de viteză de aruncare în Minecraft.

Când este folosită pe alți mafioți, această poțiune de stropire poate face ca aproape toți mobii să se miște cu o viteză mult mai mare. Dar asta nu funcționează cu boss mobs sau zburătoare mobs în joc. Cu toate acestea, îl puteți folosi pe alți jucători în timp ce utilizați multiplayer în joc. Cu asta, verifică ingredientele de care avem nevoie pentru a face poțiune de viteză în Minecraft.

Ingrediente necesare pentru a face potiunea de viteza

Pentru a face Swiftness Potion în Minecraft, veți avea nevoie de următoarele elemente pentru a finaliza rețeta:

  • Zahăr
  • poţiune incomodă
  • cabina de bere
  • praf de foc

Pentru a ușura lucrurile și a evita mizeria, puteți folosi ghidul nostru pentru a realiza un stand de bere în Minecraft. Îl poți folosi pentru a crea și a îmbunătăți orice tip de poțiune din joc. Odată ce este gata, trebuie să faci o poțiune incomodă. Este o poțiune de bază creată prin prepararea negilor de sub în apă. Veți avea nevoie de el pentru a face o varietate de poțiuni avansate, inclusiv Poțiunea de rapiditate și Poțiunea de vedere nocturnă. Acestea fiind spuse, este timpul să învățăm cum să obținem ingredientele rămase pentru poțiunea noastră.

Cum să obțineți Blaze Dust în Minecraft

Ingredientul principal pentru crearea oricărei poțiuni este praful de foc. Este combustibilul de care aveți nevoie pentru a alimenta Standul nostru de bere. Pentru a-l crea, trebuie mai întâi să creați un portal Nether și să găsiți o Fortăreață Nether în Dimensiunea Nether. În acea fortăreață, puteți găsi mulțimi ostili în flăcări. Lupta împotriva acestor flăcări și uciderea lor ne va da vergele de foc.

Asigurați-vă că strângeți tije de foc suplimentare, deoarece veți avea nevoie de ele pentru a face praf de foc în timp ce preparați și alte poțiuni. Acum, plasați tijele de foc pe o masă de artizanat în Minecraft pentru a le transforma în praf de foc. Nu există o rețetă specifică pentru el, așa că puteți plasa baghete oriunde în zona de crafting.

Cum să obțineți zahăr în minecraft

Fiind fidel goanei de zahăr, are nevoie de zahăr ca ingredient cheie pentru a crea Poțiunea noastră de viteză în Minecraft. În rare ocazii, puteți găsi un comerciant rătăcitor de la care să-l achiziționați. Dar, să ne concentrăm pe cel mai simplu mod de a obține zahăr în Minecraft.

1. În primul rând, avem nevoie găsi trestie de zahăr in joc. Acestea apar în general în mod natural lângă râuri, lacuri și oceane. Le puteți găsi în orice biom din lume care are apă. Și pur și simplu trebuie să le spargi pentru a le aduna în inventarul tău.

Trestia de zahăr în Minecraft

2. Odată ce ai trestie de zahăr, ai nevoie așezați-l pe o masă de lucru, și se va transforma automat în zahăr. Deoarece nu urmează o rețetă anume, puteți plasa trestia de zahăr pe orice celulă din zona de crafting.

Reteta pentru zahar

Cum să faci o poțiune în grabă (viteză – 3:00) în Minecraft

Odată ce ai toate ingredientele, trebuie să le combini pentru a face poțiunea noastră de viteză. Așadar, deschide-ți standul de bere și hai să începem.

1. Pentru început, pune pulberea de foc în celula din stânga de la standul lui de bere. Acesta va deveni automat combustibilul standului.

Blaze Powder în Standul de bere Minecraft

2. Deci, puneți sticle incomode de poțiune în celulele inferioare a suportului de pregătire. Puteți crea până la trei sticle de poțiune în același timp.

Poțiune incomodă la Minecraft Brewing Stand

3. În sfârșit, pune zahărul în celula din mijloc deasupra standului de pregătire. Apoi, poțiunea ta de viteză va fi gata în câteva secunde. Puteți să faceți clic dreapta sau să utilizați tasta de acțiune secundară pentru a o bea. Sau puteți continua să îl modificați în continuare.

Prepararea unei poțiuni de viteză în Minecraft

Cum să îmbunătățești poțiunea de viteză în minecraft

Faceți o poțiune de viteză

Pentru a oferi viteză suplimentară celorlalți jucători și mafioți din joc, puteți transforma poțiunea obișnuită într-o poțiune de stropire. O poțiune splash este o versiune aruncabilă a poțiunii și creat prin prepararea poțiunii cu praf de pușcă. Puteți colecta cu ușurință praful de pușcă ucigând o viță de vie înainte ca aceasta să explodeze sau din diverse pradă din cufere.

Faceți o poțiune Splash în Minecraft

Similar cu felul în care am preparat zahăr cu Poțiunea Awkward, acum trebuie să preparați praf de pușcă cu o Poțiune Normală Rapiditate. Pentru a face acest lucru, plasați sticlele de poțiune în cele 3 celule de jos și praful de pușcă în celula din mijloc, în partea de sus a stației de punere în scenă. În câteva secunde, veți avea poțiunea de stropire aruncabilă ale cărei sticle sunt curbate în partea de sus.

Faceți o poțiune de viteză de 8 minute (viteză: 8:00)

În mod normal, efectul poțiunii obișnuite de rapiditate durează doar 3 minute. Este suficient timp pentru a scăpa de un atac al mafiei, dar cu siguranță nu este suficient timp pentru a explora lumea. Acesta este motivul pentru care poți prelungi durata poțiunii tale preparând-o cu aceasta praf de piatra rosie. De obicei, se găsește lângă nivelul rocii de bază, dar puteți consulta ghidul nostru detaliat de distribuție a minereului Minecraft pentru a înțelege ce nivel conține minereu Redstone.

Redstone Dust la Brewing Stand din Minecraft

Odată ce obțineți pulberea Redstone, puneți-o în celula principală a Standului de bere cu sticlele de poțiune în partea de jos. Deci, vei avea o poțiune de 8 minute de rapiditate în Minecraft în câteva secunde. Cu Redstone Dust, efectele poțiunii durează 8 minute în loc de doar trei. Dar aceasta nu este singura modalitate de a spori efectele acestei poțiuni.

Mărește viteza cu încă 20% în poțiunea de grabă

O poțiune de viteză standard în Minecraft crește viteza de mișcare a jucătorului cu 20%. Dar îl poți împinge cu un nivel mai sus adăugând praf Glowstone în poțiune pentru o viteză suplimentară de 20%.. Puteți obține praf de piatră strălucitoare rupând blocurile de piatră strălucitoare, care sunt comune în dimensiunea Nether.

Praf de piatră strălucitor în Minecraft Stand Brewing

Odată ce aveți pulberea Glowstone, trebuie să o plasați în celula de sus a standului Brewing cu poția în celulele de jos. Atunci tu Poțiune de viteză de nivel 2 cu efecte de viteză crescută va fi gata în câteva secunde. Rețineți că nu puteți aplica praful Redstone și Glowstone pe aceeași sticlă de poțiune.

Cel mai simplu mod de a face o poțiune de viteză în Minecraft

Fie că este vorba de un câmp deschis sau de cele mai bune semințe de munte din Minecraft 1.18, acum ești gata să explorezi totul într-un ritm mai rapid. Nu uitați că folosirea acestei poțiuni poate fi puțin riscantă în Nether, din cauza riscului de a cădea în lavă. Prin urmare, ar trebui să faci și o poțiune de rezistență la foc pentru sprijin suplimentar. O poțiune de viteză se potrivește bine cu tema multor curse de viteză Minecraft. Totuși, nu vei avea timp să faci o poțiune în acel scenariu. Cu toate acestea, puteți folosi în continuare cele mai bune moduri Minecraft pentru suport suplimentar. Dar nu uitați să instalați Forge în Minecraft pentru a rula aceste moduri. Moduri sau nu, a face poțiuni este o sarcină aventuroasă în joc. Dacă știți și alte poțiuni grozave, vă rugăm să împărtășiți rețeta acestora cititorilor noștri în secțiunea de comentarii.

Călătoria în Minecraft poate fi lungă și obositoare, dar există soluții care te pot ajuta. Poți face o poțiune de viteză pentru a te mișca mai rapid în joc, care este ușor de făcut și poate fi îmbunătățită prin adăugarea de praf de piatră strălucitoare sau praf Glowstone. Poțiunea de viteză îți poate oferi un avantaj în explorarea lumii jocului, dar trebuie să fii atent în dimensiunea Nether pentru a evita căderea în lavă.
În lumea tehnologiei, inovația este constantă și se întâmplă într-un ritm alert. Ne dorim să fim mereu la curent cu cele mai noi tendințe și să vă aducem cele mai utile informații. Mulțumim că ați ales să ne citiți și sperăm să ne reîntâlnim în curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

1 1 vote
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x