Cum să obții slime și să construiești o fermă de slime în Minecraft

How to Find Slimes and Make a Slime Farm in Minecraft
⏱️ 18 min read

În lumea Minecraft, slime-urile sunt creaturi speciale care pot fi găsite doar în anumite locuri. Ele sunt deseori căutate de jucători datorită abilităților lor unice de a sări foarte sus și de a produce slimeballs – materiale utile pentru a construi anumite obiecte. Pentru a găsi slime-urile, trebuie să mergi în zone cu nivel scăzut al luminii, precum movila de trestie sau peșteri subterane. Odată ce ai găsit un slime, ai opțiunea de a-l ucide pentru a obține slimeballs sau de a-l duce într-un loc sigur pentru a începe o fermă de slime. Crearea unei ferme de slime necesită o grămadă de slimeballs, care pot fi utilizate pentru a face unele dintre cele mai utile obiecte din joc, cum ar fi grilajele, coastele de lansator și în general, obiecte de decor pentru casa ta din Minecraft. Dacă vrei să construiești o fermă de slime, ai nevoie de un loc sigur și spațios pentru a crește și de a găzdui slime-urile, precum și de un sistem de canalizare pentru a colecta slime-urile și a le depozita în celule speciale pentru colectare. Cu cât ai mai mulți slime-uri în fermă, cu atât vei putea să produci mai multe obiecte și să obții mai multe resurse. În concluzie, găsirea de slime-uri și crearea unei ferme de slime sunt metode vitale pentru a-ți dezvolta jocul Minecraft și pentru a obține cele mai bune obiecte și materiale disponibile.

Slimes-urile au fost una dintre cele mai versatile mafiote de mult timp, iar actualizarea Minecraft 1.19 a adus doar gloria lor. Acum, ei sunt un inamic demn, o parte importantă a mecanicii lui Redstone și chiar o sursă grozavă de hrană. Dar toate aceste utilizări pot fi descoperite doar dacă știi cum și unde să găsești slime în minecraft. De asemenea, dacă știi să faci o fermă de slime, poți avea o aprovizionare constantă cu hrană pentru broaște în Minecraft 1.19. După cum veți vedea, prima parte nu este la fel de dificilă precum găsirea de mafioți precum axoloții în Minecraft. Dar a face o fermă de slime poate fi un pic dificil. Deci, să nu pierdem timpul și să învățăm cele mai simple metode de a găsi slime și de a face o fermă de slime în minecraft.

Faceți o fermă de slime în minecraft (2022)

Vom acoperi mai întâi punctul de apariție al slim-urilor, urmat de procesul de depozitare și cultivare a acestora. Dacă știi deja cum să găsești și să obții slime în Minecraft, atunci poți sări direct la procesul de agricultură.

Ce este un slime în Minecraft?

Slim-urile sunt mafiote ostile unice în Minecraft, care au formă de cub și sări. Ele apar în zone subterane ale unor cioburi specifice din lumea ta sau în unele biomuri alese. Puteți găsi slim-uri în trei dimensiuni diferite: mare, mic și mic. Când moare un slime mare, se sparge în slimuri micică atunci când sunt ucise se sparg în slimuri mici.

Cel mai recent și mai mic tip de slime. picături bile de slime la moarte.Puteți folosi aceste bile de slime ca ingredient de artizanat pentru diferite tipuri de rețete. Cu toate acestea, una dintre cele mai populare utilizări pentru bile de slime este crearea de pistoane lipicioase, care sunt o componentă utilă a diferitelor mașini Redstone.

Care sunt întrebuințările slim-urilor?

Puteți folosi slime și slime farms în Minecraft în următoarele scopuri:

 • LA aduna experiență care cade când moare o gloată
 • a colecta bile de slime, pe care îl puteți folosi pentru a crea diverse obiecte, inclusiv blocuri de slime, plumb și multe altele.
 • Slimeballs acționează și ca sursa principală de hrană pentru broașteastfel încât să le poți folosi pentru a crește broaște în minecraft.

Unde apar slim-urile în Minecraft?

Mâl în biomurile de mlaștină -

Deasupra pământului, slim-urile sunt cel mai frecvent generate în biomi de mlaștină și mangrove dar numai peste noapte. Rata sa de apariție este afectată de următoarele condiții:

 • Slim-urile sunt cel mai adesea generate sub lună plinăiar rata de reproducere scade pe măsură ce luna scade.
 • Poate apărea numai dacă nivelul de lumină este mai mic de 7 iar lumina lunii în acea noapte este mai mare de 0.

Ce este o bucată de slime?

O bucată în Minecraft este o zonă de blocuri care are 16 x 16 pe axa orizontală. Întreaga lume Minecraft este împărțită în mii de fragmente. Și bucățile de slime sunt bucăți specifice unei lumi Minecraft, unde slime-urile pot icre în subteran. Aceste biți sunt rare și constau din doar 10% din toate fragmentele din joc. Vom acoperi cele mai bune modalități de a găsi aceste bucăți și slim-uri mai târziu în acest ghid.

Dar găsirea bucății de slime nu este suficientă. Pentru ca un slime să se reproducă sub pământ, trebuie îndeplinite și următoarele condiții:

 • Slim-urile pot apărea în orice biom Minecraft, cu excepția câmpurilor de ciuperci.
 • Zona în care apar slimes trebuie să fie sub înălțimea mondială a Y=40.
 • Spre deosebire de slim-urile din lumea exterioară, lumina și strălucirea lunii nu afectează slim-urile subterane.

Poți să crești slimes?

Din păcate, nu există nicio modalitate de a reproduce slim-uri în Minecraft. Trebuie să le faci să se reproducă în mod natural pentru ca ferma ta să funcționeze. Singura modalitate de a ocoli această mecanică este să folosești un generator de mafioți personalizat, dar nu poți face asta fără să folosești trucuri sau să fii în modul creativ.

Cum să găsești slime și bile de slime în minecraft

Cel mai simplu mod de a găsi slimes este prin vizitând biomurile de mlaștină noaptea și așteptând ca slim-urile să se reproducă sub lumina lunii. Dar, din păcate, dacă urmați acest sfat, veți obține slime doar temporar. Dacă doriți să faceți o fermă de slime, ar trebui să utilizați slime subterane, care au o rată de icre mai fiabilă. Și așa cum era de așteptat, trebuie mai întâi să găsești o bucată de slime în lumea ta pentru ca asta să funcționeze.

Există două metode de localizare a bucăților de slime în Minecraft: Explorare și analiza semințelor. Să parcurgem fiecare dintre ele individual pentru a găsi cea mai bună metodă pentru tine.

Cum să găsiți o bucată de slime

Cel mai simplu mod de a identifica dacă o bucată poate face slim-uri este să cauți slim-uri. Doar săpați până când ajungeți la înălțimea lumii sub Y=40 și continua să explorezi până când dai peste un slime care se dezvoltă natural. Odată ce se întâmplă acest lucru, trebuie să așteptați până când sunteți sigur că zona în care apar slim-urile este de fapt o bucată de slime.

Slime subterane cu margini groase: faceți o fermă de slime în Minecraft

Mai târziu, puteți utiliza acea bucată specifică pentru a crea o fermă de slime. De asemenea, ca un mic truc, poți folosește F3+G scurtătură pentru a face vizibile marginile fragmentului în editarea Java. Din păcate, nu există o astfel de caracteristică în ediția Bedrock. Va trebui să așteptați ca slim-urile să apară în Minecraft înainte de a selecta zona pentru fermă.

analiza semințelor

Deloc surprinzător, scanarea manuală necesită timp și nu este cea mai eficientă modalitate de a găsi bucăți de slime. În schimb, ar trebui să petreci ceva timp analizând sămânța lumii tale și să descoperi bucățile de slime pentru a ajunge direct la ele. Urmați acești pași de mai jos pentru a analiza sămânța lumii voastre și a găsi bucăți de slime:

1 În primul rând, utilizați comanda „/seed” din opțiunea de chat pentru a găsi codul de semințe al lumii voastre. Această comandă funcționează în ambele ediții ale jocului. Când jocul afișează codul de semințe, notează-l. Asigurați-vă că notați și semnul „-” dacă există unul în fața codului inițial.

Comanda Seed Code în Minecraft

2. Apoi, accesați site-ul web de căutare slime (vizita) și lipiți codul semințelor în coloana semințelor. Apoi alegeți versiunea jocului dvs. din meniul derulant de mai jos. Site-ul web vă va analiza apoi sămânța și va afișa locația tuturor biților de slime.

chunkbase slimefinder

3. În sfârșit, poți plutește peste el cutii verzi pe harta semințelor pentru a găsi bucăți de slime. Coordonatele sale vor apărea pe colțul din stânga jos de pe hartă. Ar trebui să încercați să localizați bucățile de slime mai aproape de punctul dvs. de naștere pentru a face ferma mai ușor de construit. Punctul de apariție este indicat de intersecția liniilor violete.

Slime Finder Map with Slime Chunks - Faceți o fermă de slime în Minecraft

Cerințe pentru a face o fermă de slime în Minecraft

Odată ce localizați o bucată de slime, aveți nevoie de următoarele elemente pentru a face o fermă de slime în Minecraft:

 • 64 torțe sau lumini broaște sau alte blocuri luminoase (stiva completă)
 • Târnăcopurile multiple cu cele mai bune descântece Minecraft
 • 256 de blocuri de pietruire (4 stive de orice blocuri de construcție)
 • 1 Allay cu 2 repetitoare Redstone, un bloc de note și 7 bucăți de praf Redstone
 • 2 găleți cu apă
 • 64 de blocuri de magmă (stivă completă)

Aproape tot ce aveți nevoie pentru o fermă de slime este ușor de obținut. Cu toate acestea, va trebui să petreci ceva timp explorând orașele din lumea ta pentru a le aduna în cel mai scurt timp.

Cum să faci o fermă de slime în minecraft

Cu totul la dispoziție, este timpul să începeți să construiți o fermă eficientă de slime în Minecraft. Asigurați-vă că urmați procedura în joc chiar acum sau marcați-l pentru a evita confuzia. Sa incepem:

Creați o zonă pentru fermă

Zona pentru Sculk Farm

Pentru a începe, mai întâi trebuie să scoateți întreaga bucată de slime cât de adânc puteți. Vă sugerăm cel puțin să sapi din Y=40 până la Y=10 înălțimea lumii Dacă mergi mai departe, există șanse mari să dai de Guardian, ceea ce nu este un risc care merită asumat. Puteți folosi TNT sau vârfuri pentru a face treaba. Doar asigurați-vă că închideți orice deschidere peșteră pe care le puteți descoperi pentru a ține alte mafiote ostile departe de ferma dvs.

Creați platforme de generare a mafiei

Platforme mafiote pentru slimes

Pentru ca ferma noastră de slime să funcționeze în Minecraft 1.19, trebuie mai întâi să generăm slime. Pentru asta, do două platforme plutitoare cu blocuri de construcție. Suprafața acestor platforme trebuie să fie 14×14 blocuri, iar acestea trebuie să aibă un spațiu vertical de cel puțin 5 blocuri între ele. Pentru a rămâne simplu, puteți face unul la Y=30 și următorul la Y=25.

De asemenea, ar trebui să existe o 3 blocuri de spațiu pe toate părțile a platformelor. Procedând astfel, slime-ul să sară încet, dar sigur, în atacul fermei tale și până la moartea ta. De asemenea, înlocuiți unele blocuri de podea de pe platforme cu blocuri de lumină broaște sau similare. Acest lucru va împiedica alte mafiote ostile să apară pe platforme. Rata de generare a nămolului subteran nu este afectată de nivelul de lumină.

Configurați sistemul de ucidere

Magma Blocks to Kill Slimes - Faceți o fermă de slime în Minecraft

Apoi, așezați blocuri de magmă pe partea de jos a bulgărului de slime și acoperiți întreaga zonă pentru a crea o podea asemănătoare lavei. Prejudiciul de blocurile de magmă vor ucide slim-urile și în cele din urmă fă-i să cadă bile de slime. Apoi adăugați un strat de apă deasupra acestor blocuri de magmă, deoarece va fi util mai târziu în sistemul nostru de recoltare a fermei de slime Minecraft.

Aly pentru a colecta bile de slime

Odată ce totul este gata, urmați acești pași pentru a genera slime și pentru a obține un Allay pentru a colecta bile de slime:

1. Mai întâi, trebuie să creați un a treia platformă plutitoare la câteva blocuri deasupra podelei mortale a fermei. Nu este pentru slim-uri, așa că îl puteți face mai mic.

Platformă plutitoare pentru Allay

2. Apoi, plasați a Bloc de note la marginea ei. Mai târziu, când atingem blocul de note, Allay-ul atașat acestuia va face ferma noastră de slime automată în Minecraft.

Bloc de note pe platformă

3. În continuare, pentru ca sistemul nostru de colectare să funcționeze, avem nevoie de o zonă de depozitare. Pentru asta, mergeți sub noua platformă și plasați o buncăr. direct sub blocul de note. Apoi înconjurați-l cu alte trei buncăre, conectând fiecare buncăr nou la cel principal. În cele din urmă, așezați un cufăr sub buncărul principal.

sistem cu buncăr

4. Blocul de note ar trebui să continue automat redarea pentru a menține Allay legat de el. Pentru asta, trebuie plasați repetitoare de piatră roșie și praful de piatră roșie în următorul format. Asigurați-vă că repetoarele din ferma dvs. sunt îndreptate în aceeași direcție ca cele din imagine.

Allay Redstone pentru Note Block - Faceți o fermă de slime în Minecraft

4. Apoi, duceți-vă pe Allay la blocnotes și rangă pe partea laterală a bloc-noteselor.

bloc de note cu pârghie

5. În cele din urmă, dă a minge de slime către Allay dvs. făcând clic dreapta sau folosind tasta de acțiune secundară. Acum, activa circuitul rotind maneta, dar rupeți imediat maneta imediat ce o porniți. Procedând astfel, circuitul Redstone va rămâne blocat într-o buclă infinită și va continua să redați blocul de note din nou și din nou.

Activați circuitul lui Allay Redstone

Modalități alternative de a colecta bile de slime

Dacă folosirea lui Allay pare puțin complexă, puteți folosi și următoarele metode pentru a colecta bile de slime:

 • Cufere cu buncăre pe podeaua fermei
 • Curgerea apei pentru a transporta bile de slime din fermă.
 • Buncăre pe vagoane pentru a colecta și transporta bile de slime

Toate metodele produc rezultate similare la o fermă de slime minecraft. Trebuie să alegeți unul în funcție de resursele și cerințele dvs.

Cum funcționează o fermă de slime?

Acum că structura este gata, este timpul să vă vedeți ferma de slime în acțiune. Iată cum va funcționa ferma slime în Minecraft:

1. În primul rând, slim-urile vor apărea pe cele mai mari platforme și încet, dar sigur. hop În gaura.

Slime Spawning - Faceți o fermă de slime în Minecraft

2. Apoi blocurile de magmă din partea de jos a gropii fermei tale vor ucide slime și variantele sale mai mici, lăsând slimeballs în urmă.

Dying Slimes - Faceți o fermă de slime în Minecraft

3. În cele din urmă, Allay aduna bile de slime și adună-le pe toate în cufăr de sub blocul de note. Apa de deasupra blocurilor de magmă îl va proteja pe Allay de rău.

Allay collecting slime balls - Faceți o fermă de slime în Minecraft

faceți o fermă automată de slime în minecraft

Unii jucători lucrează la idei de case saltatoare Minecraft, în timp ce alții creează mașini complexe cu piston lipici din bile de slime. Oricare ar fi planurile tale, acum că știi cum să faci o fermă de slime în Minecraft, nu vei rămâne niciodată fără bile de slime pentru a-ți hrăni broaștele. Dar aceasta este doar una dintre numeroasele ferme de supraviețuire pe care le puteți crea în joc. Dacă aveți un dinte de dulce și doriți să colectați miere, puteți face o fermă de albine în Minecraft. Între timp, dacă doriți doar să acumulați XP, nu există nimic mai bun decât o fermă de sculk în Minecraft.

Cu toate acestea, nicio altă fermă nu se apropie de ferma de slime atunci când vine vorba de spectacole dramatice. Acestea fiind spuse, vei folosi Allay sau vei rămâne doar cu o buncăr în ferma ta de slime Minecraft? Spune-ne în comentariile de mai jos!

În concluzie, slim-urile din Minecraft sunt o specie mafiota ostilă unică, dar versatile și utile. Ele pot fi folosite pentru colectarea de experiență, bile de slime și ca sursă de hrană pentru broaște. Găsirea de slime-uri poate fi ușor, dar realizarea unei ferme de slime poate fi mai dificilă. Totuși, cu cele mai simple metode de localizare, puteți construi o fermă eficientă și începeți recoltarea resurselor de slime.
Încheiem aici această postare, dar tehnologia nu se oprește niciodată din evoluție. Așadar, mai multe noutăți științifice și tehnologice te așteaptă în viitorul apropiat. Revenim curând cu alte informații utile și interesante. Înainte să ne despărțim, nu uita să ne lași un comentariu cu impresiile tale. Spor la explorat lumea tehnologiei!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x