Cum să obțineți acum Mojave Dynamic Desktop pe computerul dvs. Mac

Cum să obțineți acum Mojave Dynamic Desktop pe computerul dvs. Mac
⏱️ 3 min read

Recenta prezentare principală a WWDC a furnizat o mulțime de informații despre următorul pas cheie al Apple în evoluția sistemului său de operare desktop. Una dintre caracteristicile mai convingătoare vizual ale macOS Mojave este caracteristica sa Dynamic Desktop. Odată cu acesta, desktopul se va schimba odată cu trecerea zilei. Dynamic Desktop din Mojave are ceva mai mult decât schimbarea fotografiilor de pe desktop. macOS a reușit să facă asta pentru totdeauna. Așadar, căutați câteva bunătăți interesante atunci când sistemul de operare este lansat cândva în toamna anului 2018.

Până acum, este posibil, cu un pic de prestidigitație computerizată, să simulați Dynamic Desktop pe Mac-ul dvs. existent. Dacă doriți să faceți acest lucru, ați ajuns în locul potrivit. Acest articol va arăta cum puteți obține acum această caracteristică Mojave interesantă pe Mac.

Notă: Acest hack vă va cere să descărcați un fișier special și apoi să faceți modificări computerului dvs. în secțiunea Desktop și Screen Saver din Preferințe. Asigurați-vă că aveți un scaner antivirus pe computerul dvs. Mac pentru a scana fișierul pe care trebuie să îl descărcați pentru a activa această caracteristică înainte de ao pune în funcțiune.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Desktop dinamic

Dynamic Desktop din Mojave mută imaginea de fundal de pe computerul Mac dintr-o fotografie, în funcție de ora din zi și pe măsură ce ziua progresează. Ceea ce veți ajunge este o scenă de time-lapse a unei vederi statice (cum ar fi dunele implicite ale deșertului) în care soarele pare să se miște peste cer, în funcție de ora zilei. Totul este grozav.

Cu setul adecvat de fotografii, puteți obține același efect pe Mac-ul dvs. astăzi. Pentru aceasta, urmați acești pași:

1. Descarcă fotografiile.

2. Dezarhivați-le într-o locație permanentă a folderului pe Mac.

3. Deschideți „Preferințe sistem -> Desktop și Screen Saver”.

4. Faceți clic pe fila Desktop.

5. Deschideți Finder și navigați la folderul în care ați dezarhivat fotografiile de mai sus.

6. Trageți folderul în secțiunea Foldere din Desktop & Screen Savers. Locația folderului ar trebui adăugată sub Foldere.

7. Faceți clic pe folderul nou adăugat pentru a-l selecta. Fotografiile din dosar trebuie să apară în partea dreaptă a ferestrei filei Desktop.

8. Faceți clic pe caseta de selectare „Modificare imagine”.

9. Faceți clic pe meniul derulant. Selectați „La fiecare oră” din opțiunile disponibile.

10. Dacă doriți să vedeți o progresie foarte rapidă a soarelui trecând peste nisipurile deșertului, alegeți „La fiecare 5 secunde”. Ar trebui să vedeți cum soarele se mișcă rapid peste dunele afișate pe desktop, permițându-vă să confirmați că totul funcționează conform intenției.

Concluzie

MacOS Mojave de la Apple va fi un progres interesant în sistemul lor de operare desktop. Au lansat câteva caracteristici foarte interesante în versiune, care ar trebui să o facă un upgrade convingător. O astfel de caracteristică, Dynamic Desktop, va schimba imaginea de fundal de pe desktop în funcție de ora din zi și poate de luna, sezonul sau perioada anului.

Este devreme în procesul beta, deci cine știe cât de mult Apple poate construi această nouă caracteristică. Obținerea acestuia acum, însă, pe versiunea dvs. existentă de macOS, este simplă și ușoară. Deși nu este exact același lucru, este destul de apropiat și ar trebui să ofere oricui îl folosește o mare plăcere.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x