Cum să obțineți cele mai bune funcții Google pe iPhone

Cum să obțineți cele mai bune funcții Google pe iPhone
⏱️ 4 min read

Google ar putea fi un monstru înfometat de informații, care distruge confidențialitatea, dar compania pune la dispoziție și unele dintre cele mai bune servicii web disponibile. Android are cel mai bun suport pentru serviciile Google, dar iPhone-ul dvs. se poate descurca destul de bine de unul singur. Iată cum puteți obține cele mai bune funcții Google pe iPhone.

Folosiți Chrome și alte aplicații Google

Primul dvs. pas este instalarea aplicațiilor iOS native Google pentru orice servicii pe care le utilizați. Există aplicații pentru Gmail, Calendar, Hărți, Conduce, Documente, Foi, Traducețiși câteva alte aplicații mai puțin populare. De asemenea, veți dori să instalați fișierul Crom și setați-l ca browser principal. Explorați opțiunile aplicației și conectați cât mai multe opțiuni de personalizare posibil. Aplicația de căutare Google, de exemplu, permite personalizarea semnificativă a fluxului de știri.

Folosiți și serviciile Google Cloud

Deși puteți utiliza aplicațiile Google cu alte servicii cloud, veți avea o experiență mai bună dacă utilizați serviciile Google. O parte din motivul utilizării Chrome este sincronizarea istoricului de navigare, marcajelor, parolelor și multe altele. În acest fel puteți verifica filele și alte informații de pe laptop sau desktop pe iPhone. Acest lucru se va sincroniza cu orice fel de platformă.

Instalați și utilizați Gboard

Gboard este tastatura Google pentru iOS. Este încorporat în aplicația de căutare Google, deci o aveți deja. Acesta înlocuiește tastatura încorporată și afișează două caracteristici extrem de utile: căutarea Google din tastatură și emojisuri care pot fi căutate. Totul este în esență la fel, deși Google poate urmări teoretic tot ceea ce tastați dacă doresc.

Pentru a instala tastatura, deschideți setările aplicației Google atingând roata din stânga sus, apoi atingeți „Gboard”. Urmați instrucțiunile de acolo pentru a instala și activa tastatura Gboard.

install-use-google-gboard-ios

De asemenea, veți avea acces la instrumentele de tip text-to-speech de la Google de la tastatură. La fel ca în cazul Siri, puteți atinge pictograma microfonului de pe tastatură pentru a începe traducerea cuvintelor în text scris. Cu toate acestea, algoritmul Google este mult mai eficient decât sistemul Siri al Apple, astfel încât textul către vorbire va fi mai util.

Setarea aplicațiilor Google ca aplicații implicite

install-google-apps-ios

După ce aveți totul instalat, va trebui să îl configurați ca instrumentele dvs. principale. Din păcate, Apple nu are o modalitate excelentă de a face acest lucru. În schimb, trebuie să vă bazați pe aplicațiile Google pentru a comunica între ele. Folosiți setările din cadrul fiecărei aplicații (denumite în mod obișnuit „Setări aplicație”) pentru a obține tot ce puteți comunica. De asemenea, puteți utiliza o aplicație de genul Deschizator pentru a forța deschiderea anumitor tipuri de linkuri în anumite tipuri de aplicații.

Configurați „OK Google”

ok-google-voice-search-ios

Configurați cuvântul de comandă „OK Google” pentru a activa căutarea vocală fără mâini. Din păcate, funcționează numai atunci când utilizați în prezent aplicația. Asta înseamnă deschis și în prim plan – nu puteți invoca cuvântul cheie vocal din niciun alt scenariu.

1. Deschideți aplicația Google și atingeți roata din stânga sus pentru a accesa Setări.

2. Atingeți „Căutare vocală”.

3. Comutați „Cuvântul cheie„ OK Google ”la activat.

Luați în considerare închiderea telefonului

jailbreak-iphone-2018-erou

Adepții serioși ai Google vor dori să ia în considerare jailbreak. iOS oferă oportunități limitate de personalizare profundă cu acesta. Când faceți jailbreak-ul dispozitivului, dezactivați restricțiile încorporate Apple privind modul în care utilizatorul poate schimba dispozitivul. Acest lucru poate provoca ruperi majore, deci nu este pentru cei slabi de inimă.

Dar dacă îl puteți pirata (și aveți o versiune mai veche de iOS pe dispozitiv), puteți face acest lucru. Apoi, puteți instala practic orice pe iPhone, puteți activa ecranul „OK Google” și multe altele. Depinde doar de ceea ce puteți găsi. Metodele de detenție se schimbă frecvent, așa că verificați un forum precum / r / jailbreak pentru cele mai recente detalii.

Concluzie

Cu toate aplicațiile Google instalate pe telefon, s-ar putea să descoperiți că aveți suficientă experiență Google pentru a vi se potrivi. Dar dacă vrei ca iPhone-ul tău să semene mai mult cu Android, analizează iPhone-ul tău.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x